tutumun çok iyi dürüst bi insansın allah yüzünü güldürür inşallah. o arkadaşda biliyodu veya bilmiyodu ama benim düşüncem muhakkak biliyodu çünkü arabası temiz olsa 8liraya vermez. olan olmuş artık geçmiş olsun araçdan keyif almaya bak
Şu an sıkıntı kaldımı ? severek biniyosan sıkıntı yokallah gönlüne göre versin
![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Ben arabamı çok seviyorum,gidişi yol tutuşu falan benim için acayip keyifli oldu.
Dün Aydın Amortisörte yapırtığım amortisörlerin önünden şuan pek memnun değilim görüntü olarak aracın kafa yukarıda duruyor gibi geliyor bana,az bişey daha düşer dediler yaylarda yeni takıldı diye.bakalım yoksa bir daha gideriz.
Batuhan Özkan
AHM PERFORMANS
Ben size başka bir bomba söyliyim![]()
Baskı balatam aslında canavar gibiymiş dün değiştirmeden önce amaaaa!!!
Hani baskı balatadan önce somunlar var ya 5 tane sanırm yada 4 hatırlamıyorum dün kendi gözüm ile sökülürken gördüm.Hani AHM den önce bir yere gitmiştim basiterim bağlantıştı anasını satıyım,orda aracı toplarken beynine pislediğim herifleri 1 tane somunu takmamış o deliktende yağ sıza sıza baskının içine etmiş.bende diyorum niye kavramıyor,getirdiğimde kavrayan baskıya ne oldu diye.niye boşa sarıyor diye.Allahtan hiç sıkıştırmadım arabayı o halde (zaten yerinde sayıyordu)motoru tekrar kucaklarmışım![]()
Batuhan Özkan
AHM PERFORMANS
Aynen kardeşim yaa durduk yere atraksyonlar yaşadım
Neyseki zamanında Burak Kut ta demişti "yaşandı bitti saygısızca" :P
Batuhan Özkan
AHM PERFORMANS
bu başlığı her gördüğümde, 25 milyara typer aldım patlak çıktı diyesim geliyor![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
hiç canını sıkma kardesım araba buu toplanırrr yaneee bende patladım topladım yaneeee
keyfe keder kaportayı üzdüm onu yavaştan topladığım zaman gözede hitap edicek,bugün bi çıktım güneşliye gittim,mertere gittim bakındım bi etrafa![]()
gidip gelirken fark ettim ki AHM'nin eline sağlık olmuş gayet tadında bir araç olmuş.
bi ara da merektan dyno ya gidiyim diyorum
![]()
![]()
Batuhan Özkan
AHM PERFORMANS
Güle güle kazasız belasız bin arkadaşım. İnan seni anlayabiliyorum. Bende aldım aracı babam gelir bigün sol tekerden ses geliyo, bi gün biniyorum akü bitiyo filan derken adam ediyoruz işte.
Sorunsuz binersin inş.![]()
Rayda gibi gidiyor makine ya bir ara dyno sonrada bnzer spec biri ile denemem lazim aracim aslinda ne durumda o zaman belli olur.
Zaten depresyondayim anasini satim seytan durtuyor onu yap bunu yap diye offff
Batuhan Özkan
AHM PERFORMANS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)