User Tag List

Sayfa 5/27 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
500 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Gaziantep/Üniversite

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam olarak anlamadım ama neyse.
    senin ilaçın rusya kanka ödesi yalan
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı empo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 mesaj altalta daha anlamlı olur sanırım ?

merkezden uzaklaşınca kendini mafya sananı biraz fazla olur, seninde üniversite öğrencisi yani antep şartlarında kimsesiz olduğunu bilince biraz fazla şeyaparlar
    Anladım,neyse hallederim onları.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin ilaçın rusya kanka ödesi yalan
    Rusya da artık bi tane Natascha bulurum,çocuğumun adı da Tatiana olur.
    ya kabarırsa

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rusya da artık bi tane Natascha bulurum,çocuğumun adı da Tatiana olur.
    egitim güzel okumak için can atarsın okula gitmek için koşarsın felan
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2 mesaj altalta daha anlamlı olur sanırım ?

merkezden uzaklaşınca kendini mafya sananı biraz fazla olur, seninde üniversite öğrencisi yani antep şartlarında kimsesiz olduğunu bilince biraz fazla şeyaparlar
    +İslahiye'ye giderken geçilen yolları görsen bu konuyu açmazdın diye düşünüyorum

ama sen merkezde olcaksan sıkıntı yok
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +İslahiye'ye giderken geçilen yolları görsen bu konuyu açmazdın diye düşünüyorum

konuyu ben açmadım abı

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    konuyu ben açmadım abı
    arkadaşa cevap olarak yazdımda onun msjnı alıntı yapmayı unutmuşum
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sıkıntı olmaz ya.
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaziantep'te ev kiraları gerçekten çok yükseldi. Suriye'den çok fazla gelen ve ev kiralayanlar nedeniyle kiralar tavan yaptı. Sosyal olarak çok zayıf bir şehir.
    Tavsiye etmem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rusya varsa giden kafileye benim adımı da yazın Rusya candır . Eğitim şart

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mbulur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gaziantep'te ev kiraları gerçekten çok yükseldi. Suriye'den çok fazla gelen ve ev kiralayanlar nedeniyle kiralar tavan yaptı. Sosyal olarak çok zayıf bir şehir.
    Tavsiye etmem.
    İlk sene yurtta kalmayı düşünüyorum. Sosyal olayını geçtim.

Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rusya varsa giden kafileye benim adımı da yazın Rusya candır . Eğitim şart
    Sen Bursaya gel,eğiticem ben seni.
    ya kabarırsa

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sosyal açıdan antepli değilsen eğlenmen biraz sana ve cebindeki paraya bağlı , antepli adam zaten herşekilde kendine eğlence bulabiliyor.

Okul hakkında pek bilgim yok cemaat okulu ulaşım vs. biraz uzak olmasına rağmen pek sıkıntı olmuyor ,

Genelde antep baktığın yöne göre değişir ki sen yaşamaya gelmiyorsun sadece okumaya geliyorsun bence asıl önemli olanda budur ,

Bende üniv öğrencilerinden çok duyuyorum burda yapcak bişe yok vs. vs. oldu full köpük partili rus kızlarla sizlere jakuzide keyif veren mekanlar yapalım ünivin oraya diyorum dalga geçiyorum çünkü millet kendini süper zeki sanıyor okadar parti düşüneceklerine biraz ders düşünseler daha iyi . Sonuçda tekrar söylüyorum yüksek beklentin varsa üzülürsün sosyal olarak aman aman bir durum yok ama hiç yok da değil. üniv partileri var gayet eglenceli ve coşkulu geçiyor birde dışarıdan adam almasalar dahada iyi olacak ama yinede güzel..

Araba konusunda da merak ediosan grup olarak biz varız çıkar gazlar yarışır eder vs. evimize döneriz eğer gelirsen bana burdan ulaş seni onlarada götürürüz en azından biraz daha az sıkılırsın..

Sonuç olarak karar senin
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selam dostum ;

bölüm olarak ne düşünüyorsun bilmiyorum ama şehir cana yakın ve her türlü rahat edersin
    eğlence olarak her şehirde olduğu gibi her bütçeye göre farklı mekanlar oldukça fazla alkollü alkolsüz fakat bize yetmiyor artık sürekli aynı yerler olduğu için sıkıldık biz biraz seni de sıkar zamanla eminim

