Bursada Çok Güzel :) hava sıcak herkez dışarsa antep nasıl ? :D :D
Printable View
Bursada Çok Güzel :) hava sıcak herkez dışarsa antep nasıl ? :D :D
burak kardeşim bende tercihlerimde antepe yer verdim ve gelme ihtimali en yüksek olan yer gibi duruyo nasıl memnun musun antepden?
bu yılki tercihlerden istediğim yer gelmezse, bu ayın 27si gibi antepe kesin dönüş yapıcam :D makine stajı var :) bende antepli üyelerle tanışmak isterim.. :)
kalacak yer konusunda ne yaptın? yurtta mısın ev felan mı ayarladın?
Bugüne kadar tanışmamış olman hata bence. :)
Yurtta kalıyorum şimdilik,7-8 gün sonra Bursaya döneceğim kursum bitiyor daha sonra bayramdan sonra tekrar geleceğim sınav için. Eğer gelirsen bu süre zarfında,yurtla ilgili yardımcı olurum. Okula kayıt yaptırmaya geldiğimde ev tutacağım.
Kavurma Night ! :D
ben eve çıkmayı düşünüyorum ya yurtta kalmam heralde bir de ben zirve üniversitesine gidicem büyük ihtimalle oraya yakın stüdyo daire felan var mı bildiğin?
Bende zirveye gidicem,antep universitesinin oralarda var bende oradan tutacagim ama okula toplu tasima gitmiyor okulun servisleri var 1 saatte bir kalkiyorlar sene icinde olacak mi bilmiyorum. Bende studio daire tutmayi dusunuyorum bakalm 6 gun sonra falan bursaya doneyimde bi daha netlesicek her sey.
lise arkadaşları yurt arkadaşları falan derken (bu dönemde internetsizde kalmamın etkisi büyük tabi :D ) TechTurkey ahalisiyle tanışamadık ne yazıkkı :/
kısmet bu yıla bakalım.. antep kararı kesinleşirse bayramdan hemen sonra antepteyim bende, yazokulu bitince pek bi boş olur oralar koca okulda bi makine stajı var :)
Başka tanıştığım/tanışma imkanım olmadı başkalarıyla. :) Okul başlayınca nasıl olacak bakalım şimdilik çok çok mutluyum hatta Bursa'dan daha mutluyum diyebilirim.
0 533 624 otuzaltı doksaniki benim numaram,aklına takılan soru vs olursa araybilirsin :)
0 533 624 otuzaltı doksaniki benim numaram,aklına takılan soru vs olursa araybilirsin :)[/QUOTE]
numarayı kaydettim tercihler açıklandığında antep yazısını görürsem ilk arayacağım kişi sen olucaksın :)
[QUOTE=HAKAN94;6102562]Bende o sırada Antep'te olacağım sanırım. Gelirsen elimden geldiğince yardımcı olurum tabi Antep'li abilerim benden daha çok yardımcı olurlar o ayrı bir konu. :)Alıntı:
numarayı kaydettim tercihler açıklandığında antep yazısını görürsem ilk arayacağım kişi sen olucaksın :)
gelin gelin okeye 4. arıyoruz :D
ben geliyom yarın 3. ve 4. olarak :D
ben kaatçıyım. batak king falan deyin sabaha kadar oynayalım. okeyle işim olmaz :D
gençlik akşam nerde kopuyoruz ?
O değilde Okey'de içinizde geçicem dedim dedim inanmadınız. :D
Gözlerinden gelen yaslar kavurmanın güzel oluşundan miydi acaba ? :D
26'sında Antepteyim. :)
Burak 1-2 güne belli olur durum. Sen uçakla mı geçeceksin antebe ? öyle degilse eger alma bileti hemen. belki mersine gelmen gerekir :D
mesajı yeni gördüm kusura bakma.. evet Adanadan gelicem Antep'e perşembe gibi gelirim eve falan bakıcam eşyasız olursa 2 3 gün eşya işlerini halledicem..
Ev işlerini halledebilirsem cumartesi yada pazar günüde yerleşmiş olurum sanırım..
Bilen abilere bi sorsak şu aralar antepte nerelerde boş ev bulunabilir ? internette atacanı görmüş babam begenmiş. orası nasıldır bilen varmı yada başka bi yer tavsıyesı olan?
1+1-1+0 kıvamında ev arıyorum. bilen gören duyan olurda bılgılendırırse sevinirim :D ögrenciyiz sevaptır :D :D
An itibariyle Antep yolculugum baslamis bulunmaktadir. :) sabir dileyin bana zira otobusle yolculuk yaparken ihtiyacim olan tek sey. :D