Dayım otobüscü, nilüferde otobüsleri var + kendi otobüsünün birinde şöför, çekilecek iş değil hostluk muavinlik..
Printable View
Dayım otobüscü, nilüferde otobüsleri var + kendi otobüsünün birinde şöför, çekilecek iş değil hostluk muavinlik..
bodrumda turistleri gezdiren bir şirkette takıldım bir süre.şöförlere ev tutmuşlar.bir gün birisi gelip bir iğrençlik anlatıyordu öbürgün ötekisi.bu sene korkumdan gitmedim :D yani dışarıdan göründüğü gibi değil hiç bir şey.Hakkında hayırlısı olsun dostum. :)
teşekkürler bakalım heveslendik bir işe allah hayırlısını nasip etsin : ) büyük ihtimal metro da karar kıldım yarın gidicem rugan ayakkabı almaya :D
Madem heveslendin yapıpta zorluklarını görmen daha iyi.
Pamukkale'yi tavsiye etmem, 10 dk da bir ikram yaptırıyorlar:D
ehliyetin varsa bi kaç yere yönlendirebilirim.
doğan hocam metro olcak büyük ihtimal : ) pamukkale demek ki yolculari için iyi de muavinler için sıkntılı :D
bu arada b sınıfı ehliyetim var : ) araç kullanma konusunda da kendimce tecrübeli sayılırım 29 ekim de ehliyeti aldım şu ana kadar ş.içinde 4 bin civarı yol yaptım pişmek için : )) nereye yönlendireceksiniz acaba bilgilendirirseniz sevinirim.
kardeşim git sanayiye cıraklik yap daha iyi arkadaşimin babasi otobüs söförü bide baş söför mu ne öyle bişey 4 5 tane otobüsü yönetiyo muavin hostlari görüyorum yaziktir günahtir
metroda kiminle goruştun
bilgilerini bi pm le bana orayı istiyorsan bide ben bakim
en azından gezersın oyle bazende makaradır ama baska bısey bekleme uykusuzluga alış şimdiden nescafe yapmaya basla :D ne kadar guzel yaparsan yap sofor ıcın o *** gibidir unutma :D
tam 7 sene yaptımm cok zevklıydı benım kı bı ınat ugrunu bıraktım adamına catarsan yasadın ama adamına catmassan o yol bıtmez .. hayırlı işler
valla bana da cazip gelen hem iş hem gezmek :))) yeni yerler görmek, hayat tecrübesi olacak bakalım kısmet : =) inşallah iyi insanlar denk gelir :) kahveye alıştırmam lazım kendimi haklısınız şimdi bana biraz şaka gibi geliyor bu uykusuzluk ama çalışmaya başladım mı görcem :D
çok zor iş ya heleki sabahın köründe kalkması yok mu :D
Hangi iş kolay ki heves etmişsin kardeşim bi git gör çevren olur iş tecrüben olur üç beş kuruş para geçer eline baktın olmuyor ölüm yok ya işin ucunda çıkarsın hem denildiği gibi kafa dengi insanlara denk gelirsen gayet eğlenceli olur aksi insanlarla o yol bitmez ama denemekten zarar gelmez.
Edit: Pamukkale çok servis yaptırıyor yolcular için iyi ama sen metroyu tercih et :D
kısa mesafe tercih et edirne tekirdağ sakarya calışanlara bi bak bence :) baktın iyi gidiyo sonra best van seyehate geçersin :D
kendi dusen aglamaz ve her koyun kendi bacagindan asilir demisler ya iste boylesi gunler icin soylenmis bu sozler :) hayirlisi olsun hakkinda. istedigin gibi olur hersey insallah.
senin dert yine manitaysa yanlış sektördesin genç
Walla zor iş seçmissin Allah kolaylık versin. Şehirlerarası otobüs işi gerçekden zordur. Lise yıllarında kendi araclarımızın basında giderdim öyle olmasına ragmen zordu ki heveslik olmasına ragmen. Şuan sezonda olunduğu için araçlar pek yatmaz ilave sıra açarlar onun için tempolu bir dönem, kendini iyi alıştır :) Bu arada muavinlik mi hostluk mu dersen hostluk derim. muavinlik biraz tabir-i caizse rezil iştir. temizlikdi bagajdı filan. Nese hakkında hayırlısı olur inş :)
3 sene yaptım türkiyenin yarısını gezdim canını yolda bulduysan hemen basla çalışmaya ;)