User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Fikirleriniz Benim İçin Çok Önemli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baştan vazgeçmeseydin rahatça bir bölüm okuyabilirdin,davası olmaz artık.Ailevi durumun iyiyse 1 sene sıkı çalış.Nasip kısmet neyse o olur.
    Coğrafya kaderdir

atabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki üniversiteyi istanbulda okudun .ailen ile sorunsuz sorumluluk tasımadan elektırık adsl yol yemek cepteki 10 kurusun bıle hsbını yapmadan tasasız bır mezunuyetin ardından .istanbul dısında bır ıs karıyer fırsatı dogdugunda yıne bu duduncelerdemi olacaksın ? cvp evet ise ..zaten kaybetmıssın demektır.boyunun olcusunu evden uzakta sabrederek ozverı ve tecrube ıle yogrulup hayata daır bır cok zorluga emin adım atmıs olmak ........gibisi yok

basarılı olacagın ve severek okuyacagın bolumu sec ve sımdıden senın durumun yasamının lüx oldugu dusunen bır cok aile evladını oldugunu unutma sakın...
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

MehmetCanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baştan vazgeçmeseydin rahatça bir bölüm okuyabilirdin,davası olmaz artık.Ailevi durumun iyiyse 1 sene sıkı çalış.Nasip kısmet neyse o olur.
    Allah'a şükür durum olarak bi sıkıntı yok. Fikir için teşekkürler abi

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2 sene kırklareli üniversitesinde okudum cok zor yurtta kaldım ama cidden zor eger sıkarım dişimi istanbul tuttururum calış yap derim
    diger yandan hayat tecrubesi ediyorsun ailen yok tek başına farklı bir şehirdesin mike mike ögreniyorsun herşeyi yapmayı şöyle diyim ekonomik olarak yıllık 16-18 milyara geldi bana kırklareli
    2 senelik için yurdu yemegi içmesi gezmesi tozması felan vb kardeşim inş iyi karar verirsin yardım al bence dershanelerden felan
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atabay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki üniversiteyi istanbulda okudun .ailen ile sorunsuz sorumluluk tasımadan elektırık adsl yol yemek cepteki 10 kurusun bıle hsbını yapmadan tasasız bır mezunuyetin ardından .istanbul dısında bır ıs karıyer fırsatı dogdugunda yıne bu duduncelerdemi olacaksın ? cvp evet ise ..zaten kaybetmıssın demektır.boyunun olcusunu evden uzakta sabrederek ozverı ve tecrube ıle yogrulup hayata daır bır cok zorluga emin adım atmıs olmak ........gibisi yok

basarılı olacagın ve severek okuyacagın bolumu sec ve sımdıden senın durumun yasamının lüx oldugu dusunen bır cok aile evladını oldugunu unutma sakın...
    Yapıcak yorum bırakmamışsın abi.

Fazlasıyla haklısın. İçinde bulunduğum duruma binlerce kez şükürler olsun. Bu dediklerin aklımın bi kenarında olucak, çok teşekkürler fikir için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2 sene kırklareli üniversitesinde okudum cok zor yurtta kaldım ama cidden zor eger sıkarım dişimi istanbul tuttururum calış yap derim
    diger yandan hayat tecrubesi ediyorsun ailen yok tek başına farklı bir şehirdesin mike mike ögreniyorsun herşeyi yapmayı şöyle diyim ekonomik olarak yıllık 16-18 milyara geldi bana kırklareli
    2 senelik için yurdu yemegi içmesi gezmesi tozması felan vb kardeşim inş iyi karar verirsin yardım al bence dershanelerden felan
    Eyvallah abi sagolasın. Büyük ihtimalle 1 sene dişimi sıkıp istanbulda bi yerde kafam rahat okumayı düşünüyorum bende

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kardeşim, başarabilceğinden eminsen tekrar dene. Yoksa boşu boşuna 1 yılını harcarsın, iyi düşün.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)