güzel fakat ,kardeşim özel yetenekle girilen çoğu üniversite çöp adam çizeni iç mimarlığa alıyor öyle bir yetenek aramıyor istanbuldakiler dahil.bizzat çöp adam çizemeyen arkadaşım şuan istanbulda iç mimarlıkta okuyor
Printable View
Bende bunu diyecektim benım arkadasıma yetenek sınavında ev çiz demişler, heyecandan mı artık mallıktanmı yıllar önce bir ev çizmiş, çıktıktan sonra benzerini bize çizdi dalga geçtik herifle. Girdi, hatta mezun oldu :)
Antep hakkında neler yazılmış çizilmiş öyle :D hele de zirve hakkında :D zirvede okumadım ama okuyan çok arkadaşım var. cemaat üniversitesi sadece lafta istanbulda ki özel üniversitelerden hiç bir farkı yok öğrenci sosyo ekonomik durumu ve kültürü bakımından. şehrin dışında bir kampüs okul yeni olduğu için bölümlerin inşaatı devam ediyor.
Antep için de konuşacak olursak cebinde paran varsa 10 tane mekan var. SPR pub,dedeman,tuğcan vs gelince arkadaş ortamınla buraları keşfedersin zaten.
Yemeklerini ve insanını görünce anlayacaksın .. bir seversen antebi bırakamazsın memleketim olduğu için değil Antep üniversitesin de okurken dışarlı arkadaşlarımın söylediklerinden yola çıkarak yazıyorum bunları.
Nohut dürümünü beğenirsin :D
Abi İstanbuldaki üniversitelerin sınav zamanları ve uymayan başka şartları var. :) Sınavlar kolay oluyor diye duydum bende ama bakıcaz artık.
Nohut dürümünü çok duydum,gidince ilk işim onu denemek olacak pazartesi günü. :D İnsanları her şeyden önce geliyor benim için. Sonuçta insanları sıcak kanlıysa,her şartta bi ortam oluşturur eğlenir,keyifli vakit geçiririm zaten. :)
tabi kii her şehrin hırlısı hırsızı kötüsü var her karşına çıkan melek değil. genel anlamda insanı iyidir. öğrenciyi sever okuyan adam der saygı duyar.
aracın olacak mı bilmiyorum ama trafiği de öyle çok sakat değildir belli başlı caddecileri vardır gerekirse onlarla da tanıştırırım seni . aracın varsa eski garajlar diye tabir edilen oto tamircilerinin olduğu benim en çok sevdiğim yere de götürürüm elektrkçi kaportacı boyacı ustlarımla da tanıştırırım :) sabahları katmer yersin öğlenleri nohut dürümü akşamları lahmacun kebap gece yatmadan evvel de ya ciğer yada beyran içersin :D bunların hepsi sana çok yabancı gelecek şimdi ama 2 3 aya kalmasız görürüm seni :D :D D:
Samsundan kayseriye gittim... 3. yıl oldu hala alışamadım.. Bursada yaşıyorsun.. sende alışamazsın..
Aracım olmayacak 2. sene bi ihtimal olabilir belki ama olmasa da bahsettiğin yerlerle tanışmak isterim.
Dediklerinin arasında bi tek lahmacun tanıdık geldi. :D Bakalım,hayırlısı olsun pişman olmayacağımı düşünüyorum. :) Geri döndüğümde 150 kg olurum sanırım. :D
sana da bahsettiğim gibi şu an eğitimim için il dışındayım. Bu konuyu okuyan diğer rafıklarım sana yardımcı olacaktırlar bende dahil olmak üzere.
Not: Rafık antep dilinde arkadaşım kardeşim anlamına gelmektedir. Bu bağlamda sana yardımcı olması için eşkiliufaksozluk ü ziyaret etmeni tavsiye ederim.
Antepçeyi de öğrenirsin :D
gel bakalım :D lokum getirmeyi unutma ki memlekete giderken baklava götürebilesin :D :D :D
bursadan gelenler hep lokum getiriyor :D
Dustuk yollaraa... :D
iyi yolculuklar :)
iyi yolculuklar.. sağ salim varırsın insallah