2 tane yeni avm yapılıyor biri bölgenin en büyük alışveriş merkezi olacak boş vakitlerini orada harcayabilirsin çarşısı büyüktür.. bunu yazmadan edemeyeceğim sonra kendimden şüphe ederim doymak istemessin bunu sana söyleyen 54365 kişi olabilirim ama kabul etsin artık Türkiye'de bu şehir yemek konusunda EZER

onun haricinde okul içi sormak istediğin her türlü soruya objektif olarak cevap verebilirim
    şu an bende zirve üniversitesini düşünüyorum mesela güzel duyumlar alıyorum yada gazikent yada yeni
    adıyla hasan kalyoncu da güzel ve ciddi bir üniversite

zirve üniversitesi açıldığından beri sürekli yolda yürüyen zirve öğrencilerini görmek mümkün ellerinde üniversitenin verdiği macbooklar gezinip dururlar okul servisleri şehrin her yerine servis imkanı sağlıyor ayrıca üniversite içi macintoshlarla ile doludur kaliteyi hissedersin

ingilizce ağırlıklıdır rosetta stone desteği vardır kolay dil öğretmek için ellerinden geleni yaparlar

benim dershanem bu üniversite ile anlaşmıştı ve son deneme sınavlarına o okula gittim içi de dışı da bir okadar güzeldi ben sevdim çalışanlarını ..

fakat duyumlarıma göre zirve biraz daha mütevazi hasan kalyoncuya göre biraz tutumlu ve disiplinli fazla sıkarlarsa şaşırma

şehir olarak laf söyletmem ki bunu herkes çok iyi biliyor Gaziantep kaliteli bir şehirdir yolları doğal güzellikleri gezilecek görülecek yerleri çoktur fakat turist değilsin sonuçta sürekli kalacaksın o şehirde gezilecek yerler maksimum 1 ayda biter.. peki ya sonra ne olacak ? zirve üniversitesi çevresinde şehir ile bir ilişki olmadığı için şehre inmek isteyeceksin bu da sürekli mümkün olmayabilir şehirden uzak çünkü merkeze..dediğim gibi okul iyi şehir iyi bunlar hakkında garanti verebilirim fakat ders harici etkinliklerde sıkıntı yaşarsın demedi deme beklentiler değerlendirilip seçilmeli ben şahsen seçecek olsam eskişehir,bursa,istanbul,ankara gibi yerleri seçerim

kendi eğlenceni kendin yaratırsan yaratıcı çevre çok burada öğrencilerde potansiyel çoktur onlar her türlü eğlenmesini bilir

canın sıkılmaz fakat daha iyilerini gördüysen yetmeyebilir bir öğrenci gençliğini dolu dolu yaşamak ister o konuda biraz mütevazi kalır diğer illere göre.. işte ona gelince sen kendin karar verirsin bence gel 1 2 gün konakla derim tercih yapmadan önce tercihlere daha zaman var..

site ile ilgili duruma gelecek olursak yarışan grup biz olduğumuz için şehrin bütün hızlı araçları ile bağlantılıyız sürekli yarışlar olur hızlı araç çoktur o konuda sıkıntın olmasın ortam eğlencelidir ve sende zamanla bizle tanışır aramıza katılırsın

son olarak tabiki baklava yemek parklar vs vs a kanıp bölüm tercih edilmez iyice düşün taşın kararını öyle ver derim

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    g.antep üni'deydim bende ve 2.senenin sonunda bıraktım döndüm adanaya. Büyük şehirde yaşıyorsan ve batının yaşam tarzına hakim bir insansan sen de yapamazsın buna inan. Doğunun parisi derler,aşırı gelişmiş bir şehir derler ama gelişen tek şey sanayisi ve inşaat sektörü,ne sanayisi ne de inşaat sektörü öğrenciyi ilgilendirmiyor malesef. Benden 1 sene sonra antebe gelen 3 arkadaşım daha var ve 3üde aşırı derecede pişmanlar. Ucuz memleket yeme içme bakımından. Ama eğlence olarak pahalı bir şehir (gece hayatı). Nedeni ise kaliteli mekanlar kısıtlı olduğu için olanda ona göre tarife uyguluyor. Ha yinede kesin kararlıysan ve gideceksen çok fazla çevrem var antepte,her konuda elimden gelen yardımı yapmaya hazırım

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 yılında girdiğim Gaziantep üniversitesinden bu sene kurtuldum cok şükür. Antep güzel sehir. Ogrenci bedava yasar resmen. Klimali LCD tvli uydusu interneti güvenliği olan stüdyo tarzı binlerce daire var ve en pahalısı 700 lira. Sigara kullanmıyorsan günlük yeme içme harcaman max. 15 lira. Cok güzel insanları var antebin bu siteye de üye olanlar var hatta. Ogrenci için özellikle büyük sehirden gelen ogrenci için sıkıcı bir memleket. Ama ortam yaratmayı bilirsen kesinlikle sikilmazsin. Tercih edebileceğin başka yerler varsa et ama Antep garanti gelir riske atmayim dersen de kimse gözünü korkutmasın öyle öcü sehri değil Antep

