gene oda full değilki fullerinde boyun üflemesinden tutda akıllı uzun far sistemine şerit takip değiştirme sistemine kadar her tür donanım var.
Printable View
108.000 tl ye bizim yeğen 320 d m sport plus verdi 20 gün önce km 9.000 di renk siyah,deri hariç fuldü.
İstersen bulabiliriz ;)
yahu adam km hesabını yapmış yıllık 15000 km yapacam diyor dizel mantıksız diyor hala 108k'ya benzinli araç mı alınır diyenler var?bence alınır paşa paşa da binilir....
ben senin için demedim genel olarak oda full bmw değil dedim :) onu bilmiyordum bak bende cabrioda görmüşdüm zaten.. dolusu tam bmw gibi bmw.. yani bir jantla bir marşpiyelle aynaya bir led ampül takmakla full dolu olmuyor ama bizim milletin gözünü iyi boyuyorlar böyle şeylerle o başka.
ıkıncı eller les cıkınca sınırlenıp borusana gıttım.
f30 3.16i test ettım harıka bır arac. e90 316 vardı bende alakası yok.cok gaza geldım.kredıyle alsammı dıyorum.ındırımle beraber 85bın tl ye ınıyorlar ama arac boş tavan derı fılan yok zaten pekte sevmıyorum.
aracı alıpo kullanan varsa yorumlarını beklıyorum.
yokmudur arkadaslar????
var....
f30 316i deneyimlerim soyle:
performans- rodajdan sonra ilk is otoban seyahatinde rahatlikla 210kmh'ya cikti. limitor olmasa tahminen 225leri gorur. ayrica ben topspeed denemesi yapmak icin trafigin acilmasini beklerken bir C180 yaklasti, otoban musait olunca ikimiz de bastik. 3 kez 100kmh'dan baslayarak hizlandik. 3unu de kazandim. hatta birinde 210a cikip bekledim ama farki kapayamadi. ben tektim, C180de 3 kisi vardi
tuketim- topspeed denemelerimde 9 lt yakti. donuste sakin gittim, 5 lt yakti. mesafe 140 km, ort. hiz 80-90 (aslinda 100-110la gittim ama biraz sehir ici ve yolda mola vardi). beykoz maslak sabah ise gidis sakin kullanimda ecopro ile 5,7lt
Değişik bir deneyim olmuş.
1.6 turbo motor,Ülkemizde yakıt pahalı olmasa demek ki yeni motorlar benzin tüketmeyecek.
Bir yandan'da Bmw diyince aklıma 6 silindir geliyordu,bu tip motorlara alışmak zaman alacak gibi :)
eski 3.16 lar yok artık bence düşünülebilir bir araç ben benzinli araç düşmanı olduğum için şahsen tercih etmem çok KM yapıyorum ama yeni 3.16i turbo beslemeli güzel olmuş eski 3.16 ile alakası yok az km yapan biri olsam düşünürüm..
Yeni nesil bmw motorları gerçekten çok az yakıyor F30 serisi olsun F10 serisi 5 kasar bile 9 11 litre yakıyor arkadaşlar yani kimse yok efendim çok yakar yok o kadar az yakamaz demesin.
Bende nasip olursa inşallah 328 e geçiş yapacağım
3.16 turbo beslemeli oldugundan şuan benim 1.5 atmosferik lancer aracımdan daha az yakması çok normal :)
Teknolojik motor sonucta yakmaz tabi e 8 ileriside var:D
iyi yol tutar arkasi stabildir, ici guzel sport kolruklar dahada gusel, sanz nefis, arac hafif sert e90dan BIRAZ YUMUSAK, direksion tepkisi e90dan 1 tik altinda ama,
konfor ve ic mekan ozellikleri e90dan baya ilerde,,
alinir binilir:D hele 316si cok iyi..
Son durum nedir bilgi verirmisiniz :) aldınız mı? memnunmusunuz? bu zaman zarfı ıcınde TEST edip bilgilenen olumlu olumsuz yorum verebilicek arkadaşlar mevcut mu?
c180 den döndürüp 3,16 ya sulandığm için gayet memnum memnunuz memnunlar :) idrive ı çözmesi dışında sorun sıkıntı yaşamadım daha :D 300 500 km de yakıt için bişey söyleyemiyorm km arttıkca belirtirim ama gidişat güzel.
bu arada kampayalı suan 3.16i ler technolgy yada comfort paketten istediğnizi hediye ediyorlar kdv ötv haric her ikiside 1200 € cuk totalde 2000€ gibi bir indirime girmiş oluyor kısaca.
Dipnpt : luxury line+deri+comf+tech paketi 43.000 dü
bugün tekrar otoshowda Mpaket+technolgy+comfort+sunroof = 48bin€ küsürlü fiyat aldım