altunzade zadex gayet titiz ve temiz çalışıyolar
Altunizade Zadex ve Turtle Wax Celal usta en kısa zamanda denenip bilgi verilecek..
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
akın orası ıyı burası ıyı dıyolar..
2006 model arabanın arka koltuguna ınsan oturmadı arka camı sılerken kırletıyolar.. Detaycı adama güzel yıkamacı zor.. Keko adamları koyuyolar, ya paspas kaybediyo Togayın arabaya oldu iştesonra paspası aldık götürdük parasını verdi ama arka paspası kesmiş namussuz şerefsiz..
Keko adamlarla ugraşmaktan yoruldum artık. 10-15 lira bahsis veriyosun Çobana gene iş yaptıramıyosun
En guzeli kendin yıkıyacaksın,ben bayadır kendim yıkıyorum artık elimde baya hızlandı showroomdan cıkmış gibi oluyor 2 saatte.Hemde bedava kalori yakmada cabasışu caminin altındaki yeri bugun yarın deniyeceğim.
Sonax butik![]()
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
beyler yukarıda yazdım lütfen konuyu okuyup cevaplayın. Her seferinde işte bu sefer buldum yıkamacı heycanı ile açıyorum konuyu
Sonax Butik ve Maltepe Meguiars, Kadıköy Turtle Wax haricinde bi önerisi olan varmı?
Bugun Turtle Wax Celal ustaya bıraktım arabayı şimdi aldım, herşey mükemmel.. Çokta ilgililer sagolsunlar. Sanırım 2-3 yıkama sonra artık kesinlikle beklentimi karşılayacak yer burası olacak diye düşünüyorum.
Sercan bende 3-4 defa yıkattım oraya celal 10 numara adam,içerisi biraz havasız ama olsun heryerini tertemiz yapıyor cok mutluyum kafama göre yer bulduğum için.
Celal usta da iç dış yıkama fiyatı nedir? abuk sabuk yerlere bahşiş ile 30 40 tl vermekten bıktım en azından düzgün referansı olan bir yerde yıkatayım
Fiyat tam "20 birak git"likmis
O taraflarda da yikamaci lazimdi, Celal Usta'yi not aldim o zaman..
Kavacik taraflarindakiler icin Car Peeling halen tavsiye..![]()
celal ustayı şiddetle tavsiye ediyorum. Ben baya memnun kaldım kendisinden.
Celal Usta'yi ben de sevdim, yikarken izleyememistim sonra geldim de davlumbazlari soylemeyi unutmayin yoksa ellemiyormus, ben full muamele derken onu da yapar heralde demistim sonra parlaticiyla gecistirdik artik
Onun disinda eksik gedik yok, basarili. Jantlarda az biraz koselerde leke kaliyor ama bir dahakine soylesem o da kalmaz eminim
Ben de tavsiye ederim.
Kavacik'a yolu dusenler bana bi ulassin ama yine de kendim mudavimi oldugum yeri bi deneteyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)