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2005 yılında girdiğim Gaziantep üniversitesinden bu sene kurtuldum cok şükür. Antep güzel sehir. Ogrenci bedava yasar resmen. Klimali LCD tvli uydusu interneti güvenliği olan stüdyo tarzı binlerce daire var ve en pahalısı 700 lira. Sigara kullanmıyorsan günlük yeme içme harcaman max. 15 lira. Cok güzel insanları var antebin bu siteye de üye olanlar var hatta. Ogrenci için özellikle büyük sehirden gelen ogrenci için sıkıcı bir memleket. Ama ortam yaratmayı bilirsen kesinlikle sikilmazsin. Tercih edebileceğin başka yerler varsa et ama Antep garanti gelir riske atmayim dersen de kimse gözünü korkutmasın öyle öcü sehri değil Antep
    panpiş pompiş salı günü gelsede sallansak havasını söylemedin ama havası mükemmeldir gündüz 40+ akşamları serin ve yer yer rüzgarlı ilgililere duyurulur

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbuldaki ankaradaki yada izmirdeki üniversitelerin suyu mu çıktı ? gel istanbulda adı duyulmuş bir üniversiteye.yada bursada faruk saraça git
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gündüz 40 derece iken aksam ince bir hırka falan giymek istersin arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sosyal açıdan antepli değilsen eğlenmen biraz sana ve cebindeki paraya bağlı , antepli adam zaten herşekilde kendine eğlence bulabiliyor.

Okul hakkında pek bilgim yok cemaat okulu ulaşım vs. biraz uzak olmasına rağmen pek sıkıntı olmuyor ,

Genelde antep baktığın yöne göre değişir ki sen yaşamaya gelmiyorsun sadece okumaya geliyorsun bence asıl önemli olanda budur ,

Bende üniv öğrencilerinden çok duyuyorum burda yapcak bişe yok vs. vs. oldu full köpük partili rus kızlarla sizlere jakuzide keyif veren mekanlar yapalım ünivin oraya diyorum dalga geçiyorum çünkü millet kendini süper zeki sanıyor okadar parti düşüneceklerine biraz ders düşünseler daha iyi . Sonuçda tekrar söylüyorum yüksek beklentin varsa üzülürsün sosyal olarak aman aman bir durum yok ama hiç yok da değil. üniv partileri var gayet eglenceli ve coşkulu geçiyor birde dışarıdan adam almasalar dahada iyi olacak ama yinede güzel..

Araba konusunda da merak ediosan grup olarak biz varız çıkar gazlar yarışır eder vs. evimize döneriz eğer gelirsen bana burdan ulaş seni onlarada götürürüz en azından biraz daha az sıkılırsın..

Sonuç olarak karar senin
    Abi dediğin gibi ben oraya okumaya geleceğim,kesinlikle eğlence o bu ön planda değil. Önemli olan 4 senede o okulu bitirip Bursaya geri dönmek ya da İstanbul'a yerleşmek. Ama arada kafa dağıtacak eğlence yerlerinin olması ya da üniversite partilerinin olması iyi olacaktır,sonuçta sürekli çalış çalış nereye kadar.

Orada arabam olmayacak ama gazlama,yarış olursa gelmek,izlemek isterim.

selam dostum ;

bölüm olarak ne düşünüyorsun bilmiyorum ama şehir cana yakın ve her türlü rahat edersin
    eğlence olarak her şehirde olduğu gibi her bütçeye göre farklı mekanlar oldukça fazla alkollü alkolsüz fakat bize yetmiyor artık sürekli aynı yerler olduğu için sıkıldık biz biraz seni de sıkar zamanla eminim

2 tane yeni avm yapılıyor biri bölgenin en büyük alışveriş merkezi olacak boş vakitlerini orada harcayabilirsin çarşısı büyüktür.. bunu yazmadan edemeyeceğim sonra kendimden şüphe ederim doymak istemessin bunu sana söyleyen 54365 kişi olabilirim ama kabul etsin artık Türkiye'de bu şehir yemek konusunda EZER

onun haricinde okul içi sormak istediğin her türlü soruya objektif olarak cevap verebilirim
    şu an bende zirve üniversitesini düşünüyorum mesela güzel duyumlar alıyorum yada gazikent yada yeni
    adıyla hasan kalyoncu da güzel ve ciddi bir üniversite

zirve üniversitesi açıldığından beri sürekli yolda yürüyen zirve öğrencilerini görmek mümkün ellerinde üniversitenin verdiği macbooklar gezinip dururlar okul servisleri şehrin her yerine servis imkanı sağlıyor ayrıca üniversite içi macintoshlarla ile doludur kaliteyi hissedersin

ingilizce ağırlıklıdır rosetta stone desteği vardır kolay dil öğretmek için ellerinden geleni yaparlar

benim dershanem bu üniversite ile anlaşmıştı ve son deneme sınavlarına o okula gittim içi de dışı da bir okadar güzeldi ben sevdim çalışanlarını ..

