yarın daha erken organize olun
Printable View
yarın daha erken organize olun
normal günlerde (c.tesi pazar dahil ) 9a doğru bitiyor işim yarın her saatte uygunm
tramvaydayım sankopark tarafina geçiyorum oralarda olan varsa bi çay ismarliim :D
Bulusuyomuyuz ? :D senin numara neydi ciktim bende disari
bu akşam buluşma varsa beni de alın, bunalım kalksın üstümden.
staj yorgunlugu ölüyorum 2gundur eve girer girmez yatıyorum ne yorucu şeymış çalışmak :D
Maçtaydık bugün. :D :D
Edit : .....
bilal kardesim Allah rizasi icin su avatar resmini degistir her goruste yumruk atasim geliyor ekrana. :)
Gaziantep Üniversitesi açıldı mı ya ? Bi de kiralık evler ne durumda?? Bi de benim numaram değişti. :D
Bu arada ben Antep'e gelmeden önce sorduğum/danıştığım çoğu kişi gitme,kötüdür vs vs dedi. Gidip antepi,insanlarını,tech üyelerini görünce ne kadar yanıldıklarını anladım. Tamam gezecek çok mekan yok,clubdı oydu buydu da yok ama tanıştığım insanların adamlığı yeter. Hepsinden Allah razı olsun,on numara insanlar. Gerçekten iyi ki gelmişim,iyi ki tanımışım diyorum. Hayatım boyunca unutamayacağım,hatırı her zaman olacak insanlar. Tek tek isim yazmak uzun geldi şimdi. :) Bu arada bundan sonra olur da antep'e kötü diyecekler karşılarında beni bulurlar ilk olarak. :) Antep kötü değil,siz sadece antepin insanlarıyla tanışmamışsınız demektir. :) İnşallah Bursada ki işleri hallettiğim de gideceğim Antep'e. Özledim yahu. :D
He bi de yetenek sınavı hakkında bilgi vereyim daha sonra aratanlar için vs yararlı olur. :D
3 tane sınav yaptılar bize 2si çizim 1i mülakat.
İlk çizim sınavında bi tane fotoğraf verdiler bize 15 dk bakın sonra alıcaz onu çizin dediler. :D Sonra da bi tane daha fotoğraf verdiler 4 tane sandalye ve masa vardı,bunları yerleştirin dediler o çiziminize,yaptık çok şükür.
İkinci çizim sınavında(Aynı gün oldu) oturma odası çizin dediler kafanıza göre sadece tv ve tv ünitesi kullanmanız şart dediler,onu da hallettim çok şükür.
Mülakatta da aldılar beni karşılarına 4 tane hocamıdır nedir artık. :D 3 tane masa vardı masaların üzerlerinde de kapalı şekilde fotoğraflar. 1. masadan fotoğraf al dediler kafana göre aldım,dediler bak ona 1 dk sonra alcaz fotoyla ilgili soru sorcaz. Direk sandalye sayılarını/renklerini falan ezberledim ben siyah sandalye sayısını sordular doğru cevap verdim. 2. fotoyu aldım dediler incele,süre sınırlaması yok soru sorcaz hadi sor sor dedim. :D Dediler korkuluklar hangi maddeden yapılma,onu da hallettim. 3. fotoda da garip bi mekan çıktı ev desem değil,cami desem hiç değil tipsiz bişey aq. Onu bilemedim,doğaldır bilememen dediler geçtiler. :D Sonra da klasik sorular işte okulu nerden buldun,niye geldin nerden geldin Bursa'dan niye iç mimarlık falan filan. Bende verdim gazı konuştum da konuştum sonra bi baktım ki kazanmışım. :D 70 kişi aldılar okula ben 42. olarak girdim.
Zirve Üniversitesi de gerçekten İstanbul,İzmir de ki özel üniversitelerden pek farklı olduğunu zannetmiyorum. Oldukça kaliteli bir okul,çizim dersleri için Karikatür çizen Salih Memecanla anlamışlar,adam hafta da 2 gün sadece bizim okulda ders vermek için antep'e gelecek. Oldukça kaliteli bi okul,ingilizce hazırlık okuyacağım mülakat sınavına girdim ondan geçemedim. :D Hazırlık dahil 5 sene'de bitecek inşallah. Seneye sınava girecek kardeşlerim varsa,tavsiye edeceğim bir okul ve şehir. Doğu falan değil antep. Gözünüzü kapatsam,oranın antep olduğunu belli edecek şeyler olmasa götürsem oraya burası güneydoğuda mı diye şaşırırsınız. Diğer doğu illerinden çok farklı bence. Bir tek ulaşım sıkıntı benim için,onu da bi şekilde halledicem artık.
He bi de söylemeden geçemeyeceğim,Antep'te ki yemekler kadar güzel yemek hiç bi yerde yok. :D
Artık evimde var. =))
hayırlı olsun, nereye çıktın ?
yeditepede kardelen evler var ordan tuttum