bıladerım ne kadar ıhtıyacın var bılmıorum. Ihtıyacın varsa tası sık ekmegını kazan hıc sorma bıle ama muavınlık yapılcak ıs degıl . herturlusyle ugrasıosun. otokontrolun cok ıyı olması lazım.
1001 turlu aklına ne gelırse ben yap demem
Printable View
bıladerım ne kadar ıhtıyacın var bılmıorum. Ihtıyacın varsa tası sık ekmegını kazan hıc sorma bıle ama muavınlık yapılcak ıs degıl . herturlusyle ugrasıosun. otokontrolun cok ıyı olması lazım.
1001 turlu aklına ne gelırse ben yap demem
Allah kerimde senin bu yaptıgın köprüden aşagıya atla ondan sonrası allah kerim :D
kardeşim abilermiz demiş senin dinlemeye pek niyetin yok ama muavin host ayrıdır kıllık yaparlar 1 gün çağırırlar sefere 2 gün yatırırlar inş adam gibi birine denk gelirsin koparırsın ekmeğini her sektöre gir derim hem çevre olur hemde genel kültür öğrenmenin kimseye zararı yok. Daha 19 yaşındasın yol işi zor allaha emanet gidiyorsun allah korusun kaza falan yaparsınız aileni üzme boşuna. Sanayiye gir zanaat öğrenirsin maaşı azdır küfürü boldur ama iş öğrenirsin araba nazını ceker insan çekmez insanla uğraşmak zordur :) Sinema veya cafede de çalışabilirsin zevkli işlerdir. Canın o kadar kıymetsiz olmasın.
Sanayide çalışsan daha çok eğlenirsin bence hemde bişeyler öğrenmiş olursun. Tabi son karar yine senin ama bu kadar insan yanılıyor olamaz,kulak arkası yapma burada denilenleri.
- Bir musibet bin nasihatten iyidir.
- Erkeğin iyisi otogara düşmez. (bunu otogarda çalışan arkadaşım söylemişti, alınganlık göstermesin kimse :) )
:D:D
bu saatten sonra sanayide iş bulabilirmiyim ki, 19 yaşındaym bu saatten sonra zor gibi ama bilmiyorum.. bu işi de en azından bir deneyim dedim nasılmış diye okuduklarıma göre zorlukları var ama..
Ne oldu sen başlamadınmı hala işe ?
Tolgacan abi veya arkadaş ne kadar doğru söylemiş herkez olumsuz olduğunu söylemiş sen hala inatla yapmaya çalışıyorsun bu saaten sonra sana nedesek boş yani fikirlerimizi dinlemiceksen konu açıp fikir sormana gerek yok ama illede yapıcam diyorsan bursaturizimle konusup eleman arıyorlarsa bulgaristan için yardımcı olmaya çalışırım...
Senin bi konun vardı hatırlayamadım kızamı aşıktın okuldan fln hatırlayamadım. 12412512 tane adam söyledi söyledi dinlemedin yine bu kadar adam toplanmış sana bişey anlatıyo dinle bence. Okul durumun nasıl bilmiyorum konuyu tam okumadım 2-3 aylık bi iş bakıyosan bırak host fln olmayı çekilcek dert değil ağlayanı zırlayanı business class muamelesi bekleyeni nerde yatıp kalktığın belli değil paranı verir vermez yolda yolcu alır suçlusu sen olursun uğraşılcak iş olsa bu kadar adam sana bişey anlatmaz herhalde. 2-3 ay elime para geçsin diyosan gir bi oto yıkamacıya işini düzgün severek ilgili yaparsan bahşiş fln da alırsın bi şekilde eline para geçer. Cafelere mağazalara fln da başvur da otobüsten uzak dur.
valla bugün evrakları hazırlayacağım, sonra gidip teslim ettikten sonra deneme seferi vs.
ben de düşündüm oto yıkamacıda iş hem de zevkli ama bulamadım ki.. arabayla ilgili işleri severim oto yıkama olur sanayii olur petrol olur ama bulamadım ondan bu işe girmek istedim.
iyi dilekleriniz için sağolun allah herkesin gönlüne göre versin
kardeşim bi kere sanayiye gittik ikitelliye arkadaşla iş bakmaya valla ne oldu ne bitti anlamadan dolandık durduk sanayiyii bişey bulamadım :D hani böyle tanıdık falan olcak ki biraz da öyle olsun.. ya da biz mi bulamadık orası ayrı konu :))))
bu işte hayırlısı olsun inşallah kamil koç a gidicem.
sen nerde oturuyosun ?
oto yıkama işinde bende çalıştım lise yıllarında hemde okula giderken çalışıyordum , babamda kızıyordu hatta ne işin var öyle işlerde diye...Oto yıkama zevkli iştir , tamam kabul ama kendi arabanı zaman kısıtlaması olmadan , biranı içerek rahat rahat yıkarsan zevklidir...Öbür türlü işyerinde bi arabayı max 45 dk'da çıkarmalısın...Öyle kıl insanlar çıkarki , öyle leş arabalar gelirki canından bezersin...Yavşak herifin biri çıkar aylarca arabasını yıkatmaz 10 lira verdi diye titiz kesilir o anda...Günde 10 tane araba yıkarsın vs...yani öyle göründüğü gibi bir arabaya gireyimde , müziğimi açayımda kurcalaya kurcalaya rahatça temizliyim olmuyor....Hele birde başında kıl bi patron varsa...Yani anlıyacağın göründüğü gibi rahat iş değil...
Muavinlik desen ona keza oda boktan bir iş , işeyeni , ayağı kokanı kusanı , sefer bittikten sonra koca otobüsün temizliği vs...
Ama beni dinlersen gir çalış derim , birşey kaybetmezsin tecrübe olur , cebine fazladan para girmiş olur...
hocam allah ın izniyle giriyorum, dediğin gibi bişey kaybetmem tecrübe olur boş zamanlarımda evde oturmaktansa girip çalışırım daha iyi hem harçlık da çıkartırım inşallah hayırlısı olur tecrübelerimi burdan paylaşırım
Öyle hop ben gidiyorum sanayiye iş bulcam çalışcam dersen şeyin elinde geri dönersin. :D
Araştır,siteden tanıdıklar aracılığıyla bi yer bulmaya çalış elbet yardımcı olan çıkacaktır. En azından sevdiğin bişeylerle uğraşmış olursun,bilgin artar. Bana göre muavinlik yaptığında kazancın biraz para olacaktır sadece.