zamanında bende hb varken arkadaşımda sedan varken beni geçıyordu araçlar aynı speclerdeyken bile filtre egsoz lu iki arabada
zamanında bende hb varken arkadaşımda sedan varken beni geçıyordu araçlar aynı speclerdeyken bile filtre egsoz lu iki arabada
Teşekkür ederim aile içi kullanıma yönelik sedan tercih edicem zaten çok bir beklentim yok bir önceki aracım 1.6 idi oda 90 hp di çok fazla gazlamazdım.
Son olarak bu ilandaki aracın ederi sizce nedir?
Honda Civic 1.4i S 1997 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 93688904
1.4is imi satma sebebim frenler yuzunden defalarca olumden donmem ve ic aksamdan gelen sesler oldu el frenini tutardim gogusten ses gelirdi orayi tutardim kapinin icinden ses gelirdi orayi halledersin panzottan ses gelir yani ic mekani oldukca kalitesiz ve frenleride oldukca kotuydu alfaya binince anladim.ayrica aracim gayet duzgun ve boya dahi olmayan bi aracti metin abim bilir
.......................
valla hocam istediğin gibi bulursun inşallah ama çok dikkat etmek lazım diye düşünüyorum..çünkü temiz arac sayısı çok az..
.........................
www.honda-tech.com
..........................
al 1.4is tak turbonu VTİ gibi takıl yani.
...............................
bütcenize uyarmı bilmem ama satılıklar bölümünde 96 beyaz 1.4is vardı
http://www.techturkey.com/forum/otom...40-14-ek9.html
edit:boş modelmiş
.................................
Honda Civic 1.4i S 1999 Model 16.300 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 93826033
Araç hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Telefonda 15750 e bırakırım dedi pazarlıkta daha iniceğini düşünüyorum.
........................
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)