***** türkiye yollarında jantımı kırdım ve jant arayısına basladık e 36 icin ofsetli jant tavsiyelerinizi alabilirmiyim.
***** türkiye yollarında jantımı kırdım ve jant arayısına basladık e 36 icin ofsetli jant tavsiyelerinizi alabilirmiyim.
Otomobil Sizin İçin Bir Araç, Bizim İçinse Yaşam Tarzıdır!
Karar sizin tabi ofsetli olmasada BBS CH Modeli mat siyah olarak mükemmel duruyor
Coğrafya kaderdir
arabamın rengi lacivert mat siyah biraz bogar sanki bide 17 istiyorum ben 18 den bi dilim yandı bidaha e36 ya 18 takmam![]()
Azev yada Alpina olabilir.Eğer ki kafanda bir jant varsa pm at shop ile yapıyım bakarsın![]()
Coğrafya kaderdir
kırdıgım jant dz1 di cok hosuma gidiyodu bulamadım onlardan o tarz bi jant istiyorum bulabilirsem
bmw motorsportların polisajlısı varya kaç inç hatırlamıyorum ama e 36 aracım olsa başka jant aramazdım
bbs rs olabilir ön 8 arkalar 9 ofset keskin kt1 olabilir orj motosport olursa onlarda ofsetli daha hoş olabilir veya mcontour falan...
adamsin kanka
Göbek değiştirilirsee bunlarda güzel olabilir
Gnc üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 900 TL Mağazadan satılık sıfır - 86902739
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85770322/detay
şimdi size ayagında takılı olan jantı söylesem eminim sökme diyceksinizm double spoke 2 jantları var simdi üzerinde emaneten
Yapma bunu iste bunu yapmaniye jant ariyosun o zaman simdi onu sormam gerek spoke ii kalsin iste ya super onlarda he illaki jant dersen motorsport
![]()
zaten istedigim gibi örnegin dz1 gibi ofsetli güzel bi jant bulamazsam sökmüycem gözüm dz lere alıstıgındanmı ne spoke lar bi garip geldi alısamadım
Emanetin cani tatli olur zaten arabandayken sahip cikabilirsin![]()
Bende yardimdan gecti psikolojik baski yapmaya calisiyorum ya fikrini sole sus kardesim araba adamin ama yoook tutamadimcidden kalsin bence bide resmini eklesen super olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)