Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
uzun süre güneş altında kaldığı zaman boyada leke bırakır sıkıntı olur 100'de % pamuk kumaş olması gerekir ve kumaşın boyasının çok çok kaliteli olması gerekir aynı ferrari brandaları misali o kumaş o arabayı mahfeder kullanmasanız daha iyi.....
yazın üzerine bide bunu ilave ederdim giriş çıkışta sorun teşkil etmeyecek ise.
3x3 m , 80 lira falan.
![]()
Aracı haftada 1 bazen 10 günde bir kullanıyorum, tak çıkar dan sıkılır mıyım bilmiyorum.
Ufak tefek çizikler konusunda hassas değilimAma bıranda örtmeyince araç tozdan çok kötü, terkedilmiş gibi görünüyor, illa yıkatmanız gerekiyor binmeden önce. Orjinal boyalı, çiziksiz kız gibi bir s2000 sahibi falan olsaydım daha hassas olurdum ama aracım komple boyalı tazen, bakalım bir problem olursa vazgeçerim örtmekten.
Bir bakayım bu 3x3 çadırların daha büyüğünü bulursam bir bakayım.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Benim de Si'yın verniği kalkmaya başlamış Batman'ın sıcağında.Bende boyatacam diye oyle beklemedeyimBoyattıktan sonra boyle bir şey duşunuyorum açıkcası
Branda güzel olmuş. Hayırlı olsun.
Daha önce de söylenmiş yukarda, yazılı olsa güzel olurdu hatta aynalar için özel 2 kulakta dikilebilirdi.
Bir de üzerine güzel bi honda amblemi.
Ataköy Aplus'taki Ferrari geldi aklıma sürekli brandadaydı ve brandası çok hoştu![]()
Burda konusu olmuştu ustunu bu şekilde kapamanın zararlarından bahsedilmişti.. Sanırım yerin uygunsa tente tarzı birşey yapmak veya kapalı otopark çok daha saglıklı vs denmişti..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)