3.16 ı bilemem ama 3.18 ve 3.25 lerin kesicisi videodaki gibi seri olarak girer ama 3.20 ler daha yavaştır kesici olarak seri değil yani...
3.16 ı bilemem ama 3.18 ve 3.25 lerin kesicisi videodaki gibi seri olarak girer ama 3.20 ler daha yavaştır kesici olarak seri değil yani...
üzgünüm ama aracınızın 3.25 olmasına imkan yok.. çünkü 3.25 cabriolar e36 kasalarda sadece 92-95 yılları arasında üretildi.. cabrioyu bırak 2.5 motor e36 kasada sadece 92 -95 yılları arasında üretildi.. 98 yılında 3.25 üretilmedi cabrio coupe yada 4 kapı..
aracınız ya 3.20 yada 3.28 dir.. 98 model ise..
araç 3.25 olsa 141kw olması gerekir takribi 190 beygire yakın bir şey eder..
80.8 kw olmasıda saçma çünkü 3.20 olsa gene 110kw olması gerekir aracın 3.18 ler bile 85kw
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yok zaten araç 6 silindir orası kesinde kw kısmı hepten sallanmış 80,8 saçma sapan bi rakam yazmışlar
motor kaputunu açınca 3.20,3.25,3.28 in gözle görünen farklarını söyleyebilirmisiniz ?
birde kıbrısta 97 model 3.25 ler mevcut
http://kibrisaraba.com/detay.aspx?id=16617
bence siz aracınızın bir geçmişini sorgulatın ilerdede başınız evraklardan ağrımasın.. eğerki gerçek 3.25 ise 98 model değil 95 model veya altı olabilir bir şekilde yanlış yazılmışdır model yılı hani şu internette sahibindende ilanlar vardırya 90 model ama 95 girişli diye birde 95 model yazarlar sizinkide sanırım o tip bir şey olabilir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
e36 kasa 325 en son 95 yılında üretildi.328 e geçiş yapıldı diye biliyorum.Zaten gidişinden anlarsınız.
şaka gibi cevaplar var yahu. araç 320 den 325'e çevrilmiştir. iyi yapıldıysa sıkıntı olmaz. motor gücünü ruhsatta çokça saçmalıyorlar. benim 91 model e36 320 de 177 mi ne görünüyordu. halbuki 150bgdi. çok merak ediyorsanız durumu, şasenin son 7 hanesini alın RealOEM.com Online BMW Parts Catalog dan check edin.
M. The most powerful letter in the world.
yarın bu siteden bir sorgulaatalım iyi fikir
bir önceki sayfada gerekli yardımda bulunabileceğimi söyledim ama kaale almadın sen hala motor neydi kendi kendine düşün![]()
35 ay plaka yeşil 3.25 izmirde 2 adet vardı biri otomatik m paket değildi diğeri ise manuel ve m paketti 18 ofsetli jant vardı içi bordoydu yanlış hatırlamıyorsam arabada 98 model değil 96 modeldi büyük ihtimalde 95 üretim 96 trafik çıkışlıydı 96 3.25 çıkmadı 3.28 olarak üretildi.sizin aracınız manuel olması lazım eğer oysa 98 model değil aracınız 96 model
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
evet içi bordo döşeme yada kırmızı dün gece tam çözemedim sanırım bucanın aracıydı jantlarda sanırım dediğin gibi 18" offset araç manuel yanlarında m yazıyor vites topuzundan tut direksiyonuna kadar m yazıları var fakat aracın ruhsatında 1998 model yazıyor eminim model kısmındada 3.25i cabriolet yazıyor neyse bugün tekrar sorup bi araştırırız
sen bence bak bu arkadaşın dediklerine kulak ver sana yardım ediyim demiş özelden ulaş yardımı al bu iş öyle kaputu açıyım orasına bakıyım burasından ses gelir araba şöyle giderse böyledir yok pat pat pat ses çıkarsa şöyledirle olucak iş değil..
evrakları oynanmış araçlar ilerde trafikde başına çok büyük sıkıntılar açabilir bir titiz bir trafik memuru rutin bir kontrolde dikkatini çekebilir evrakda usülsüzlükden ve oynamadan aracını bağlayıp sanada devlet dava açabilir. yada seni sevmeyen biri seni ihpar edebilir biraz abartarak change araba sürüyor diye maksat sen çevril evraklarını kontrole alsınlar diye..
allahdan tüvde bu tip şeylere fazla dikkat etmiyorlar yoksa aracın tüvden bile geçmez..
Arabanın hiç bi şeyi belli değil ya... Allah korusun benim başıma gelse sıyırırım. Bilmece gibi.
98 diye al, ruhsatta 98 yazsın ama araba 96 model. Bu Mercedes ve BMW lerde daha çok oluyor galiba
büyük ihtimal gümrük girişli sokarkende kurcaladılar.. ya 3.20 3.25 yazdırdılar iyi paraya satalım diye yada arkadaşların dediği gibi vergiden düşürmek için bişiler yaptılar.
sen kulak vermemzlik ettiğiminerden çıkardınki ruhsat elimde deil akşam üstü öğrenip yollucam zaten numarayı o sorun değil sonuçta şase numarası bu adamlar 3.25 araca 3.20 motoru oturttularsa bu arkadaşta anlayamaz o yüzden dıştan motora bakınca anlaşılıyormu diye sordum![]()
Nasil anlayamiyosunuz , 3.20 ler cok cok hantal 3.25 lerle kiyaslanamayacak kadar , iyi yanlamiyosa 20 dir iste![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)