Kesinlikle emniyet şeridi ihlali. Ve çokta kavga çıkarmışızdır bu yüzden. En büyük bedduam bigün o şeride çok ihtiyacı olur ve o şeritte tıkalı olur inşallah.
Printable View
Kesinlikle emniyet şeridi ihlali. Ve çokta kavga çıkarmışızdır bu yüzden. En büyük bedduam bigün o şeride çok ihtiyacı olur ve o şeritte tıkalı olur inşallah.
Hepsini gectim, on sis fari tamam goz almiyor rahatsiz da etmiyor ama arka sis fari acanlarin amaci ne? Rahatsizlik veriyorlar resmen.
şeridinde arabayı süremeyenler e5 e çıkıyorum tem e çıkıyorum 10 arabadan 7 si şeridinde gitmiyor yada gidemiyor illa aracın bir kısmı şeridinden diğer şeride taşıcak.
En sol şeride 50-60km/h hızla çıkıp kendinden 1km/h daha düşük hızda giden kamyonu sollamaya kalkışan kamyon şoförlerine illet oluyorum. Yarım saat arkasında beyimiz sağ şeride geçsede bizde yolumuza gitsek diye bekliyorsun.
Ne işin var senin en sol şeritte ?
Hava güllük gülistanlık olmasına rağmen gece-gündüz ön-arka sis farını yakanlara bende artık uzunları yakıyorum, kör olsun, rahatsız olsun bana ne.
Normal plakalı olup trafik sıkıştığında çakarlarını yakarak onu bunu sıkıştırıp yol isteyenlere uyuz oluyorum. Kimsin sen birader, diğerlerinden ne üstünlüğün varda çakarlarınla yol alıyorsun.
Kural tanımaz minibüs, halk otobüsü, dolmuş ve taksi şoförlerine de uyuz oluyorum. Dün cenazeye giderken haliçte sağımda giden minibüs bile bile hemde yanyana giderken üstüme kırdı, yol vermek istemedim ama herif bildiğin kabasakaldı, ve çarpmasıda an meselesiydi, bende istemeyerek yol verdim ama kornayada resmen ayağımla bastım, camıda açıkmış, yarı beline kadar sarktı ne var diye seslendi, bende aynısını ona dedim, ama o sıra içimden de nasıl ah ettiysem bu akıllı benide geçip en sol şeride geçti, ve bir anda önündeki araç arıza yaptı, sağada kaçamadı, orada öyle kaldı, haliyle bende en sol şeride geçtim, o an acelem olmasaydı, durup al bu da sana kapak olsun girdimi diyecektim :D:D
Bu arada, cuma günü Trabzon'daydım, ya arkadaş orada yanan kırmızı ışıklar bu adamların dolmuşlarına, minibüslerine, ticari araçlarına yanmıyor mu? Hepsi istisnasız kırmızıda geçti gitti, biride bana patlıyordu zor attım sol şeride kendimi.
Dolmuş, minibüs ve ticari araç kullanan Trabzon'luları Dalton hastalığı olanlardan mı seçiyorlar acep?
Terse girenler her denk geldiğimde yol vermiyorum geri geri çıkmak zorunda kalıyor. sıkışık trafikte yolda düzgün gittiğim halde arkamdan korna selektör yapıp önüme geçmeye çalışanlar çoğu zaman yolu kesip yol vermiyorum.
Şehir içinde bile,kendi aracımda bindigim arkadaşlarımın aracında emniyet kemeri taktıgım için tabiri caizse ' testicals' konusu oldum.
Arka kOltukta taktigim icin dalga gcenler var..
Arka sis farkını yakanlar , one birşey diyemem çünkü bende yakıyorum :)
@Eyüp
Gece görürsem uzunları dayarım ama bro :D
Bilmem , alışkanlık olmuş on sis..ama test ettim göz almıyor :)
normal sis orjinal ampülüyse yani xenon yada şu abidik gubidik garip renkli xenon gibi yanan ampüllerden değilse o kadar göz almıyor ama genede gözü hassas olanın yada dikkat sorunu olanın gözünü alabilir dikkatini dağıtabilir.
takip mesafesi...
Bunu ihlal etmeyen yoktur herhalde
arka sis lambalarını yakan gay ler haricinde ankarada büyük bir sorun yok..
Cıkıs yapıcagım yere giris yapıcak olan aracın sinyal vermeyip beni bos yere bekletmesi en nefret ettigim...
yol olmamasına rağmen deli gibi sıkıştırması selektör yapması birde sinyal yakmayanlar