Bence az daha ekleyebilersen POLO 1.2 'de bakabilirsin derim. Gayet iyi bir araç kullandığım kadarıyla. Sürekli kullanıcı arkadaşlar varsa fikir verebilirler.
Tavsiye ederim son derece ekonomik olur
Pek tavsiye etmem ama olabilir
Uzak dur derim
Bence az daha ekleyebilersen POLO 1.2 'de bakabilirsin derim. Gayet iyi bir araç kullandığım kadarıyla. Sürekli kullanıcı arkadaşlar varsa fikir verebilirler.
Dizeller için önerilen km ler var hani atıyorum yılda 20bini geçmiyosan gerek yok gibi, eğer o km leri geçiyosanız o paraya punto dizel palio dizel bakabilirsiniz. Benzin diyosanız eğer illa, fiat panda güzeldir bence de. Aynı değerler 1.6lpg li bi astra vs de yakalanır mı bilmiyorum ama o da bakılabilir
TB4BSA
rakamında düşük değilmiş hiç niye bulamayasınki dizel araba skoda fabia 1.4tdi, pug 307 1.4hdi, citroen c3 1.4hdi, punto dizel , fiesta dizel bulursun bunların temizini.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
şöyle bir 1.4tdi polo da olabilir bence modeli biraz düşük demezseniz. ekonomik arabadır gidişi de aşırı hantal değildir. bir kaç gün kullanmışlığım vardırVolkswagen Polo 1.4 TDi Trendline 2004 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 93536159
Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...
clionun 1.2 turbo olanı var tr de birkaç tane denk gelirse bence alınıp binilecek araba , sahibindende oluyor arada takip etmek lazım .
kişisel fikrimdir ufak hacimli motora nispeten karşıyım![]()
bna çok daha tehlikeli geliyo küçük hacimli motorlar
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
ben picanto 1.1 kullanıyorum uzun yolda yaptım sehir içide kullandım 75hp motoru var ve oldukca seri bi arac cıkmadıgı yer görmedim klima acık 90-110km sabit hızda 100tl yakıt ile 410km yol yaptı 180 kadran var aracta hafif rampa bi yolda 170i gördü gaz kesmesem sanırım 180 görür hız zaten aramıyorum 130lara kadar gayet seri ve az yakıyor bu yeter benm için.
crx den sonra nasipse 2011 1.1 dizelini alıcam 13-14krs yakıo namussuz chiplede 100hp 200nm kadar cıkabiliyo 1000kg araca cok bile![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
1.2 tsi yada tdi olmadıktan sonra uzak dur derim![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Ben hafta içleri palio 1.2 16v kullanıyorum aşırı ekonomik heryere girip çıkıyor kesinlikle sorunsuz şehir içine çok uygun bir araç tavsiye ederim.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
97 model Twingom 1.2 motor. Şirket araçlarımızda da 1.2 Clio var. Twingo açık ara çok çok daha iyi gidiyor Cliodan. Eğer sabırlı bir insansanız 1.2 koklamaktan da öte az yakar. Ancak biraz gaza gelip hızlı gitmeye çalıştığınız an 2.0 motordan bile fazla yakıyor. Ne yaparsanız yapın da gitmiyor.
Clio için durum bu şekilde. Palio ile Corsa karşılaştırmayın bence, Palio'nun motor gücü oldukça yüksek Corsa'ya göre yanlış hatırlamıyorsam. Palio Clio'ya göre de daha iyi gidiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)