şu metrobüs kazaları vs. derken birde bu saçmalıklar başladı...
şu metrobüs kazaları vs. derken birde bu saçmalıklar başladı...
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-rezaleti.html
göz göre göre kaza buna denir... Birde yeni iş güvenliği yasası çıktı geçen haftalarda..
Acaba yolculardan ve yoldan geçen araçlardan birinin üstüne gelseydi?
Taşeron firma kim bu işi alan çok merak ediyorum doğrusu.
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
bu işin başında ki yavşaklar acaip şanslı
devamlı felaket haberleri geliyor ama alalhtan kisme ölüyorde yırtıyorlar her seferinde
Allah belalarini versin okadar diyorum sabah 9.30 da avcilar ist uni kampusunde sinavim vardi radyoda duymayip yan yoldan avcilar sahile girmesem sinava giremicem
Donuyorum sinavdan hala insanlar kontak kapamis gitmiyor yol bu sicakta trafikte kalanlarin allah yardimcisi olsun
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Rezillikten başka bişey değil.Dün gece evime gelmek için avcılar girişindeki askerlik şubesinden zor bela metrobüsten indim yürüyerek merkeze geldim.Artık insanlar metrobüs inşaatında çalışanların üstüne yürümeye kalkıodu.En az 2-3 saat bekleyenlerin olduğu söyleniodu yollarda.
yüzyılın projesi diye bu projeyi kollayan arkadaşlara sesleniyorum. yarım saat 1 saat kadar önce beylikdüzünde e-5de önüme koca korkuluk düştü metrobüs yolundan. önümdeki minibüs içinde bir sürü yolcusuyla o korkuluğa patladı. biz son anda durduk allah korudu. ve olay olduğunda hemen yanımdaki aracın plakasında tbmm yazıyordu kırmızı plakaydı. nasıl bir şanstır bu günkü anlamadım.
bu olay bir millet vekilinin ve benim gözümün önünde oldu yani. o önümüze düşen korkuluk bu projeyi kusursuz gibi gösterip yüceltmeye çalışanlara GİRSİN!
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
isini iyi dogru duzgun yapmazsan kebabciyi muteaahit eder is verir zengin edersen az bile arkadas ....
Bu ulkede benim ve bu yaziyi okuyan herkezin parasi bu isler icin harcaniyor uzerine insanlar oluyor canlar gidiyor ocaklar sonuyor ....
Sonra bu ulke ole buyudu bole ileri gitti uctu kacti Hadii lenn 7 yasinda cocuk olsa siktir ceker yuh artik ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bi istifa edin siktirin gidinde rahat bi nefes alalim. nedir bu ya 10 yildir karabasan gibi coktunuz tepemize.
oraya ambulansla bile daha hızlı gidemezdi ipe ipe metrobüse binmiştir. hemde şov yapmış oldu.
bu arada evet o korkuluk tbmm plakalı araca patlasaydı işte o zaman bu iş patlardı olay çıkardı.
edit: bu topbaşmıdır nedir metrobüs ücretini ödedi mi![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)