User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
88 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Japonyadan arac getirme?

TolgaCtk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama aracin belirli bi fiyati yokmu?
    Madem 15bin Euroluk arac ~140 milyara geliyor, temelli dönüsden dolayi bir arac hakkimiz da var diyelim... sıkıntı nerden kaynaklaniyor ben onu merak ediyorum...

Sadece R34'ün TRye girisi yasak olcak degil ya... ki forumda okumustum herhalde bi R32 GTR varmis Türkiyede? asli varmi?

Alıntı 07_AlligatoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    300k ile adam ya gibip bir AMG alıyor yada o parayla yurt dışında zengin hayatı sürüyor.Şahsen ben olsam 98 model bir aba için o parayı vereceğime japonyaya gider hevesimi çıkarırdım o parayla daha mantıklı bence.
    aslinda dogru söylüyorsunuz, 300k ufak bi rakam degil gercekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaCtk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama aracin belirli bi fiyati yokmu?
    Madem 15bin Euroluk arac ~140 milyara geliyor, temelli dönüsden dolayi bir arac hakkimiz da var diyelim... sıkıntı nerden kaynaklaniyor ben onu merak ediyorum...

Sadece R34'ün TRye girisi yasak olcak degil ya... ki forumda okumustum herhalde bi R32 GTR varmis Türkiyede? asli varmi?
    gümrükdekinimi diyorsun o alınıp yapıldı arkadaşlar buna cewap istiyorum diyim yurtdısından gelen araçlar kaçak statüsüne girilince direk yakalanıp güörüğe götürülüp bir süre sonra satılıyor açı kartırmada gidip bi vurdugunmu yapsak tr ye girip yakalansak bilerek r34 le
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

07_AlligatoR
    Misafir
    Bir tane biliyorum ama sanırsam Kıbrıs'da.

Ya ülkemizde Japon Amerikan diye bir ayırt etme olayı yok Bir kere aracı aldıktan sonra diyelimki.200k ya R34 ü getirdin.6 Aylık vergisi var muayenesi var.Sonra bu ülkede polisi var ne olursa olsun o aracın kendi sesinin egzoz olsada olmasada çok çıktığını anlatamayacaksın hayatında R34 görmemiş bir polise.Aracı bağlayacaklar sürekli bunlarla uğraşacaksın.Bunları geçtim en basitinden Benzin.Benzin 4 TL aşağı yukarı.Bi depoyu 200 civarına fullesen o kadar güçlü bir araç o benzini ne kadar sürede yakacak?.Bunlarıda hesap etmek gerek.Ülkemizde zevkini çıkarabileceğimiz her şey çok pahalı ne yazıkki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gümrükdekinimi diyorsun o alınıp yapıldı arkadaşlar buna cewap istiyorum diyim yurtdısından gelen araçlar kaçak statüsüne girilince direk yakalanıp güörüğe götürülüp bir süre sonra satılıyor açı kartırmada gidip bi vurdugunmu yapsak tr ye girip yakalansak bilerek r34 le
    fena bi fikir degil, ama söylendigi gibi kolay olurmu.. orasi bi muamma sanirim

Babamin dedigine göre eskinde yabanci plakali araclar 2 yil kalabiliyormus Türkiyede, malesef oda kalkti...

Yoksa benim cok isime yarardi simdi

Bir tane biliyorum ama sanırsam Kıbrıs'da.

Ya ülkemizde Japon Amerikan diye bir ayırt etme olayı yok Bir kere aracı aldıktan sonra diyelimki.200k ya R34 ü getirdin.6 Aylık vergisi var muayenesi var.Sonra bu ülkede polisi var ne olursa olsun o aracın kendi sesinin egzoz olsada olmasada çok çıktığını anlatamayacaksın hayatında R34 görmemiş bir polise.Aracı bağlayacaklar sürekli bunlarla uğraşacaksın.Bunları geçtim en basitinden Benzin.Benzin 4 TL aşağı yukarı.Bi depoyu 200 civarına fullesen o kadar güçlü bir araç o benzini ne kadar sürede yakacak?.Bunlarıda hesap etmek gerek.Ülkemizde zevkini çıkarabileceğimiz her şey çok pahalı ne yazıkki
    orasi kesinlikle öyle, ama ne yapalim bu da bizim hastaligimiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gir kıbrıstakiyle 6 aylı kvizeli cıkış yapma az yanla köprüde polis cewirsin bağlat arabayı sonra git al ama sağlam olmalısın illagal seyler fazla yazmiyimde şakası bir yana olmayacak şey değil

cıktıgı senelerde yasaklandıgı zaman kolay olurdu 2000 sonrası zamanlarda içeri sokmak kalırdı patlat plakayı off yanla sonra gir kuru çeşmeye ferrolar porcheler kenarı çekilmezse baska bişey bilmiyorum

