İmkanınız varsa delirin cinsinden bir olay...
İmkanınız varsa delirin cinsinden bir olay...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Ya şemsiye ile vurmuş yavaslat arabayı çek imdatı giriş herife. Şöförde de buyuk mallik var. Hatta bence yüzde 50 eşitler. Tolcu sinir krizi geçirmiş gözü dönmüş düşünmeden saldırmış. Şöförün psikoteknik eğitimden geçmesi, olası bu tarz olaylarda soğuk kanlılığını koruyarak insanların önce can güvenliğini sağlaması gerekir. Ama badem bıyık bırakanın şöför olabildiği güzel memleketimde hangi iş düzgün ki metrobüs şoförleri bilinçli olsun.
buarada acaba semsiyeyi yedikten direksiyonu kacırıp bariyere yaslandıktan sonra karsıya fırlayacagını anladıgı için can havliyle atlamış olabilirmi söför
kaç tane taksici öldü yaralandı gasp darp vs edildi güya onlarda olcaktı hiçbirşey olmadan aynen devam eder m.büslerde
1881 - 193∞
Al birini vur ötekine.. İkisini de aynı koğuşa tıkacaksın..
Saldiran ayri beyinsiz sofor ayri. Araci durdurmadan dalasmak nedir? Bu arada bugun 2 defa toplu taisma kullandim. Dolmus ve minibus haberlerdeki yasanilan psikopatliklarin nasil oldugunu net bir sekilde gordum. Bu piskilojideki insanlari nasil toplu gasima araclarina sofor yapiyorlar anlamadim! Onlarida gectim yolcularin yarisida farkli farkli psikolojilere sahip. Kimi 2 kelimeyi bir araya getiremiyor kimi surekli saga sola satasiyor. 1 tane akilli adam yok.
Yolcu ve soforun mallıgından sonra. Esas sorun metrobus yolu. Ters şeride metrobus mu yapılır. kapı sağda diye. Soldan kapılı metrobusmu yoktu ? Allah korusun kaza olsa metrobus en azından burun buruna gırmez araçlarla.
Şoför kabini yapma kararı almışlar arkadaşlar. Şoförün korunaklı bir yerde olması gerekiyor. Ülkemizin durumunu ve insanlarımızın psikolojisi göz önüne alınınca yapılması şart. Şans yaşıyoruz, hergün bir olay..
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Metrobuste İngiliz trafiği bitiyor - Ekonomi Haberleri
durmak yok yola devam
raylıya gerek yok, o bir sonraki stage
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Terör olayı gibi birşey bu resmen.Tamamen cahillik
Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport
Metrobüs bi anda yoldan çıkıyor bence şöför darbeyi aldıktan sonra ayağa kalkarken direksiyonu bırakmıyor daha doğrusu direksiyondan destek alıp ayağa kalkarken direksiyonu çeviriyo diye düşünüyorum yoksa bi anda araba o tarafa kolay kolay dönmez
.
Tutuklanmış .Burada yolcu ile hiç bir seklide polemik olayına girmemesi gereken söför es geçilmemeli derim .
Ayaga kalkmış olması refleksen degil cevap verme amaçı oldugu benim kanaatımce iyi okunamamış.
S.ki tutmuşun sen haberin yok
Sigorta şirketleri hasarı metrobusteki yolcudan isteyecek - Ekonomi Haberleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)