User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Mat kırmızı Cruze takas teklifi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şirkette kullanıyorum son 1 haftadır. pedal biraz hantal direk gaz yeme gibi bi muabbet yok ne iştir anlamadım ben. yakıtta 1 haftada 160 tl yedi.
    #KGdetanirlar

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kanka olmaz o iş sana gelmez o araba boşver sonra.

TGY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sehir efsanelerine hastayım herkes atıp tutuyo. Bende var arac tr de 2000km de almıstım .21 000 km ye geldi ben erken soktum bakımlarına su ana kadar hicbirsey olmadı aracın canını alırsan heryerde dangur dungur kullanırsan sorun cıkarmayan bir arac varmı?bi kere yeni bir aractan bahsediyoruz chevrolet icin konusmuyorum 0 bir arac kronik hastalıkları dısında bir sıkıntı cıkarıosa ya arac sanssız bir aractır.yada sahibinde sıkıntı vardır. Herkes dısarıdan birsey soyluyo araca binmeden, ben smdi sahibi olarak yorumlarımı soyliyim: Arabadaki en büyük olumsuzluk bence OPEL SERVİSLERİ .garanti denen seyi neye veriyolar ben hic anlamıs degilim anahtarımın üstündeki logo düstü garantiden degistirmyceklerini soylediler anahtarın yeniside 585 tl gibi bir rakam dedi.ortalıgı biraz karıstırdım tamam dediler karsılıycaz ama anahtarın parasını benden aldılar anahtar geldikten 2 hafta sonra yatırdılarboyle enteresan seyler var, aracta herhangi bir parcayı kesinlikle garantiden degistiremiyosunuz. Opelin önünüde kesende bence servisleridir...onlara gore en iyi onlar aractan anlıyo ve biraz anladıgınızı hissederlerse rahatsız olup sacma sapan cvplar veriyolar.Servisten cıktı araba titiz oldugum icin sakın yıkamayın dedim aracı yıkamaya goturdum cıkısta bir baktım kapı iclerine bildigimiz yag sürmüsler 2 hafta boyunca tinerle kapı sildim.soyledigimde hayır oyle sey yaparmıyız dediler.Garanti olayı olmasada herkes kendi ustasında yaptırsa araclar daha sorunsuz olur bence.Bu saatten sonra opel grubu alırmıyım kesinlikle hayır.Cruze un sıkıntısı yakıtı bana gore hak etmedigi bir yakısa sahip evet anlık tepkileri cok zayıf devir istiyo yürümek icin.ama beklenti ne?neye gore gitmiyo?1.6 125 hp aracın üstünde o kasayla ne kdr gitmesini beklenebilirki?onun dısında ici bence harika.tasarımı cok basarılı.malzeme kalitesi olarak plastikler cabuk ciziliyo bu cok büyük eksi.eskiden civic de kullanan biri olarak sunu diyebilirim.yürüyen bakımından tabikide civic tartısılmaz ama kasa olarak his olarak kesinlikle chevrolet.yeterince acık ve tarafsız yazdım sanırım.umarım faydalı olur.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Performansı çok ama gerçekten çok kötü.bide çok yakıyor...Linkteki aracında pek bir artısını göremedim ben...fiyatıda pahalı...üstelikte satarken rengi problem çıkartır...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadan ufak tıklayınca hatay servis 15 gündür aracı yatırıyor. cruze almadan düşünmek lazım,yakıtıda cabası...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArasFırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnm yiğenimin arkadaşının arabası.. baya para harcadı.. iç aksamında orjinal karbon kaplamalı yerler v.s. güzel para harcadı.. gerçekten çok dikkat çeken ve her yerde gremeyeceğiniz bi araç.. ama gtc bırakılıp bu alınır mı sizin bileceğiniz iş.. ben olsam yapmazdımm..
    Aras arkadaşımız gibi benimde yiğenim sayılır kendinsi ) araca binip gezmişliğim ve yakından incelediğim bir araçtır... bana göre gayet şık bir araba sonuçta aile arabası spor görünüm verilmiş yani bu görüntüden dolayı ondan aşırı bir performans beklemek olmaz... her aile arabası gibi buda aynı şekilde kalkışlada hantal ama hızını alıp yola oturdumu buda gidiyor yani.. bu kadar ağır kasaya bu kdr motor anca bu şeklde gider ztn... bi arakdaş tüp takılmıyor demiş ama araç sıralı sistem'li gayete sorunusuz ve güzel çalışmakta... kaplamasına gelince satması zor deniyor bu biraz doğru bi durum bende araç kapladım sattım baya beklemiştim ama alıp satıcaksnız direk kaplamayı yarım saatte söktürüp satış yapılabilir diye düşünüyorum... tabi birde araçtan ne beklediğinizde önemli açıkcası o yüzden işinize karışmak gibi olmak istemem ama dediğim gibi aracın bir sıkıntısı söz konusu değildir...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

