Yahu super alet turbo makinedne bahsediyoruz gidiside gayet keser, yol tutus konfor cabasi. eski e90a gore cok ciddi fark var 2sinede sahibiz ordan biliyorum.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Bence geçerli bi araç. Gidiş olarak tatmin etmez ise yazılımla keyifli hale gelir gayette mis gibi kullanılır![]()
donanım çok göreceli bir şeydir ben bixenon fara donanım demem artık b segmenti c segmenti araçlarda bixenon drl falan var.. katlanır ayna kararan ayna bunlara donanım demem şahsen janta ledli ampüle donanım demem eğer bunlar full donanımsa sunroof dışında benim kendi boş dediğim 3.20d aracımda full oluyor..
hatta zamanında sahip olduğum 2004 model elegance vectramda bile sunroof deri elektrikli ısıtmalı koltuk katlanır kararan ayna bixenon dahil şu an full denilen her şey standart üstünde vardı..
dolu paket anlayışı insandan insana çok değişiyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
BMW'nin yeni model araçlarında en çok önemsediği konu ekonomi. Bu konuda önemli geliştirmeler yaptılar. Sonuçta da baya başarı elde ettiler. Bu yüzden ben katalog verisinde 5.8l verilmiş bir BMW'nin 9-10 litrelerle gezmesi gibi bir ihtimal vermiyorum. Bunu kıyaslayabilmek için bir çok faktör var göz önüne almamız gereken. Ama yinede İstanbulda EcoPro modda 6.5-7 litre arasında kalıcağını düşünüyorum.
1.6 motorlu ve 8 ileri otomatik ile çevremizde biiiirrr sürü engelli plakası olan araç görüceğimize eminim. Millet senelerdir az yakan 1.6 bmw bekliyordu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
3 serisini bilemicem ama Pazar günü yeni 116 kullanma fırsatım oldu çok iyi bi güç var arabadaVe çok güzel yan verebiliyo
![]()
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
110 bin tl bütçe ayırmış olsam kesinlikle dizel alırdım
Golf MKVII 1.6 Tdi
Kesinlikle alınır bence, geçenlerde test etme imkanım oldu ve çok memnun kaldım, alınmaz diyen arkadaşlar eski kasa ile karıştırıyor olabilirler zira F30 3 kasa evrim geçirmiş durumda
zaten 110 bin tl bir araca para vericek adamın hayat standartı çok yüksekdir bankada 1 trilyon parası vardır alınırmı alınmazmı sıkıntısına girmez 110 bin tl verdiği 3.16 ona orta sınıfın gidip 30 bine aldığı albe a parası gibi gelir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
körfez pist'inde 1.18i deneme fırsatım olmuştu 1.6 170 hp twinturbo bana gayet güzel gelmişti
1.6 ile arasında uçurum fark yoksa gidip 3.18i felan bakabilirsiniz
he birde şu açıdan düşünün yaklaşık 110 bin TL vericeksiniz 3.16'ya biniceksinizbence gereksiz yazık olur
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)