geçmiş olsun babanızada köpeğinizede acil şifalar dilerim...
geçmiş olsun ameliyattan korkmayın.
Söz gümüşse sukut altındır.
öncelikle geçmiş olsun alman kurtlarının yapısından dolayı kıçları basık oluyor bu nedenle arka ayak kırıldıysa veteriner doğru yapıyor bence
Oncelikle kopeginize de babaniza cok gecmis olsun.. Benim de 9 yasinda safkan alman kurdum var, vaktinde serceye ariya yakalamak icin atlarken alcak duvara bankete arka ayaklari vura vura adale yirtiklari ve eklem hassasiyetleri olustu. Malesef alman kurtlarinin genetik olarak arka ayaklari kisa oldugu icin biraz fazla yük biniyor ve arkalar gucsuz dusuyor.
Kotu konusmak telas yaratmak istemem ama ameliyattan sonra bir daha eski gucunde olmayabilir o yuzden cok zorlamayin oynarken. Ayrica veteriner olarak terapi klinik Gonca hanim iyidir gerekeni yapar. Gecmis olsun..
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
hepinize çok teşekkürler.. ameliyattan uyandı ama kafası havada olmasına rağmen pek bi tepkisizdi.. anestezi etkisi herlade hala.. dün gece görmeye gittiğimizde kırık ayakla bile kuyruk sallamalar maskaralıklar yapmıştı ama bugün halsizdi valla..
_Anti_, saolasın.. doktor kesin konuşamam hiç bi hastaya ama sıkıntı olmıycak dedi bakalım.. zaten tam olarak eskisi gibi olması 6 ayı bulucakmış.. sultanoğlu nun köpeğinin de ayağı kırılmış ama iyi diye biliyorum son hali gerçi daha ulaşamadım ama görürse yazar.. bizimki de öyle olur inşallah.. gonca hanım kendisi yapmadı amelyatı ama kendi kliniklerinde yapıldı prof. yapıcak, daha iyidir dedi biz de tamam dedik.. artık bekliycez..
köpeklerle büyümüş biri olarak ameliyet olayını bende anlamadım kırık acaba 2 3 yerdenmi
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Hayvanlarda kırıklara platin takmadan bırakmıyorlar. Benim dobermana seneler önce
gözümün önünde araba çarptıktan sonra sağ ön bacağı kırılmıştı. O zamanlar nerde böyle
veterinerler filan. Avcılar daki veterinerlik fakültesine götürdüm ameliyat oldu platin taktılar
sonra hayvan sakat kaldı. Sağ ön bacağı ölene kadar aksadı.
Herkese geçmiş olsun diyelim Alper
oha lan!! olm sana birşey demiyorum artık ben ya sağdan soldan tesadüfen öğreniyoruz olanları...!!!
olm o köpek bi anormal zaten,
pedere geçmiş olsun
Grow up! this is just a car
saolun valla
solasın combo geçicek inşallah
saolun tek korkumuz bu valla.. babanın elinde dikişlerde iz kalır mı diye korkmuyoruz köpek aksar mı diye korkuyoruz ailecek.. inşallah olmaz öyle bişey
panpa hep bi vukuat.. küsüceksiniz benle diye korkuyorum haber vermiyorumdün gece de önümdeki araba güzel kaza yaptı mesela
saol hacı
Veteriner bir sure sonra fizyoterapi falan verebilir belki uzunca sure tam kulanamayacagi icin zayif dusen arka bacagi kuvetlendirmek adina yuzme kosma gibi.Eger duzgun ilgilenirseniz sakatlik kalacagina inanmiyorum,tekrar cok gecmis olsun.Narkozdan ciktiklari gun tam olarak kendilerine gelemiyorlar o yuzden o halini fazla takmayin duzelir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)