o durak yokuş aşağı o yüzden 5 saniyede 40 50 km hıza çıksa ve işin içine otobüsün ağırlığını da katarsak, bence frensiz olarak arabaların üstüne çıkması normal gibi geldi bana.
Printable View
Trafik kitli olmasa daha büyük bir kaza olabilirdi ucuz atlatılmış.
Metrobüsler trafikle aynı yönde olsalar bu seferde duran arabaların arkasından çıkardı değişen bir şey yok.
Raylı sistem yapılmadıkça bunların önüne geçmek mümkün değil.
Kazaya karışan araç hergün defalarca bindiğimiz körüklü mercedes conecto .
Teknik ozellikler
Şurada teknik verileri sunulmuş.
Yolcu kapasitesi 149 diyor. İstanbulda malumunuz bunlara sabah ve akşam saatlerinde 200+ binildiği çok rahat oluyor. Kaza tam mesai saati trafiğinin olduğu saatlerde yaşandığı için full dolu olmasını bekleriz ancak genelde sabah saatlerinde avrupa yakasından anadoluya geçtikten sonra metrobüste yolcu sayısı azalmış olur. Hadi varsayım 110 yolcu vardı diyelim biz ona.
Aracın teknik verilerindeki ağırlığı 17.000kg gözüküyor.
Buna biz 110yolcuyu eklersek (ort 75kg diyelim yolcu başına)
110x75=8250kg.
Etti 25.250kg, 25tonluk bir taşıtın, yokuş aşağı(acıbademden uzunçayır rampasına iniş kısmı ciddi eğimdir) ve yüksek ihtimalle şöförün ayağı halen gazdayken bu tarz bir kaza yaşamasında o arada ki demiri yırtıp geçmesi çok kolay olur.
O arada beton yok. Fotoğraflarda da açıkca beton bariyer olmadığı gözüküyor.
Geçmiş olsun diyelim.
kaza videosu nete dusmus duraktan cıktıktan 3-5 sanıye sonra yola dalıyor...
o.ç tek kelime.iç kamera dan video yayınlanmış
İşte metrobus kazasına sebep olan saldırı anı
sofor arabayı surerken ayagımı kalkıyor.
durakta tartisiyorlar yandaki yolcu ariyor neyse yola cikiyor bi sure sonra semsiyeyi yiyince atam yaftalamis biraz zaten fark ettiysenkz yerdeydi artik bayildi mi ne oldu anlamadim
sofore saldırı anı yayınlamıs yavsak semsıyyle saldırıyo sofore
Metrobus Şoforune saldırı anı ortaya cıktı
Saldırganı bir kenara bırakalım; Şöför emniyet kemeri takıyor olsa, yere uçmazmış,kafasına 30 tane de darbe alsa frene basar durabilirmiş. Bu kaza da yaşanmazmış. Adam uçtu resmen koridora.
sofor sopayı yıyınce dıreksıyonu bırakıp kalkmıs tovbe tovbe
o şemsiyeye alıp oturtucan şerefisizi
Şoförün o hızdayken aldığı darbe her ne olursa olsun ayağa kalkması doğru mu ? Keşke saldırgan ölseymiş bunu tüm içtenliğimle söylüyorum o kadar insanın canını hiçe sayıp şoföre saldırmak nedir aklım almıyor. Dua etsin ölen yok.. en çokta vereceği ifadeyi merak ediyorum.
Şemsiyeyi inşallah monte ederler bi yerine pçin
Hareket halindeki metrobüs şoförüne şemsiye ile vurmak ne demek yahu inanılır gibi değil cinayete teşebbüsten yargılanmalı saldırgan
tek kelime ile şaka gibi.
bir bu O.Ç'yi birde şu otobüste etek giydi diye bir kıza havaya kalkıp yüzüne düşmana atar gibi öldürmeye tekme atan o iki ibneyi bana getirecek adama hanımın arabasını hediye ederim yeterki o ikisiyle beni 10dk da olsa baş başa bıraksınlar.
nedir bu ya millet kafayı yedi yemin ederim
Şemsiyeyi önce saldırgana sonra şoföre sokmak lazım
İşte metrobus kazasına sebep olan saldırı Videosu
metrobüs içi görüntüler çıkmış.
