User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Lütfen 1 Dakikanizi Ayirin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı juds2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok kotu belki bilerek isteyerek olmuyo bazi durumlar ama
    En azindan bi baksinlar yaa yol
    Ortasinda pacavra
    Olmus bi hayvan :/ dur in al koy bi koseye 1 dakkalarini almaz ama iste..... Bizim milletimiz vaay akm kediyi ezdimm laaa deyip devam...
    ama işte 1 dakka ayırmak değil mevzu bende e 6 da köpeğe çarptım birden çıktı yola yapacak bişeyim yoktu köpek öldü zaten ben durup onu kenarada koyardım başında beklemeyede vaktim vardı ama insan o an o hayvanı o halde görmek istemiyor acayip bi piskoloji sanki insana çarpmışsın gibi oluyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha dikkatli olmak lazım gerçekten...
    cidden kasten mi ezdi hayvanları ?

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı corcor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama işte 1 dakka ayırmak değil mevzu bende e 6 da köpeğe çarptım birden çıktı yola yapacak bişeyim yoktu köpek öldü zaten ben durup onu kenarada koyardım başında beklemeyede vaktim vardı ama insan o an o hayvanı o halde görmek istemiyor acayip bi piskoloji sanki insana çarpmışsın gibi oluyo
    ama seninki gibi bencil bir düşünce yüzünden o hayvan öldükten sonra üzerinden başka arabalarda geçmesi yüzünden hunharca parçalanmaya devam ediyor di mi?
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklasık 10 gun oncede bı kedı karsıdan karsıya gecmek ısterken bı arac tarafından ezıldı o carpanda durmadı dursa napıcakkı zaten kendı kendıne hareket etmeye calısan hayvanı en fazla kenara cekebılırsın.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama seninki gibi bencil bir düşünce yüzünden o hayvan öldükten sonra üzerinden başka arabalarda geçmesi yüzünden hunharca parçalanmaya devam ediyor di mi?
    valla ne dersen de bencil de ama bana trilyon versen o hayvanı kenara çekemem bir kez denedim ama başaramadım o hayvanın hareketsiz cansız olması elime almaya çalıştıkça elimden kayması çok tuhaf az kalsın bayılacaktım

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklasık 10 gun oncede bı kedı karsıdan karsıya gecmek ısterken bı arac tarafından ezıldı o carpanda durmadı dursa napıcakkı zaten kendı kendıne hareket etmeye calısan hayvanı en fazla kenara cekebılırsın.
    yanlış düşünüyorsun bağırsaklarına kadar dışarı çıkmasını engelleyebilirsin
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün haberlerde gören oldumu bilmiyorum bir tane harc arabasının altında kalıp ölen bir bayanın fotografını çekmek için sıraya girmiş insanları haber yapmışlardı böyle bir ülkeden insana bile saygısı olmayan birilerinin hayvanamı saygısı olacak
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim geçen sene gözümün önünde oldu bir araba dolusu hıyar, bilerek kedinin üzerine sürüp ezdiler. Hayvan can çekişerek öldü . Karşıyaka girişinde pizza pizzayı geçtikten sonra (trafik 30 km ile falan akıyor) yanlamasına iki şeritten birini komple birini yarım kapatarak hayvanı yerden aldım ama can çekişiyordu. Kollarımda öldü. Kenarıya koydum sonra yolu açtım elim ayağım titred, gözlerimden bir yaş indi. Bir kimsede korna çalmadı gördükten sonra arkamdakilerde indi araçtan olayın şokundan sonra binip makas ata ata basarak mavişehire kadar gittim ancak o kırmızı ef civic 'i göremedim saptı biryerlerden eğer bulabilseydım o beşini birden o sinirle hastanelik edicektim . Belkide yoldan çıkarıcaktım iyiki çıkmadılar karşıma. Yaşamayan bilemez bu psikolojiyi.........

