9.5 üstü gezen varmı?bende e90 320d mi satıp f30 316i mi alsam diye düşünüyorum ama şu ana kadar hic benzinli araba kullanmadım üzer mi bilmiyorum karar veremedim
9-10 üstünü göremessin deli gibi gaza köküne köküne basmassan yada sürekli dip gaz falan kalkmassan.
bizimki sehir içi gayet kısa mesafe saga sola gitme markete gitme yürüyüse gitme ıvır zıvır yogun kullanılarak 8-8.5 lardaydı en son baktığımda .
1881 - 193∞
3.16 test sürüşü yaptım yeteri kadar tatminkar aracın gidişi, duruşu, içi ancak bakım paraları hayli yüksek bmw saatlik servis ücreti alıyor biraz tuzlu diğer markalara göre ama gerekli özenide gösteriyorlar parasını bence sonuna kadar hakediyor.
207 RC -- DV 0770
CLİO 4 -- DZ 4553
OCTAVİA -- KPZ 26
ben şehiriçi kullanımı 10 lt civarında geziniyorum araba 3000 km de... ev iş arası 2 km motorun ısınmaya fırsatı olmuyor neredeyse ...
arkadaşımda da var tatile gitti geldi 120 130 gidip gelmiş 6 lt yakmış yakıtı gayet iyi bence ...
3.20i ED ve 3.16 arasında kaldık. Açıkçası bmw konfigurator' unden pek birşey anlamadım. Ama 3.20i ED bixenon falan standart sanırım. Buna ek komple bej iç döşeme ve kol dayama eklediğimde fiyat 147.000 TL ye çıkıyor. Bu fiyatlar doğrumu yoksa ben mı bırseylerı yanlıs yapıyorum. Sahibinde e bakıyorum 120.000 ' e iED satmaya calısıyorlar. Bunların sıfır fiyatlarından mı haberı yok ?
Yanı dıyecegım sudurki; yakın tarihte 2.79 kur üzerinden 3.16 ve 3.20i ED için fiyat teklifi alanlar donanım seceneklerı ıle bırlıkte buraya yazabılırler mı ?
Sportline kırmızı Hifi ses sistemli sunroof (deri bixenon zaten var) 320ied 122.000'e aldık İzmir özgörkeyden. Kampanya olduğu sölenmişti.
herşey aynı Ahmet 1 de 3 de
Yazıyım
3.20ied de M paket yok secenek olarak M paket isteyen ya 3.20d alıcak ya 3.16i alıcak ilk farkı bu
luxuryde krom çıta var bagaj altında kapı cevrelerinde, 17 jantı sık kollu içi siyah ahsap kaplı ve çogu sentatec deri geliyor(ied olan suan dakota standart) böbrek 11 cizgi olması lazım kromaj olarak ,sis cevresinde kromaj var
modern pakette luxuryde krom olan yerler mat krom (audi s3 aynası gibi ne dneiosa artık) jantı yine 17 içi ahsap kaplaması daha degisik direksiyon acık renk
sport ta iç kaplama piano+kırmızı seritler var spor koltuk 17jant luxuryde yazdıgım krom parcalar siyah krom sis etrafı piano black
Kampayada olanlar için konusuyim 1-2 ay once gidip konusmustum
122.500 bin olanda sadece metalik renk, dakota deri,bixenonun dahil olduğu paket var. line sunroof koltuk ısıtma gibi ıvır zıvır yok.
yine kampayada 143bin TL ye : lacivert metalik renk+luxury line+bej dakota deri+koltuk ısıtma+elektrikli perde+sunroof+katlanır ayna+harman kardon+elektrikli ve hafızalı koltuk+ön arka park sensoru olarak fiyat almıştım 171bin liste fiyatı vardı
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)