Çok kararsız kaldım . Audio Tecnica hem fiyatı çok yüksek değil gibi iyimidir bilmiyorm deneyip alabilceğimiz bir yer olsa keşke
Çok kararsız kaldım . Audio Tecnica hem fiyatı çok yüksek değil gibi iyimidir bilmiyorm deneyip alabilceğimiz bir yer olsa keşke
Yıllar önce bir arkladaşım Almanya dan cx300 getirmişti. İlk kulağıma taktığımda bu ne böyle berbat dedim ama kulaklığın açılması için belli bir süre geçmesi gerekiyormuş. 1-2 hafta sonra basslar tiz ler oturdu kulaklık gerçekten çok iyiydi. Hala kullanıyorum en ufak bir sorun çıkarmadı çokta memnunum tavsiye ederim.
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
sağlam bas sesleri için omajı düşük bulmalısın
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Kanka arabada harman kardon a gerek duymuyorum opsiyonel 'BMW Hifi Ses Sistemi' yetiyor bana
Biraz önce eve Babam geldi iş için çine gitmesi gerektiğini söyledi acaba çinden düzgün çakma olmayan bir kulaklık bulunabilirmi ? Audio Technica ciddi aklımda şuan ama hangi modeli denemeden karar veremem siz çok daha iyi anlıyorsunuz CX300 veya MM70i den çok daha iyi olmasını istediğim kesin ama sadece dinlediğimden keyif alabilmek amaç![]()
bende baya uzun süre kulaklık manyaklığı vardı , kulak içi olmasını tercih et , büyük olanlar %300 kulak kirliliğine yol açıyormuş ki bende olduktan sonra öğrenmiş oldum![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
baya oldu kulaklık işini bırakalı ama en son philipsin büyük kulaklığını almıştım modelini hatırlamıyorum , hiç beyenmemiştim.
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
sennheiser pc 350 kullanıyorum cok memnunumgercı ben oyun ıcın aldım kulaklıkla muzık dınleme alıskanlıgım yok ama bı arastırın bence
edıt: kulaklık ıcı kulaklık ıstenıyor galıbapc350yı es gecelım o zmn
![]()
Kulaklk, Kulaklklar, Philips Kulaklk, Sennheiser Kulaklklar, Creative Kulaklk, DJ Kulaklk, Bluetooth Kulaklk, Logitech, Kulak i Kulaklk, Iphone Kulaklk, Kablosuz kulaklk, ar Merkezi kulaklklar, Ucuz Kulaklk,Iphone Bluetooth Kulaklk,,kulaklk, kulaklkl
Kulaklk, Kulaklklar, Philips Kulaklk, Sennheiser Kulaklklar, Creative Kulaklk, DJ Kulaklk, Bluetooth Kulaklk, Logitech, Kulak i Kulaklk, Iphone Kulaklk, Kablosuz kulaklk, ar Merkezi kulaklklar, Ucuz Kulaklk,Iphone Bluetooth Kulaklk,,kulaklk, kulaklkl
arkadaşlar şu iki ürün arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
denonu bilmiyorum ama cx300-2 öyle 150lira edecek bir ürün değil, daha uyguna bulabilirsiniz..
şuan nette sıkıntı var açılmıyor, fakat bu 2 ürün en son indirimdeydi, baya da uygundu..
D&R - Elektronik | Denon AHC-260 R Black Dinamik Kulak İçi Kulaklık | 39.95 TL | Kulaklık & Mikrofon
D&R - Elektronik | Denon AH-C 360 Black Kulak İçi Kulaklık | 70.71 TL | Kulaklık & Mikrofon
ben de araştırırken denk geldim ve alttaki 70 liralığı aldım en ucuz dr da açık ara yalnız başka bir ilan var orda fiyatı farklı merakla beklemedeyim
D&R - Elektronik | Denon AHC-360 Black Dinamik Kulak İçi Kulaklık | 136.95 TL | Kulaklık & Mikrofon
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Stereo kulaklık almayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir kulaklık varmı ?
Pc için , 150 - 250 tl aralığında , çok çok zorlarsam 350..
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)