cetinkayanin orada olmasi lazim burak ;)
Printable View
cetinkayanin orada olmasi lazim burak ;)
lan bu arada hos geldin burak daha yeni yazma firsatim oldu ;) aksam garajdayiz bu arada gelirsen crx e dalicaz :))
burakcım yurttaysan karşıya geç. şehitkamil belediyesinin önünden yavuzlara veya düztepe dolmuşuna bin. 3 ışıklar sonra kalyon kavşağında inecem abi de. İndikten sonra kavşaktan sola dön. aşağıya doğru yürü. sağ kolunun üzerinde 200 m sonra göreceksin . çok merkezi bir yerde.
google maps yurtiçi kargo sanko parkın az aşagısında gösteriyor. tramvayın 5 aralık hastahanesi duragından sanko parka giderken o arada.. (hiç gördügümü anımsamıyorum google maps yalancısıyım :D)
edit: upps yanlış tarif, tramwaydan 5 aralık devlet hastahanesi duragında indikten sonra diger yöne yürüyeceksin. 800 900 metre uzaklıkta
empo senin dediğin akyol şubesi. Burak sen tarif ettiğim gibi gidersen bulursun kardeşim
Gittim buldum abi. :D
Hoşbuldum abi. :D
İftardan sonra gelirim ben nasıl gelicem oraya yurttan dolmuş vs ne geçiyo ordan ?
Abi aynen tarif ettiğin şekilde buldum ama ben yürüyerek gittim. :D
Kemal abinin tarif ettiği gibiymiş. :)
Selaaam. :D
nedir problem gardas :D
Gada alınan birşeydir itina ile alırım :) Hain crx ile uğraşmak için arayan olmadı :(
Burak nerdesin
Yağmur yağıyo yağmuuur yurtta hapis kaldım. :D :D
Antepliyik ezelden eğilmez hiç başımız. :D :)
Bursada Çok Güzel :) hava sıcak herkez dışarsa antep nasıl ? :D :D
burak kardeşim bende tercihlerimde antepe yer verdim ve gelme ihtimali en yüksek olan yer gibi duruyo nasıl memnun musun antepden?