kardelen buraaaakkk !!! bir de face te yazarsam 2 olsun !
Printable View
kardelen buraaaakkk !!! bir de face te yazarsam 2 olsun !
Beyler konu dısı lakın yardıma ıhtıyacım var bana gazıabtepte saglam guvenılır rent a car lazım tanıdıgınız falan olursa daha cok makbule gecer pazar gunu uds sınavım var aılecek gıdııcek 4 kısıyız . Uygun olursa daha ıyı olur tesekkur ederım .
Agir hort olacak umarim ceza almam.:)
Antepte 1 senem bitti,hatta kaldim okul uzadi. :D Cok sukur kendi ortamimi kurdum az cok cevrem oldu tam olarak alisamadim ama alistim denebilir. Bi kac sikinti oldu onlarida hallettik cok sukur. Korkutucu bi sehir degilmis sagolsunlar ozellikle antep techturkey uyeleri ailem gibi oldular orda hakları odenmez. :) sosyal acidan zayif bi sehir ama kendi ortamimizi kurunca kafeye bara gitmeye gerek bile kalmiyor evde yapilan muhabbetler yeter. İnsallah bu sene arabayi da goturunce daha guzel olacak. Sonradan arastirma yapan olursa aramalar da ciksin diye yaziyorum daha detayli bilgi icin pm atabilirler. :) Su an bursadayim sabahlara kadar deli dana gibi geziyorum ama antepteki asosyal hayatimi da ozledim. :)))
Ağır hort 2. :D
Gaziantepte 1,5 seneye yaklaşıyorum. :D Ben bilgi araştırırken bulamamıştım,araştırma yapan olursa okusun diye yazıyorum.
Geçen senem çok kötü geçti. Bunalıma girdim vs. :D Ama bu sene her şey mükemmel diyebilirim. 2 tane daha AVM açıldı,yeni cafeler açıldı ve birazda kız çevremin artmasıyla sosyallik arttı. :D (Kız çevremin artmasında araba olmasının çok faydası var tabii. ) :D Eğer ki gelmeyi düşünen vs olursa,1 sene bunalım takılmayı göze alsın 2. sene her şey çok güzel oluyor. Ara ara buradan bilgi vermeye devam edeceğim. :D İyi geceler. :)
cuma ve cumartesi günleri Hayal Kahvesine takıl
diger günler kahve deposu-
biraz eski antepe gitmek, nargile kahve ve elma çayı içmek istersen Tahmis Kahvesi
Tatlıyı Çelebioglularından ye :)
yemek, urfa tike ciger ve emek kebapcısı
caddede gazlayan mavi cupra görürsen bilki o benimdir :)
Burakcım arabanın gelmesiyle çevrenin değişmesi çok normal :)
Benide hep üni civarında yakalıyorsun valla tebrik ederim seni :)
Kahve deposundan çıkmıyorum. :) 16 Plaka siyah Partner benim sürekli önüne park ederim bugün az daha ceza yiyordum o yüzden. :D Gerçi Perşembeden sonra nasipse 07 plaka C4 olacak arabam,karşılaşırsak tanışalım bi kahve içelim depo'da. :) Nargile için Serdar Abi'nin yeri Anadolu Kır Cafeyi tavsiye ederim. :) Yemek için Sakıp Usta,Yesemek,Bulvar Kebap,Paşa Mangalını tercih ediyoruz genelde. :) Tatlıyla pek aram yok ama Özçelebide künefe iyidir ya da fondue mondu waffle. :D Hayal Kahvesini pek sevmedim ama derslerden fırsat bulunca konsere gitmek istiyorum bi gece. :) Ek olarak Primemall'da ki baydöner güzel iskender yapıyor ve Gönül Kahvesi'nin kahvesi çok güzel. :)
Abi ya sen çok geziyosun ya ben. :D
Antepte 07 Plaka Bocanegra kimin? Dün gece fena gidiyordu üniversiteden karataşa çıkan yolda. Yetişemeyeceğim için düşemedim peşine. :D
Bende aslen gaziantepliyim yaklaşık olarak 10 yıldır işim gereği şehir dışındayım.. yılda 20 günlüğüne gidiyorum ama harbiden sıkıcı geliyor artık... sadece AVM ler var..
O sıkıcılığı atlattık çok şükür. Geçen sene belki de ömrümün en kötü senesiydi psikolojik ve sosyal açıdan,hatta okulu bırakmayı bile düşündüm fakat bu sene biraz da şehre alışınca çok bi sıkıntı kalmadı. :) AVM'ler dışında bir çok yer var hatta şunu diyebilirim ki her akşam dışarıdayım ve AVM'lere sadece sinema için gidiyoruz. :)
Kardelen burak sabah kahve deposunda görüldün yine :D
12yi geçiyordu işte, bana göre sabahın körü :D
Uyku sersemliği kanka :D neyse ceza puanı yemeden önce uzatmayalım muhabbeti :D :D