maxiboost'a tenks butonu..![]()
maşallah dbs -r a
cidden mesela bi atmo tyyar için bu rakamları çıkarmak dyno-dynamics te
tebrik ederim...
Su bs fn2 aylardir biturlu cikamadi sorun nedir acaba?
Korfezdeki skntiya sahit olmustum gecmis olsun bu arada.. Ondan haric bi durum herhalde?
En iyi ve enkolay mod. hafifletmektir bu kadar basit. Ama gizli spec sökmek yakışmaz.
Bertan'a +1 de benden![]()
セルカン+レーラ=愛
daha yeni okuyabildim malesef güzel beygit üstüne bir 8 koyduk vtec yerleriyle oynadık bla bla bla güzel oldu sıkı sonuç çıktı beklemiyordum
kilo olayına gelince bence takılmayın Bs serhatın arabası muntazam ve gerçekten güzel şekilde sökük üstünün bence manası yok sokakta egszt a laf etmedikleri sürece kimse bağlayamaz o arabayı çok sökmek bence acizlik geliyor söküp sökmedim felan demek saçma benim gözümde (@ Serhat : : Bs ye hala alıcıyım sölemedi deme)
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Eline sağlık jelibon yanakgercekten dbs cok hızlı gecme planlarım vardı ama malesef tutmadı
hehehe dahada hızlanmış dün akşam denedik gerçekten özlemişim denemeleri efsane bir akşam oldu benim için cok cekişmeli kafa burun 245 lere kadar hatta tam emin olmayarak 250 lere kadar denedik kafa burun ayrılmadan yan yana bitirdik.2 . viteste bastığımızda basar basmaz boşa cıkıyor adeta sanırım lastiklerden o zamanda metin 1 boy önüme geciyor öle devam ediyorum gayet zevkli çekişmeli oldu Metinede ayrıca teşekkürler.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
video kardeş video anlatmakla olmaz hani vidieooooo![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)