kabaca sensatecle 3500€ farkı var + kdv otv :)
Printable View
3.16i kullanan ve benim gibi sogukken ozellikle sabah ilk calismada, motorun oldukca sesli calismasi gibi bir sikayeti olan var mi?
bir onceki arabam dizel c-elyse gibi calisiyor sabahlari :)
benim bildigim liste fiyati uzerinden %8-%12 ne koparirsan indirim veriyorlar bunada kampanya diyorlar. kosiflerde m paket-sunroof yok-deri-estoril 144000 liste fiyati var, benim aldigim m paket-sunroof-deri-estoril fiyati ile alakasi yok bu fiyatin mesela.
ozaman tam alacagımız donemde ciddi ciddi tüm bayilerle iletişmde olmak lazım. heran nerden ne kadar fiyat geleceği belli değil demekki
320ied değilde
316m paket alırsanda 130 135lerden cıkcagını sanmıyorum yada kosifler borusanın yaptıgını yapmayabilir. Avcılar borusanda Sezai ye görüş yardımcı olur yeterince sana :)
316i m paket 129.500tl yeni aldik kosiflerden sunroof ve sensatec derili...
Nasi aldiniz ya ben o paralarin daha fazlasina 3.20ied modern bakiyorum. Kosiflerede bi ugrayalim bakalim yarin :)
Borusana gittim, benim konu açıp bahsettiğim dolu 320ied araçlar bitmiş, ellerinde 1 tane şirket beyazı sportline vardı onu da ben istemedim.
316 M verelim dediler, onun da kırmızısı yokmuş beyaz gönderip Adanadan kırmızı getiririz dediler. 128bin fiyat verdiler.
Kararsız kaldım, herhalde biraz bekleyeceğim ben de. Koltuk elektrikli olması istiyorum sevemedim manuel koltuk ayarını bmwnin.
Bar35 cok güzel fiyata almıssınız, tam da istediğim donanımda arabayı :)
2 hafta önce borusan oto istinyede kırmızı gırtlak m paket 316i liste fiyatı 150 bin tl bişeydi küsüratı aklımda değil. Nasıl pazarlık yapmışsınız öyle ? :)
Hepsine 150 diyorlar da masaya oturunca direk düşüyor işte, arada tanıdık da varsa :)
128 liraya kırmızı M paket 316i çok güzel tercih olur. Tamam spor araba değil ama cidden çok sağlam bir his veriyor insana kokpite geçince. zaten yazılım olmuyor hala biliyorum. Box filtre egzoz ile de çok güzel değerlere ulaşılabilinir. Tertemiz bavyera mermisi. :)