Evet arkadaşlar yavaştan netleştirsek artık hiçte fena olmaz gibi![]()
ig: erayender
alper pug var turner var ben varm. Mekan belli oldu mu karar verdik mı ?
Şeytan Sadece Sunar... İnsan İstediğini Seçer...
E kimseden ses cikmiyor nasil karar verilsinmaltepe sahil sato kafe rahat bi mekan, on bahcede yer bulmak icin bi 5/10dk beklemek gerekebilir belki, nargileside fena degildir icmek isteyen olursa..
Bostancida bildigim yer yok, cordon var pek sevmedigim ama cadde tarafinda da benzin kafe falan var..
Son bi güncel yapalım, maltepe sahil şato kafede buluşuyoruz, saat tahmini 8-8.30 civarı olur sanırım![]()
bende 21.00-21.30 dan sonra ordayım beyler.. bana dodoo dan ulaşırsınız yada tel no.yuda yazmıştım turner biliyo zaten.![]()
7 erken panpa bare 8 gibi buluşunda ben gelene kadar sıkılmayınhem 7 de güneş sol çaprazdan 20 derecelik açıyla vuruyo
kanka valeyle konuşsakta bare hep beraber aynı yere park edeydik foto falanda çekerdikk.. yada dönüşte meguiars ın orda takılırız o değilde yılmaz abiyle onur abiyede haber verme imkanımız varsa süper olur, hızlı 206 da olur nasıl olsa bunlar hep bu bölgede olan arkadaşlarsen biliyosun ulaşım şekillerini sarı şapkayı boşuna taktırmadık
ulaşsana onlarada sana zahmet..
bence de 8 den once bulusmayalımgüneş batmamıs oluyor daha
![]()
neyse ben kactım telefon numaram var bi aksilik olursa haber edersinizhade kolay gele
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)