Fiyat alabildinmi müdür ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
beyler size tavsiyem offroad tadında bi kamp kurun. Hatta şehir dışı olursa daha güzel olur böyle bol dereli göllü hem avlanırsınız hem gezersiniz karadeniz taraflarını tavsiye ederim serin olur mangalda kavurma kuzu çevirme derken avladıklarınızdan da bişeyler çıkar
basın gelın ladık e Yayla evi var kuzular bendenben yagmurda 4 saatte gelmiştim o kadar yakında hem
![]()
tatil isteyen varsa bnm çınarcıktaki ev boşorganize olunursa açabilirim evi
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
zevkli eğlenceli olabilir bilimum işeme sıcma manyaklık etc. gibi şeylere açığızyer zaman meblağ belli olsunda gelelim
![]()
1881 - 193∞
Geçen sene SI la gelmiştim rc alma arifesinde arabama arkadasımdayken tır camurluguna carpmıs onu samsuna getirirkenkurtköyden 645 km
zaten 280 km felan temde gelınce ister istemez hızlı bitiyor
bu arada yayla evı bu![]()
burasıda ladik:Samsun-Ladik
Cumartesi bana uyar hatta +1 filanda olabilir, sapsapa bencede daha uygun keza maksimum apacilik olur oyle bir ortamda. Yanliz minikler geliyorsa Hilmi'yle Ahmet ayri takimlarda olsunlar lutfen uzun essekte filan, birlesince voltrani olusturur cunku adamlar.
Cumartesi aksama dogru olacak di mi? sabahtan demeyin arabayi sanayiye goturmem lazim biraz isim var, ama aksama her turlu uydururuz.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Şile ağlayankaya tarafı ve Şile - ağva arası akçekese koyu güzeldir..
Geçen sene ağlankaya tarafında 4-5 kişi mangal+alkol takılmıştık ancak sabah 6-6.30 dan itibaren keko akımına uğrar.. Gece ise sizin gibi bir kaç grup daha olabilir etrafınızda
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
abi simdi gidiyomuyuz gitmiyomuyuz zaman ne zaman arzu eden olursa bende cadır var 3 kısı rahat kalabılırız techızatımda var sıkıntı yok![]()
isteyenlere çadır temin edebilirim, bu işi yapıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)