şöföre vuran kaçmışmı ?
Vandalizm bugün de sınır tanımadı.
Bu yazıyı okuyan tüm bireyler; umarım bu uğurda canlarını dişlerine takıp doğmuş veyahut doğacak çocuklarını iyi bir ahlâk ile büyütür, yetiştirirler.
vuran net oç. soförde ayağa kalkan bi salak
Saldırgan suçlu, savunulacak ya da yumuşatılacak bir tarafı yok.. Açık ve net..
Şoföre gelirsek, sana saldıran oldu. Sen nasıl bir beyinsizsin ki araç hareket halinde iken ayağa kalkıyorsun? Saldırgan 10 suçlu ise, şöför de 5 suçlu..
paylaşıldı mı görmedim , olayın olma anı ;
https://seyler.eksisozluk.com/acibad...unden-olay-ani
National Turk- NationalTurk News - Timeline | Facebook
hemen sonrası , ölen yoksa çok buyuk sans yeminle
inş götünden şemsiye ile kan alırlar.
şöfördede biraz gerizekalılık varmış..
hakları varmı bilmiyorum ama tartışma kavga gibi bir şeyde arabayı haraket ettirmeden adamı aşağı indirseymiş keşke..hadi yapamadın o hızda giderken direksiyonu bırakmak kalkmak nedir.
olucak şeyi söyliyim en iyi ihtimalle bütün metrobüslerde şöför kabinlerini daha güvenli hale getiricekler ama cam kapılı bir kabin olur ama farklı bir şey sonrasında aynı şekilde devam.
Saçma sapan bir sebepten kaç kişinin canını tehlikeye atmış bu 2 pezevenk ikisini de asmak lazım sallandıracaksın kesin çözüm!!!
İmkanınız varsa delirin cinsinden bir olay...
Ya şemsiye ile vurmuş yavaslat arabayı çek imdatı giriş herife. Şöförde de buyuk mallik var. Hatta bence yüzde 50 eşitler. Tolcu sinir krizi geçirmiş gözü dönmüş düşünmeden saldırmış. Şöförün psikoteknik eğitimden geçmesi, olası bu tarz olaylarda soğuk kanlılığını koruyarak insanların önce can güvenliğini sağlaması gerekir. Ama badem bıyık bırakanın şöför olabildiği güzel memleketimde hangi iş düzgün ki metrobüs şoförleri bilinçli olsun.
buarada acaba semsiyeyi yedikten direksiyonu kacırıp bariyere yaslandıktan sonra karsıya fırlayacagını anladıgı için can havliyle atlamış olabilirmi söför
kaç tane taksici öldü yaralandı gasp darp vs edildi güya onlarda olcaktı hiçbirşey olmadan aynen devam eder m.büslerde
Al birini vur ötekine.. İkisini de aynı koğuşa tıkacaksın..
Saldiran ayri beyinsiz sofor ayri. Araci durdurmadan dalasmak nedir? Bu arada bugun 2 defa toplu taisma kullandim. Dolmus ve minibus haberlerdeki yasanilan psikopatliklarin nasil oldugunu net bir sekilde gordum. Bu piskilojideki insanlari nasil toplu gasima araclarina sofor yapiyorlar anlamadim! Onlarida gectim yolcularin yarisida farkli farkli psikolojilere sahip. Kimi 2 kelimeyi bir araya getiremiyor kimi surekli saga sola satasiyor. 1 tane akilli adam yok.
Yolcu ve soforun mallıgından sonra. Esas sorun metrobus yolu. Ters şeride metrobus mu yapılır. kapı sağda diye. Soldan kapılı metrobusmu yoktu ? Allah korusun kaza olsa metrobus en azından burun buruna gırmez araçlarla.