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen gün bende bi kedi gördüm yolda yatıyodu vurup kaçmış bne. belediyeyi aradım bitane kamyonet gönderdiler. geldi baktı ölmüş bu dedi ee bilioz dedim ben bişey yapamam çöpçüler alır sabaha dedi ve gitti. hay dedim senide sana bu işi verenide senin kamyonetinide. sabah baktığımda yoktu gerçi. çarpıp kaçanlarıda anlamıyorum tamam çarptın patır kütür ezdin elleyemiyosan ara biyerleri gelip alsınlar. hiçmi için sızlamıyo kafanı yastığa koyduğunda be arkadaş. benmi çok hassasım bu hayvan konusunda bilmiyorumda etraf çoğunlukla kedi leşi dolu yokmudur aranacak adam akıllı hizmet veren biryer.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem vurup yaraladıgınız hayvanı veterınere goturdugunuzde cebınızden para çıkmıyor dıye bılıyorum. Oda can oda canlı ne olur bı canlıyı kurtarsanız sankı yazık en zararsız canlılar hiç şüphesizki hayvanlar. Hayvan sevmeyen insan sevemez diye düşünüyorum.
    DR. OWL

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hem vurup yaraladıgınız hayvanı veterınere goturdugunuzde cebınızden para çıkmıyor dıye bılıyorum. Oda can oda canlı ne olur bı canlıyı kurtarsanız sankı yazık en zararsız canlılar hiç şüphesizki hayvanlar. Hayvan sevmeyen insan sevemez diye düşünüyorum.

Onun aslı yok, fakat ne kadar masraf olabilir ki? Özel hastanede kalp ameliyatı yaptırmıyorsun. Ki yaralı bir hayvanı veterinere götürünce oradakiler de öküz değil maddi olarak ellerinden gelen kolaylığı sağlayacaklardır.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onun aslı yok, fakat ne kadar masraf olabilir ki? Özel hastanede kalp ameliyatı yaptırmıyorsun. Ki yaralı bir hayvanı veterinere götürünce oradakiler de öküz değil maddi olarak ellerinden gelen kolaylığı sağlayacaklardır.
    ne biliyim haberlerde falanda denk gelmiştim trafik sigortasımı ödüyodu parasını öyle bişeydi yardım etmek şart hertürlü yinede
    DR. OWL

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha gecenlerde duster in biri kapatmis yokus assagi yoldan gecen kopegi altina aldi manevra falan yapmadan, yazik hayvan 10-20 km surundu yerde adamda anca 100-150 m sonra durabildi aracin tamponunu birakti yola devam o kopegi benle yoldan gecen hocam kaldirdik

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu konuda oldukça hassas düşünenlerdenim,gerçekten sokak aralarında dikkat etmek gerekiyor ve canlı canlı gözümle gördüm hayvanın karşıdan karşıya geçtiğini gördüğü halde durmayan insan görünümlü yaratığı allahtan hayvan tampona vurup yolun kenarına geçti... birşey olmadı ama arkasından bağırmamıza rağmen durmadı şöför gelde ona insanca muamele et şimdi....

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl olsa kaçar mantığıyla insanlar durmuyor ama öyle değil işte.. Bazen yolda yürürken çöp kutusu yolun kenarındaysa etrafında kedi falan varsa yolumu değiştiriyorum korkup da yola atlamasın falan diye.. Bir ara 2 günde yaklaşık 7-8 kedi köpek ölüsü gördüm psikoljim bozuldu.. Birine ben vuruyordum başkasının üstüne kırdım bana sövüyor.. 1 hafta aklımdan çıkmadı belki 3-4 günlük kedi sürünerek karşıdan karşıya geçmeye çalışıyormuş ışıkta, kimse de alıp koymamış yeşil yanıp da ileri geçince arabalar farkettim.. Bir kere de köpek gördüm ileride yavaşladım yavruydu karşıya geçer diye, arkamdaki yavaşladı ben atlattım, arkamdaki durdu onun arkasındaki dana acelesi var diye hiç yola bakmadan solladı son anda gördü vurdu ayaklarını kırdı galiba... baktım duracak mı diye durdu yanındaki kadın indi sonra naptılar bilmiyorum..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)