Baştan vazgeçmeseydin rahatça bir bölüm okuyabilirdin,davası olmaz artık.Ailevi durumun iyiyse 1 sene sıkı çalış.Nasip kısmet neyse o olur.
Baştan vazgeçmeseydin rahatça bir bölüm okuyabilirdin,davası olmaz artık.Ailevi durumun iyiyse 1 sene sıkı çalış.Nasip kısmet neyse o olur.
Coğrafya kaderdir
peki üniversiteyi istanbulda okudun .ailen ile sorunsuz sorumluluk tasımadan elektırık adsl yol yemek cepteki 10 kurusun bıle hsbını yapmadan tasasız bır mezunuyetin ardından .istanbul dısında bır ıs karıyer fırsatı dogdugunda yıne bu duduncelerdemi olacaksın ? cvp evet ise ..zaten kaybetmıssın demektır.boyunun olcusunu evden uzakta sabrederek ozverı ve tecrube ıle yogrulup hayata daır bır cok zorluga emin adım atmıs olmak ........gibisi yok
basarılı olacagın ve severek okuyacagın bolumu sec ve sımdıden senın durumun yasamının lüx oldugu dusunen bır cok aile evladını oldugunu unutma sakın...
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.
ben 2 sene kırklareli üniversitesinde okudum cok zor yurtta kaldım ama cidden zor eger sıkarım dişimi istanbul tuttururum calış yap derim
diger yandan hayat tecrubesi ediyorsun ailen yok tek başına farklı bir şehirdesin mike mike ögreniyorsun herşeyi yapmayı şöyle diyim ekonomik olarak yıllık 16-18 milyara geldi bana kırklareli
2 senelik için yurdu yemegi içmesi gezmesi tozması felan vb kardeşim inş iyi karar verirsin yardım al bence dershanelerden felan
Valla kardeşim, başarabilceğinden eminsen tekrar dene. Yoksa boşu boşuna 1 yılını harcarsın, iyi düşün.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)