Dün akşam güzeldi. Güzel vakit geçirdim, CRX lere bulaşmadım

, ama onurcanın 2 denemesinde yanlarındaydım denesek 3 boy kadar geçebilir beni çırılçıplak arabasıyla canım kardeşim

zaten size birşeyler yapabilmem için benimde sökmem gerekir bide 40-50 kg vermem gerekir

full stock ağırlık ve 120 kg ben ile bu kadar gidiyoruzzz

kadir Si ile gelmiş öylesine zevkine bastık, Si ın ayrı bir maaşallahı var zaten hep söyledim.
2 vteclede denedim (FV vtec f/e/h, TM vtec F/e/h piston egzantrik) Arabamdan çok memnun kaldım umduğumdan daha iyi gitti. yaptığım setupum ve son filtre kitim yaramış, Mesutuma ve ismailime ayrıca denemeler için teşekkürler

Elpadre CRX SR vtec, uc 106 s2000, yine 106 sr vtec denemeleri gayet keyifliydi.
sağolsun herkes dostane denemeler oldu.
her zamanki gibi K 206 GTI ile dibine dibine denedik Kankaaaaaaaaaaaaa tırcı amca torunlarına kadar bizi anlatır

Bu arada TM vtec ismail ve onurcan 2 nizide çok seviyorum ben 180 le giderken rollingi bıraktığınız için

onurcanın stoplar anlaşılmıyor, ismailin 3. stop lambası yanmıyor süperdi o an 3 şerit sağ ve sol kaçtım sizden

neyseki kesinlikle kasti şeyler değildi. Ben eğlendim çokta keyif aldım sayımız yeterliydi deneme için daha sonrası içinde adeti arttırmayalım