Antepteyiz,kalacak yer falan ayarliyoruz simdi yemek falan yedik asiri yuklenme yapmisim.![]()
Kardesim merkezde ayintap otel var hem temiz ve kalitelidir hemde ucuzdur. Hiç yer arama direk oraya git.
nerdesin kardeşim şuanda varmı birşeye ihtiyacın filan ben pm atamıyorum nedense birşey olursa ulaş sen bana.
cemaat yurdudur ama bildigim kadarıyla cemaat olmayan yurtta yok antepte, antep lisesinin orada nurettin afıfe uras dıye bı yurt var kalınabilir ayardaydı en son.. ama universiteye bıraz uzak![]()
Universitenin uygulama oteli var, cok temiz ve sakindir,fiyati uygun diye biliyorum, ayrica otel disinda esyali tek oda ev dusunursen sorayim bizim siteye?
HORSEPOWER is how fast you hit the wall
TORQUE is how far you take the wall
HosgeldinYeri ayarladin mi otel tanidigim cok haber bekliyorum senden eger bir sorun cikarsa
İnternet, su, sicak su, uydu yayini ucretsiz sadece elektrik oduyosun giren cikana karismiyolar, esyalarin hepsi var ama TV Yok.
jaleris otel 3 yıldız temiz bir otel çalışanları kardeşimizdir. fiyatıda ayarlarız arzu edilirse pm den numaramı verebilir araçla aldırtırım kendini. Kimseyi açıkta bırakmayık !
Adam 40 gun kalacak yalniz otel kulfetli olmaz mi![]()
Uygulama otelinin merkezdeki diğer otellerden pek bir farkı yok fiyat olarak. Bence de ev tut 40 gün sonra geri donecek olsan bile depozitonu geri alırsın. 600 lira civarına süper ev bulursun stüdyo tipi. Tüm eşyaları icinde olur bide kalacak olursan da eşya masrafı yapmazsın.
üniversite kavşağından oskaya giden yolda oli marketin karşı sokağından girince sağlı sollu dolu studyo var antepde vakti ve aracı müsait olan biri yok mu ?
Ayrıca saat 7buçuk nerden anlaşsın da ev tutsun bu gece idareten kalsın yarına ev bakar
Aynen ben de onu diyorum. Uygulama oteli diger otellerden daha ucuz fakat uzun sure kalacagi icin masrafli olur, 375 liraya esyali ev var tam uni karsisi bizim apartman.. Daha genis olanlar da 500 600 degisiyor.
Araçla alınacak otel fiyatıda ayarlandıkahvaltı mini bar internet vs dahil Burakcım benım numaram 0532 218 2726 daha ne diym ben
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)