nie salak saçma body kit yapmaktansa sevdiği renkleri birleştirip kullanmiş aracin motor durumunu bilemem ama görünen yüzü ile gayet güzel ve sağlikli duruyo
nie salak saçma body kit yapmaktansa sevdiği renkleri birleştirip kullanmiş aracin motor durumunu bilemem ama görünen yüzü ile gayet güzel ve sağlikli duruyo
Kimin ne yaptigi kimseyi ilgilendirmez...
Isterse tecavuz eder isterse irzina gecer arabanin fakat.. her ne sekilde olursa olsun boyle bir konu acildiginda bu araci satmak isteyen kisiler icin sorun teskil eder...Sonucta bu arabayi sorgulatan biri yok... Olmus yada olmamis seyleri bu sekilde aktarmak bana gore yanlis..
Bu aracin sahibi yada eski sahipleri forumda aramizda olabilir..Bence hos degil..
cemin eski arabası gayet iyi kondisyonda gayet de iyi bakılmış bir arabaydı..sahibi düze çevirmiş sarıya boyamış.. isterse mora boyar.. pembeye boyayan bile var..herkesin kendi kişisel keyfi...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
malesef kazalar istemeden oluveriyor..kimse istemez tabikide. değişikliklerde keyfidir,tartışılmaz.arkadaşımızın m3 sever olarak duygularını biraz abartılı belirttini düşünüyorum.
O arabanın youtube'da videoları vardı Mert dediğniz kişinin "now... I'll dyno... the twin törrbooo M3 cs... fen pliiizzz" dediği iste sana yollasın videoyu.
Da motorsport'un mekanik işçilikleri zaten Askar tarafından yapılıyordu.
Hiçbir şekilde emir kipinde ve tehditvari biçimde tarafıma karşı konuşma hakkınada sahip değilsiniz. Bunu bilin.
Hatalı bilgiler var.
Bahsi geçen interlagos E46 M3 e twin turbo kiti uyguladık. Test aşamasında kiti söktük.
Twin Turbo kiti ile 300 km yol yaptı. Twin turbo yüzünden motor kırmadı.
Twin Turbo kiti söktükten sonra active auto supercharger kiti taktılar. Ne kadar kullandı, ne oldu takip etmedim.
Aradan geçen dört sene boyunca E46 M3 Twin Turbo kiti üzerinde çalışmalar devam etti. 2011 eylülde Twin Turbo kitimiz 60-130 mph 4,23 s ile dünya rekoru kırdı.
6speedonline's official 1/4 Mile, 60-130, 100-150 and Standing Mile thread - 6speedonline.com Forums
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
Bende cok almak istiyorum e46 ama almak istedigim 2 m3 te 66bin euro![]()
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Hersey iyi hoşta durduk yere arabayı karalamak için niye konu açılır?
Sahibi ister takla atar ister arabanın üstünde zıplar bu kimseyi ilgilendirmez... İster m3 sever olsun ister araba sever...
Arabayı ne benim ne de sizin istediğiniz doğrultuda yapmak zorunda değil... Adam isterse m3 alır 1.6 motor takar bundan bize ne?
Sanki konu sahibinin araç sahibiyle bir sıkıntısı var ve aracı lekeliyor gibi geldi...
Biri arabayı almak isterse sorgularsa bildiğinizi yazarsınız ama boyle cok ayıp...
yav bu mert abinin ne çok çekemeyeni varmış.onun yaptıklarının yarısını yapında sonra *** atmaya kalkın.
OEM+
Bence adamın üstüne gitmeyin. Bu kadar kazalı bir araca tutupta 155.000 tl yazarsan biri çıkar seceresini döküverir. Herkes özgür 155.000 tl isteyende özgür seceresini dökende bence. Ama yukarıdaki paylaşılan m3 resmine bakıyorum bide bu sahibinden.com daki m3 resmine bakıyorum.
Üzüldüm yani özgürlükte bi yere kadarttnet bence bu adamı mahkeme kararıyla engellesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)