r3dkit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç Arkadaşımın aracı. araçla yatıp kalkıyorum desem daha dogru olur. Lpg(!)sinde kesinlikle sıkıntı olmayan bir araçtır ki fabrika çıkışı lpglidir. önden ve arkadan olan ufak dokunmada bende beraberdim. cok ufak dikkate bile alınmayacak şeyler ancak sonuçta insan alacagı arabanın herseyini bilmek ister. herşey yazıldı. arkadaşlar hantallıgından bahsetmişler. araçta pecoçip marka çip vardır ve düşük devirlerde yıgılmayı önler yakıt tasarrufu saglar. Kesinlikle görsellik ve mekanik açısından diğer cruze'larla karıştırılmayacak bir araçtır. Yanlış bilgiler verilmesin. inanın 10.000 tl nin çok çok üzerinde paralar harcandı araca. arka difizörü dahil birçok parçası cruze RS in orjinal parçalarıdır. yurtdışından ithaldir bir çoğu
    Find what you love and let it kill you

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı r3dkit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç Arkadaşımın aracı. araçla yatıp kalkıyorum desem daha dogru olur. Lpg(!)sinde kesinlikle sıkıntı olmayan bir araçtır ki fabrika çıkışı lpglidir. önden ve arkadan olan ufak dokunmada bende beraberdim. cok ufak dikkate bile alınmayacak şeyler ancak sonuçta insan alacagı arabanın herseyini bilmek ister. herşey yazıldı. arkadaşlar hantallıgından bahsetmişler. araçta pecoçip marka çip vardır ve düşük devirlerde yıgılmayı önler yakıt tasarrufu saglar. Kesinlikle görsellik ve mekanik açısından diğer cruze'larla karıştırılmayacak bir araçtır. Yanlış bilgiler verilmesin. inanın 10.000 tl nin çok çok üzerinde paralar harcandı araca. arka difizörü dahil birçok parçası cruze RS in orjinal parçalarıdır. yurtdışından ithaldir bir çoğu
    araba kaza yaptığında içinde olmana hiç şaşırmadım desem
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paraya ls+ paket alınır...Cruze alınmayacak kötü bir araçta değil bence...

EMRE KAAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben arabayı panoranın önünce gördüm bi kere mangal yakmışlardı araba çok güzel duruyodu arka difüzör e bayıldım resimde görünce o zaman dikkat etmemiştim cruze bence çok yakışıklı bi araç ama donanım kalite motor hiç bi bilgim yok ikiside zor satılıyosa yorumlara bakarak bi çılgınlık yapabilirsinde
    ama ben olsam hatasız aracımı bırakıp da gidip başka bi araba almazdım
    küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cruze nin arması şayet opel olsaydı bu araba yere göğe sıgdırılamazdı markadan kaybediyor diye düşünüyorum ben. aracın şekli gerçekten cok güzel.. hayırlısı olsun

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takasta 30 liraya alınıp satılabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cruze yaa aman diyim hiç gerek yok..
    agrımaz basını agrıtırsın..

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakıtı fazla, lpg uyumsuz, ikinci eli yavaş
    tipi güzel
    kendiniz kararınızı vermişsiniz zaten

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içi çok kalitesiz opel çatısı altında satılıyor ama bence hiç takasa girmeyin yakıtıdıa yüksek ve lpg ile problem çıkartabiliyormus sanırım

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı multispace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cruze nin arması şayet opel olsaydı bu araba yere göğe sıgdırılamazdı markadan kaybediyor diye düşünüyorum ben. aracın şekli gerçekten cok güzel.. hayırlısı olsun
    markası altında corvette de satılıyor ona bakarsan araç kendi kalitesiz

BlackEmperor
    Misafir
    vazgeçtim beyler zaten sağolun

Emre Akçay
    Misafir
    İş arkadaşımda var. 113 hp olanlardan. Süspansiyon sert, fazla yakıyor, performans çok kötü. İç dizayn ve dış dizayn çok güzel. Gösterge ve konsol ışıklandırması çok çok güzel özellikle. Donanım vasat. Alır mıyım ben olsam almam.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı legion90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş arkadaşımda var. 113 hp olanlardan. Süspansiyon sert, fazla yakıyor, performans çok kötü. İç dizayn ve dış dizayn çok güzel. Gösterge ve konsol ışıklandırması çok çok güzel özellikle. Donanım vasat. Alır mıyım ben olsam almam.
    Hele birde ses sistemi var evler şenlik , benim pc bile daha güçlü ondan
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)