07_AlligatoR
    Misafir
    Yurt dışından buraya 6 aylığına getirebliyorsun.Ama ne yazıkki 6 ay.Burda konuşmaya başlasak sabaha kadar konuşuruz ancak o kaçak olayını geçen duydum.Çete kaçak lüx araba getiriyormuş yakalatıp satın alıyormuş.Ama şimdi bunlara çok dikkat ediyolar bu olaydan sonra çete çökertilmiş.Ki şunuda düşünmek lazım.R34 getirdiğinde yakalatıp alırken senden başka alıcı olmaması imkansız.O dediğin iş kaba kuvvet le yapılabilecek bir iş oda çoğu kişiyi aşar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yerin kulagi var

Saglik olsun, ne yapalim Allahtan GTT istedik GTR isteseydik kim bilir ne olurdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurt dışından buraya 6 aylığına getirebliyorsun.Ama ne yazıkki 6 ay.Burda konuşmaya başlasak sabaha kadar konuşuruz ancak o kaçak olayını geçen duydum.Çete kaçak lüx araba getiriyormuş yakalatıp satın alıyormuş.Ama şimdi bunlara çok dikkat ediyolar bu olaydan sonra çete çökertilmiş.Ki şunuda düşünmek lazım.R34 getirdiğinde yakalatıp alırken senden başka alıcı olmaması imkansız.O dediğin iş kaba kuvvet le yapılabilecek bir iş oda çoğu kişiyi aşar..
    dedik işte kardeş sağlam olacak ibaresi burda devreye giriyor

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurt disindan araci getirdik 6 ay kaldik sure bitti kullanmaya devam ettik 2 3 sene polis yakalamadi sonra yakalandik arac sadece baglaniyor mu yoksa cezasi var mi.

07_AlligatoR
    Misafir
    O konuda bir bilgim yok ancak süreyi o kadar geçirdiyseniz muhtemelen bir ceza olacaktır diye düşünüyorum.İnşallah çok zorlanmassınız bu konuda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belirli şartları karşılıyorsanız yurt dışından kullanılmış araç getirebilirsiniz. Eğer belirli bir sürenin üzerinde yurt dışında yaşadıysanız ve getirmek istediğiniz otomobil belirli bir süreden fazla sizin üzerinize kayıtlıysa ve kesin dönüş yapıyorsanız kullanılmış otomobil getirebilirsiniz. Detayları için bir gümrük komisyoncusuyla görüşün yada sabırla ilgili mevzuatı okuyun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yurt disindan araci getirdik 6 ay kaldik sure bitti kullanmaya devam ettik 2 3 sene polis yakalamadi sonra yakalandik arac sadece baglaniyor mu yoksa cezasi var mi.
    bağlatan arkadasımınki 3 mü yalan olmasın ay yattı ihale ile satıldı yok parasına 190 e amg 2.6 sportline

delyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevabı kendin vermişsin, "Japonya'dan araç getirme, yapma"
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mkerim bey eğitime gitmiş, eğitmen yüksekten uçunca skerim diyip konuyu açmış...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ihaleye benden cok para veren girmese neysede, r34 duyan gelir sanirim

ama yinede bi sorusturayim bu isi...

Alıntı delyyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevabı kendin vermişsin, "Japonya'dan araç getirme, yapma"
    Almanyadan veya Ingilteredende getirebilir de arac, asil konu acaba Avrupadaki gibi ithalci veya galerici arac getirebilirmi diye sormustum
    Galerici demisken Gaziantep'de ailemin bir tanidigi varmis yurtdisindan araba getirip satiyormus sözde? O nasil oluyor peki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaCtk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ihaleye benden cok para veren girmese neysede, r34 duyan gelir sanirim

ama yinede bi sorusturayim bu isi...
    sadece para değil kaç adam kaç silah cıkısdaki muhabbet neler oluyor kalın abiler işin içine girdimmi izleyici olursun

07_AlligatoR
    Misafir
    Sen hiç olmadı Almanyada bir R34 bul birde başka bir araba bul gerçi oda R34 olabilir 6 ay birisine 6 ay birisine binersin burada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen hiç olmadı Almanyada bir R34 bul birde başka bir araba bul gerçi oda R34 olabilir 6 ay birisine 6 ay birisine binersin burada.
    dogru diyosun 30k € 150k Liradan iyidir Kâr kârdir

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bg plakali arac ile cok gezdim ist da eger yakalandiginda cezasi yoksa dikkat cekmeyen bir arac getirip yok pahasina binilir. Zaten evrak soran polisler anlamiyor bg belgelerinden bu ne diyor geri veriyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en mantıklısı orada yaşayacaksın buraya tatile gelirken giriş yapacaksın vspecle akıllara kazınıp gideceksin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)