Gel kardesim hosgelirsin, kiralar biraz ucuktur, kic kadar daireye (sadece yatak ve cekyat sigiyo) 500 lira oduyorumkafa dengi arkadaslarin da oldu mu zevk alabilirsin bu sehirden ama cok fazla beklenti icerisine girmeni tavsiye etmem
![]()
HORSEPOWER is how fast you hit the wall
TORQUE is how far you take the wall
şehir merkezindeki fiyatları bilmiyorum ama üniversiteye yakın yerlerde 1+1denilen(gerçekte 1, sadece 1) evler eşyasız 300 civarıydı ben gelmeden önce en son yaz tatılınde 2 arkadaşım yaz okulu için eşyasız 2+1 tuttu 400-450 arası bi fiyata.. daha ucuzu vardır ama zor.. daha pahalısı misli misli var
![]()
Gaziantep Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu 2.Sınıf Öğrencisiyim..2 senedir yaz kış buradayım..sıkılmaktan sıkıldım..inan o derece kötü..üniversite yaşamı olarak hayal edilen hiç birşeyin bulunmadıgı dogunun parisi olarak adlandırılan.Nacizane güzel bi şehir..her taraf park bahçe..inan üniversite civarında ev kiraları hapishane hücresi şeklinde olanlar 375 Lira.. 1+0 olarak adlandırılan tek odalı daireler 450 lira..2+1 olarak adlandırılan daireler ise 600 lira bazı yerlerde "petek residance-belkıs konutları" gibi yerlerde 900 lirayı bulan fiyatlar var.( bu fiyatlar eşyalı evler bu arada..sadece elektirik sana ait. )
Yaşadığın şehir bursa' yazıyor ona göre bir yorum yapmak istiyorum müsaadenle..
gaziantep'in inanılmaz güzel bir yemek kültürü var herşeyi ile(alışman uzun zaman alabilir..yağlı ve salçalı acılı yemekler ) benım okulu bırakmama nedenlerımden biridir..Gezilecek mekan taş toprak çok kale içi şirehanı tarzı yerler var..bir süre sonra gınaa geliyor zaten..
Sanko Park faciasına hiç girmek istemiyorum..Şehrin En büyük AVM'si ve herkes orada..
burda gece hayatı olarak 7/27-La Mia Verita- Meymeşk - Kips gibi mekanlar var isimlerini veriyorum belki fikir sahibi olma adına araştırabilirsin..
G.antebin güzel bir nargile kültürü var.. açıkça söylüyorum 2 liraya karnını doyurabılecegın fakat sosyalliği 2 milyonluk nüfusunda bulamayacağın bir yer..sıcağı dert sogugu bela..saçlarımın dondugunu hatırlıyorum bu kış aylarında..Kurtulduğum için dua ediyorum..
Zirve Üniversitesi.Gazü'ye 17-18 dk bi mesafede şuan yol çalışması oldugundan şahsi araç ile 10 dk.da gidilir. sabahları Ring servisi vardır..ve bildigim kadarı ile onda da para alıyorlarmış alçaklar
yine sormak istediğin birşey olursa p.m den numaramı gönderebilirim..Geldiğinde yardımcı olmak isterim..
iyi akşamlar...
Erdi.
Gaziantep/İslahiyede askerlik yaptım bende.. merkeze 5-6 kere gitme dolaşma fırsatım oldu.. İstanbulun caddelerinden farksızdı tramway falan yapılıyodu en son hareketliydi baya.. çok fazla beklentiye girmeden kalınabilir diye düşünüyorum..
edit: sırf o fıstıklar için kalırdım ben![]()
![]()
BLuBoY - Hangi Fıstıklar, Aynen Tranway Bitti Şimdi Çok Daha Güzel Oldu Heryer
![]()
üniversite okuayacaksın ? gaziantep de? olm bak git harbiden
haritayı al eline sahil şehirlerini tek tek yaz.Hadi aslanım,şeytanın bol olsun.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Bu arada aklinda bulunsun 2+1 diye adlandirilan studyo dairelerdeki +1 salOn degil, koridor)
HORSEPOWER is how fast you hit the wall
TORQUE is how far you take the wall
Abi şimdi sankoparka laf yok bizde konukogluyuz ayıp oluyor memlekete bizde yatırım yapmasak daha kalede top oynuyorr olacaktınızama yalan yok bi tane avm var zaten kendini yakacaksın
Eve çıkmaktan vazgeçicem sanırım.Sanko AVM'yi bi kaç kişiden daha duydum,uğramayacağım mekanlardan birisi olacak.
Mekanlara baktımda,çokta kötü değiller açıkcası çokta bi beklenti içerisinde değilim ama bi kaç kişiyle konuştum bana hiç mekan yok dediler daraldım.
Soğuğa alışkınım ama sıcak gerçekten büyük sıkıntı olacak bana. Zirve üniversitesinin kampüsü merkeze uzak mı ? Numaranı yollayabilirsen güzel olur gerçekten geldiğimde arayabilirim.
Yok artık.Gerçekten paris galiba oralar.
Yemek için gidersem 150 kg olur geri dönerim sanırım.
Güncel fotoğrafları var mı acaba elinizde bahsettiğiniz yerlerin ? Bulamadım internetten.
Bir de toplu ulaşım fiyatları nasıl antepte ?
antebin yarısı sizinmiş ?![]()
tamam güzel alışveriş merkezide şehirde ciddi anlamdaki tek alışveriş merkezi olunca insan kalabalıgı çok aşırı oluyor.. 2 senedir Sankopark avm kaldıgım yerin hemen dibinde. yürüyerek maksimum 5 dk ama -burgerking harici- şubat ayından beri gitmedim desem gitmedim. zengini, fakiri, apaçisi, conosu, contisi, adamı herkesi orda antebin
1+0 diyerek belırtmek istediğimde tam olarak buydu![]()
Abi yarısı sizinmiş derken anlamadım ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)