Polis akademisi çok etkilemiş bertanı![]()
Pompaliyi kurup atacam saniyo kisa dipcik falanmagnum fisekle bi attirican omzunu curutsun
![]()
körler sağırlar
Bende ATA Arms var kinetic 4+1. Baya keyifli. Ordek ve kazda onu kullaniyorum. Tekne derken teknede ne yapacaksin tufegi?
sılah dukkanımız var memlekette dusunursen msj atarsın
www.honda-tech.com
pompali cokda mantikli degil yerli firmalarimizin cogu yurtdisina ciddi adette tufek satiyorlar,avrupa haric alicaksan fizigine uygun olani sec yeter,otomatik daha mantikli olur armsan yerlide baya tutulan marka,pompali ancak domuz avinda isine yarar gerisi icin anlamsiz...
bende ruhsat işlerini halkletdim silah alım belgesını aldım ata düşünüyorum bu hafta sonu alcam buyuk olasılıkla avcı arkadaşlara sordum reklamı saglam bir tüfek ata buna dayanarak 3yıldır kullananlar var sıkıntı yok ben ce ata basın agrımaz derim gecen hafta 3kişi daha aldı atanın gazlı sistemini all derim
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Ev savunması için 870 çok ideal bir tercih, hem sorun çıkartmaz hem de evladiyelik bir tüfek olur.
Marine modeli biraz fazla parlak, ama korozyon sıkıntısı yok...
Ev gibi dar ortamda manevra için mümkün olduğunca kısa namlu -ki yasal sınır 48cm'dir,- mesela 51lik slug namlu tercih edilebilir, 70likler daha çok uçar avına uygun olur ev savunmasında pratik olmaz.
Benelli ise otomatik tüfeklerin rolls-royce'ıdır, ama ülkemizde bulunan modelleri savunmadan çok ava yönelik oluyor.
Defender de sağlam ve güçlü bir tüfektir, ama Remington 870'in yıllardan beri 1 numaradaki krallığı hala devam ediyor...
2 sene önce olsaydı üzümlüde huğluda okuyordum size %30a varan indirimle yerli istediğiniz silahı alırdıkşuan kimseyle bağlantım kalmadı
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
av işinde pompalı olmaz
bütçeni fazla kasmadan kendine bitane huğlu nun iyi bi serisini al rahat et
gidipte 2000-3000 tl verme bi av silahına
yaklaşık 12-13 senedir 8 otomatik huğlu kullanıorum kullandıktan sonra hep yaglarım hiçbir sıkıntısını görmedim bahsi gecen çogu tüfek kadar da işini görür
kesinlikle hem türk malı hemde dayanıklı olarak huğlu tavsiye ederim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)