az yakıyor, iyi gidiyor. araştırmaya bile bile gerek yok, hemen alın.
Printable View
az yakıyor, iyi gidiyor. araştırmaya bile bile gerek yok, hemen alın.
Mart ayinda 0km aldim esime,cok otomobil degistiren biriyim ama 316i yi hala kullaniyorum.
Cok memnunuz. Sehir ici 8-9, uzun yolda 6-7lt yakiyor. Gidisi gayet guzel,sinifina gore genis ve yol tutusu ustun. Bu fiyatlara bedava. Birde yeni nesil modul taktik,320D leri 2-3 boy geciyorum. Daha ne olsun.
Ben lanet ederim saniyordum ama bu paraya bedava. Dizele verilecek farka degmez.
Konu bmw ile ilgiliyken, yahu 2000 model e46 318 manuel nasıldır?
Buradan adres vermem dogru olmaz,ozel mesaj/sms ulasırsanız ayrıntıları verebılırım.
Ben cok memnunum,8000km dır kullanıyorum.
Yakıt 0,7 lıtre dustu,ozellıkle uzun yolda.Ve hantallık gıttıgı gıbı,keyıflıde oldu.
tamam 3.16 eski 3.16 değil ama nihayetinde 3.16 . beklentinize göre alınıp binilir bence.
Ezbere konuşan, hiç bir bilgisi olmadan cesurca yorum yapan üyeleri de ortaya çıkaran bir konu olmuş. Hatta arada o kadar darlananlar olmuş ki; acaba konuyu Honda'ya bağlasam ışıkları benim üzerimden alırlar da aradan sıvışabilir miyim diye denemişler.
Kullanıcı yorumlarına bakınca 10 lt altı tüketim değerlinin gerçekliği de kanıtlanmış. Eco Pro modda şehir içi 8 lt ve altını iddia eden kullanıcılar da var.
Demek ki ilk sayfada bahsedilen usta, çok da ütopik konuşmamış.
Okuduğum test yorumlarında; E90 Facelifte göre; süspansiyon konforu ve arka diz mesafesi gibi konularda daha iyi olduğu belirtiliyor.
136lık f30 ile bi akşam merterden caddeye ara sıra gazlamalı gittik ortalama 7.5 gösterdi. Değerler oldukça makul.
Su an 320i ed (1.6 170 hp ) daha mantikli fiyati 316i ile cok yakin tuketim degeri daha dusuk ve performans verileri gayet iyi.
hort oldu biraz ama, şuanda bu aracı kullananların yorumları nelerdir ciddi ciddi düşünmeye başladım ama 16i mi 20i mi karar weremedim henüz aradaki farka değermi?
sana kalmış 320ied kampanyada güzel fiyatlarda M paket secenegi yok
3.16i m paket var haliyle daha yavas vs vs cok ucup kacmasını beklemiyosanız gorsellik kısmına bakın asagı yukarı aynı fiyatları
16 da tatminkar gidiyor normal bir kullanıcı için bence 16i de olabilir donanıma göre
20ied aldık arkadaşıma çok memnunuz İzmirde şuan yeni olmasına rağmen 7.2lt yakıyor. Çevreyolu yok hiç.
Gidişide gayet güzel ben tavsiye ederim. Sportline dolu bir paket aldı 122.000'e.
3.20ied şu an en mantıklı model bence 1.6 hacmi ile 3.16 vergisiyle giriyor Türkiyeye ve 170 hp farkını direkt hissediyorsun 2sinide test etmiş biri olarak söyleyeceğim tek şey 3.20ied almanızı tavsiye ederim
http://i60.tinypic.com/bhb1gx.jpg
2013 320i ed İstanbul-kırklareli 2 kişi klima hep açık eco-pro modda yakıt tüketim değerim.
Fabrika çıkışı 0-100 7.6 saniye olan benzinli bir aracın yakıt tüketim değeri.
Alman Race Chip ile 218hp 0-100 5.6s olduğu iddiaları var neden olmasın; Benzer motor bloğu ile rcz-r 270hp üretiyor.
Senelik vergisi 859TL
Sonuç olarak; rakiplerinden daha hızlı, daha ekonomik daha ne olsun.
Fiyatı şuan bulunduğu sınıfa göre oldukça uygun.
4 serisine aynı motorun uygulanmasını ve 140-160 bin civarı satılmasını bekleyenlerdenim :)
Bizdede 320i var. Konforu gidisi tatminkar. Yakiti benzinliye goreİyi. Dikkatli kullanmak lazim. Sayet gecen 8 ileri sanzimanli 320d f30 altini vurma sonucu sanziman yagi degisti. 2000 tl :D Kaskosuz binmeyin, ayrica güzel yanliyor:)
Bu arada aracın periyodik bakımı yok ne ihtiyacı varsa belirtiyor ona göre servisine gidiyorsunuz. Ben 15 ay boyunca bir kez yağ değişimi için gittim 250TL civarı tuttu bunun dışında tek kuruş masraf yapmadım.
Aracimi alali 1 ay oldu ortalamam 9,5lt/100km... Gayet memnunum tek sikintim sabahlari motor sogukken dizel gibi cok sesli calismasi...