nerde içtiniz tembekiyi :D
Printable View
nerde içtiniz tembekiyi :D
Üniversitede antepli bı arkadasım çok overdi "nohut durum"u. Hiç nasip olmadı bana yemek ama orada benim yerime de ye kardesim. Üniversiteden de hayirliolsun :)
Şu an yurdu gördükten sonra kararım kesinleşti abi dediğim gibi yarını bekliyorum. :)
Abi Diren abiyle baktık onun oturduğu yerden,çok iyi valla çok hoşuma gitti. Yarın bi haber bekliyorum gelmezse ordan tutucam sanırım. :)
Çok teşekkür ederim abi. :)
Çağrı abi hepsi on numara insanlar. Allah razı olsun hepsinden,Pazartesiden beri buradayım 1 dk bile yalnız kalmadım vallah. :)
Elinizden gelenin fazlasını yapıyosunuz abi hepiniz. Disko bar olmasa da olur,sizin muhabbetiniz,sıcakkanlılığınız,adamlığınız yeter.
Gel valla. :D
Gel gidelim abi. :D
Mekan çok iyiydi gerçekten. :) Şu an için tek sıkıntım yurt meselesi yurdun böyle yapacağını bilemedim bilseydim en baştan girmezdim.
Onu ben de yiyemedim daha,yarın yerim inşallah. :D Teşekkür ederim. :)
Antebin insanları ne kadar yardım sever insanlarmış sayfalar olmış bu konu :)valla böle insanlar olduğu sürece insan kendini bi nebzede iyi hissediyor hala dünyada iyi insan war açısından ;)
Hepsi adamlar sonuna kadar. Kırıklar biraz ama en güzeli de öyle. Seviyom lan sizi rafıklarım :D
Burakcım nohut dürümünü ben yedireceğim sana antepdeki arkadaşlara duyurulur :ofk:
ev işi kolay kanka söyledim bir iki kişiye haber bekliyorum olmassa gider gezer buluruz her türlü. stüdyo ev çok fazla burda eminim en iyisini en hesaplısını ayarlarız
bugün çıkmıyoruz galiba kimseden ses çıkmadı dün geceki garson şokundan sonra :D
ayrıca haftasonu gelsede çevre yolu yapsak :p
Kesinlikle. :)
Biraz mı abi ? :D :D Hepiniz çok iyi insanlarsınız gerçekten Allah razı olsun hepinizden. :)
Abi nohut dürüme zaman kalmadı ki,gel seninle de nohut dürüme gideriz. :)
Şefiiiiiiiiimmmm... :D
Bu gece kimse yok galiba. :D
millet bi iftar yapsında haberleşelim ben dürterim herkesi :D
çamlıca köşkü olabilir iftar için
herkes evinde şu an iftarı haftaya ayarlıcaz çamlıca köşkü güzel mekan ama çok basık bol sinekli ve menüsü iyi değil başka alternatifler düşünüyoruz :)
tamam ayarlayın o zaman :)
Ben evimde değilim benim evim bile yok onu napıcaz. :D
olm bi dur ayarlıcaz ya :D yurtta arkadaş edindin mi bugün :D
olum Burak :D şu neti Bırak git arkadaş edin la biraz :D adam geçmiş tech karşısına evim yok diyip duruyor :D
nassın hacı abi de :D severler o zaman seni bağırlarına basar elinden tutar götürürler :D
Kemal o kızgın surat ifadesinin sebebini öğrenebilir miyiz ?
Ok Kemal problem yok.
PM yerine buraya yazsaydın keşke :)
Ben adanadayim valla Burak. Orda olsam gelir alırdım seni.
Bol kahkahalı bi geceydi valla karnıma ağrı girdi gülmekten. :D
Burak dun iskenderundaydim ***** is bu gun bakariz bi caresine sikma canini buluruz bi yer
Ne demek burakcım hiçbirşey yapmadıkki daha :) Dediğim gibi ramazan ayı içerisindeyiz :D Dr. Bey Arkadaşım Yaşıcakmı :D :D
Yandım anaaammm... :D
Ahahaha KavurmaZede :)
ahauahaua dedim sana o kadar kolonyali mendile cakmagi yaklastirma diye :D (caktirma)
Kavurmadan başlatmayın la bari :D
Daha neler var dur bakim :D 240 kusur çeşit yemek var orda :)
Lan düz tavuk yiyon onda bile acı oluyo orda :D