fakat duyumlarıma göre zirve biraz daha mütevazi hasan kalyoncuya göre biraz tutumlu ve disiplinli fazla sıkarlarsa şaşırma

şehir olarak laf söyletmem ki bunu herkes çok iyi biliyor Gaziantep kaliteli bir şehirdir yolları doğal güzellikleri gezilecek görülecek yerleri çoktur fakat turist değilsin sonuçta sürekli kalacaksın o şehirde gezilecek yerler maksimum 1 ayda biter.. peki ya sonra ne olacak ? zirve üniversitesi çevresinde şehir ile bir ilişki olmadığı için şehre inmek isteyeceksin bu da sürekli mümkün olmayabilir şehirden uzak çünkü merkeze..dediğim gibi okul iyi şehir iyi bunlar hakkında garanti verebilirim fakat ders harici etkinliklerde sıkıntı yaşarsın demedi deme beklentiler değerlendirilip seçilmeli ben şahsen seçecek olsam eskişehir,bursa,istanbul,ankara gibi yerleri seçerim

canın sıkılmaz fakat daha iyilerini gördüysen yetmeyebilir bir öğrenci gençliğini dolu dolu yaşamak ister o konuda biraz mütevazi kalır diğer illere göre.. işte ona gelince sen kendin karar verirsin bence gel 1 2 gün konakla derim tercih yapmadan önce tercihlere daha zaman var..

site ile ilgili duruma gelecek olursak yarışan grup biz olduğumuz için şehrin bütün hızlı araçları ile bağlantılıyız sürekli yarışlar olur hızlı araç çoktur o konuda sıkıntın olmasın ortam eğlencelidir ve sende zamanla bizle tanışır aramıza katılırsın

son olarak tabiki baklava yemek parklar vs vs a kanıp bölüm tercih edilmez iyice düşün taşın kararını öyle ver derim
    Bölüm olarak iç mimarlık düşünüyorum. Yemek konusunda zaten şüphem yok,150 kg olup geri dönmekten korkuyorum. Pazartesi günü orada olacağım sanırım,eğitim vs. var onlara katılacağım. O sırada kararımı tam olarak vermiş olurum,şu an için kararım orada okumak. Şehirin güzelliği,eğlence hayatı vs bi yere kadar bi yerden sonra gerçek hayat başlıyor ki gerçekten güzel bi hayat yaşayabilmem için o okulu iyi bi şekilde bitirmem gerek.

Okul olarak okulun öğrencilerini merak ediyorum. Çoğunluk Gaziantepte oturan öğrenciler mi yoksa şehir dışından uzaktan gelenler var mı ben gibi ? Üniversitenin verdiği eğitime sadece 20 kişi katılıyormuş,o yüzden merak ettim. Ayrıca kampüste yaşam alanları var mı ? Tenis kortları,oturacak kafa dinleyecek yer vs.

Alıntı ErayCerit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    g.antep üni'deydim bende ve 2.senenin sonunda bıraktım döndüm adanaya. Büyük şehirde yaşıyorsan ve batının yaşam tarzına hakim bir insansan sen de yapamazsın buna inan. Doğunun parisi derler,aşırı gelişmiş bir şehir derler ama gelişen tek şey sanayisi ve inşaat sektörü,ne sanayisi ne de inşaat sektörü öğrenciyi ilgilendirmiyor malesef. Benden 1 sene sonra antebe gelen 3 arkadaşım daha var ve 3üde aşırı derecede pişmanlar. Ucuz memleket yeme içme bakımından. Ama eğlence olarak pahalı bir şehir (gece hayatı). Nedeni ise kaliteli mekanlar kısıtlı olduğu için olanda ona göre tarife uyguluyor. Ha yinede kesin kararlıysan ve gideceksen çok fazla çevrem var antepte,her konuda elimden gelen yardımı yapmaya hazırım
    Gitmeye karar verdim yani şu an evrakları topluyorum. Açıkcası pişman olacağımı pek zannetmiyorum çünkü dediğim gibi sarıkamışlıyım ve oraya rahatça uyum sağlayabiliyorum. Gece hayatı olarak ucuz olan bi şehir görmedim ben zaten hiç.

Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üniversitede kampüsün içinde güzel bi ortam oluşturabileceğime inanıyorum. Başka şehirleri tercih edersem olma ihtimali çok düşük,Antep %85-90 gibi duruyor şu anda.

Teşekkür ederim hepinize değerli yorumlarınız için.
    ya kabarırsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)