en çok karşılaştığımız uygulanan kurallardan bahsetsek ya?
Printable View
en çok karşılaştığımız uygulanan kurallardan bahsetsek ya?
- Merceksiz xenon kullananlar, ÇOK ÖNEMLİ BU - CİDDİ GÖZ ALIYOR! -
- Sinyalin, aynaların ne olduğunu bilmeyenler,
- Kavşaklarda etrafına bakmadan babasının tarlasıymış gibi gidenler,
- Sol şeridi yine babasının tarlasıymış gibi kullananlar
Lanet olasıca motorların scooter racing mobılet bilimum zartzurt ordan burdan cıkmaları,salak sacma ters yonden gıtmelerı.On arka sıs farı yakanlar.Emniyet seridi kullananlar.
Uzun yolda en sola gecen tır , otobüs , kamyon bilumum ağır vasıtaya zerre tahammülüm yok.ne hakkın var hız şeridini 60 a 80 e düşürmeye???
sol şeritten 50-60 la gidenler
90 -100 le gidenin önüne yola hiç bakmadan atlama, arkadan kornaya bastığındada daha çok hızlanıcağına frene basma
kırmızı ışık ihlali
hatalı park
sinyal vermeme
trafikte hata yapanların videosunu yada fotoğrafını trafik.gov tr gönderdıgımızde cezai işlem uygulanıyormuş...radyo trafıkte söyledi...
Önümde gidenin zönk diye sinyalsiz dönmesi.
Hatali parksa mesela yazilmasi lazim bunu uygulicam
Akıllılar var hani 2 şeritli yolda 3.şeriti yapanlar,
Ambulans itfaiye peşine tapagaz yapıştıranlar,
Arabasının değerinin yüksek olduğunu bilipte garibanı sıkıştıranlar,
Sinyal vermediğinde uyardığımızda sopa gösterenler vs vs
Sinyal vermeme ve ışık ihlali. Bir gün bu iki sebepten ya ben hastanelik olacağım ya da karşımdaki.
neleri var yaw,benim dikkatimi sol şeridi kapatan bayanlar çekiyor çok sinir oluyorum
Yavaş giderken dahi virajları dönerken şeridi ortalamayı beceremeyenler oluyor. Onlara uyuz oluyorum.
Sinyalsiz donus yersiz ani frenleme aynalari umursamadan her yere atlamak o sinyal kolunu neden orda oldugunun bilinmemesi kirmizi isik saymiyorum bile kimi insanda aliskanlik kirmizida gecmek
Ozellikle turbo dizel sirket arabalariyla kamikaze gibi giden porschenin bile yaninda garip garip hareket yapan dangalaklara uyuz oluyorum bu tur elemanlara max 50 hp gucunde turbosuz duz dizel yada en iyi ihtimalle mobilet felan vermek lazm..
adamın 2 seriti ortalayıp gitmesi.. deli ediyo beni ya sağa geç ya sola geç .. yok arkadaş adam ortalayıp gidiyo
Göbeğe gelecekken sinyal vermeyenler,
Orta şeritten göbeğe girmeye çalışıp sağa veya sola dönmeyecek kenarlardaki şeritlerdeki insanları sıkıştıranlar,
Daha sarı yanar yanmaz kornaya selektöre asılanlar,
İleride kırmızı yanmasına rağmen şehir içinde 60 la gitsen de götüne girip selektör atanlar ha bir de yol verirsin kırmızı ışıkta yanında durursun, birine yol verdim vites düşürüp götüne girip selektör attım el kol yaptı. Ulan aynısnı yaptın biraz önce niye sinirleniyorsun?
Bugünkü ****** evladı gidiş gelişli sollama yasak bir taraf baraj bir taraf 100 metre uçurum kız arkadaşım korkuyor diye 60 la gidiyorum şirket arabası götüme girmiş kornaya basıyor selektör atıyor yanımdan geçerken de el kol yapıyor.. ahh kız arkadaşım olmayaydı etrafında dönerdim o clionun 65 hp lik arabasıyla artistlik yapıyor..
Tapagaz giden şirket arabaları, üstteki ****** evladı dahil..
Bir de göbekte düz gideceklere yeşil yanar, beklersin korna çalarsın 10 saniye sonra el kol yapar, görür geçer.. Ha bir de insan versiyonları var birine daha aynı yerde çaldım el kol yaptı gördü, yavaşladı kusura bakma dedi devam etti.. Daşşşşağğını boynuna dolayım abi diyecektim..
Kaldırımlarda engelliler için olan iniş-çıkış noktalarına park edenler..
Ablaya yol verirsin karşıdan karşıya geçen, geç buyur dersin, para verseler o kadar yavaş yürümez arkadan korna yersin..
Kask takmayan motorcular ve yolcu alıp ona da kask taktırmayanlar bir de o halde gazlayanlar var ki off..
Yolcu alan dolmuşun otobüsün hiç aynaya bakmadan zart diye atlaması yola ya da, durağa 50 metre kala seni tapagaz sollayıp zart diye önünde fren yapar..
Adana şehir içi 60 idealdir, İstanbul'da yaşayanlar belki hak vermez diye açıklıyorum. 2 şeritlik yol şehir içi genelde, sağ şerit otobüs dolmuşlara aittir, daha fazla hızlı gidersen ya otobüse vurursun, ya da yola atlayan birine..
Sonuç: Ben ya birini öldürecem bu trafikte, ya da beni vuracaklar.
Motorsikletlileri hiçe sayanlar,
Ayna ve sinyal kullanmayanlar... vs. uzar gider...
Sinyal vermeden dönenler,sinyal verip dönmeyenler ve sis lambalarını özelliklede arka sis yakanlar acayip uyuz olduğum bir şey ve çok görüyorum.