merhaba arkadaşlar istanbuldan araba alıp izmirde plakasını değiştirmek istiyoruz bunun için ne kadar para alıyorlar bilginiz varmı ?
35 xxx 35
merhaba arkadaşlar istanbuldan araba alıp izmirde plakasını değiştirmek istiyoruz bunun için ne kadar para alıyorlar bilginiz varmı ?
35 xxx 35
Noter satisi normal satistan fark olarak 70 lita daha pahali. Alan kisi İzmir ikametli olmali. 35 xxx 35 plakasi icin bagis gerekir. Bagis miktarinida ilgili trafik sube belirler
bi 300-500 bağış isterler sanki ?
manisada özel plaka çıkartırken harf istenirse 300, rakam istenirse 50 tl trafik tescil şubeye bağış yapılıyor.
güngören trafik şb. 2 yıl önce son dört rakam aynı olsun dediğimde 1000 tl lik bağış yapman gerekir demişti.
Maddi olarak değişiklik gösterir, fakat önemli olan Adrese dayalı sistemle vermeleri. Yani örnek vermeyim; Mümin plaka almak istiyorsan (MMN) adresin menemende olmalı yada aracı menemenden birinin üstüne yapmalısın, sonra tekrar plaka değiştirmeden kendin üstüne almalısın. Bu normal izlemen gereken yol, yok ben uğraşmam dersen arkadaşların dediği fiyatlara yakın ödeyip istediğin plakayı alabilirsin.
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
istanbulda çok ciddi paralar çıkabiliyor ama izmirde daha uygundur plakanın bulunduğu şubeden oğrenebilirsin anca
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bugün bir arkadaşım sadece sonu 61 için 500 TL ödemesi gerektiğini söylediler...başka bir muameleciye gidip TS sordu 1500 istemişler
korkudan TS 61 i soramamış)
işinin düştüğü karakola git bi çay iç 5dk etrafına bakın ne lazım kestir gözüne artık plazmamı olur klimamıdır neyse artık ertesi gün al git. yada bir tanıdık bul.
az önce gelirken bu konuyu düşünmüştüm iyi oldu ya bilgilendim. Özel plakada alfabemizde olmayan X Q W gibi harflerıde kullanabiliyormuyuz peki ?
DR. OWL
kardesim cok cok özelse 2 bin normal özellikte bişeyse 1 binlira
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)