Aldığım adam farkında olsa benim yanımda arabayı sıkıştırmazdı be :soru:
ucuz VTS nin yahnisi durumundayım ben
Printable View
yönetim izni olursa bi link paylaşmak istiyoryum !!!
Yonetimden rica ediyorum vbullete eklesinler "10tllik arabayi alicam 3tl masraf yapip 17lik arabaya 13 tlye binicem" vari konulara otomatik olarak bu konuya yonlendirilsin "Kamu spot" tarzinda bilgilendirici olur.
Arac sahibi arkadasim sana tavsiyem bir an once elinden cikarmaya bak gerci plakayida paylastin artik. Gazan mubarek olsun :/
geçmiş olsun.. allah daha kötü durumlar vermesin...
Sen pek gormuse benziyormusun ? :)
Herkezi kendin gibi zannetmemen gerektigini aci bi deneyimle ogrenmen hos olmadi. Umarim bundan sonrasi icin guzel zaman gecirmen dilegiyle. Sana ciddi tavsiyem adam etmeye calisma maddi olarak cok zorlanirsin. Beniki sahsi dusuncem karar senin ;)
Geçmiş olsun, çok üzücü bi durum.Yanlız fiyattan belliymiş birşeyler.
'' sıfır '' araç almaya bayiye elde boya kontrol cihazıyla gidilen dönemdeyiz.
Geçmiş olsun umarım en az zararla kurtarırsınız paçayı.
Şuan motor karpuz gibi demiştim en başta ne kadar masraf çıkıcağı belli değil ben hala çok kötü olmadığını umuyorum sadece :D
kız aldım dul çıktı hesabı... :)
bir iki video çek iyi bir rakama satarsın... :D
Olan olmuş bir kere, motor açıldıktan sonra liste faslında bir kaç parçacı gezmenizi tavsiye ederim.
pazardan aldım 1 tane eve geldim 1000 tane bilin bakalım ne bu :D
aah ben o sözüne güvenmeleri öyle çok yaşadım ki araç alırken ;)
hadi bu 9bin tl lik araç bugün satsan 4-5 bine yine satarsın, tecrübeme dayanarak ben de uğraşma diyorum.
ki yaptırdın diyelim bu acıyı yaşadığın araca binmek ister misin ? sat gitsin gözün görmesin. göz görmeyince unutulur bunlar ama tecrübe hanende baki kalır.
Geçmiş olsun...
kaportaya giriceksen renk değiş bence
geçmiş olsun.. piyasada ne cenazeler dirilip bebekler bebeği oluyor görüyoruz :D
bebek olmasada adam olur. allah kolaylık versin.
kolay gelsin sana şimdiden :D
Hayırlı olsun, o kadar sıkmışsınız çok fazla birşey çıkacağını zannetmiyorum, kolay gelsin şimdiden..
geçmiş olsun..güzelce yapıldıktan sonra birşeyi kalmaz :)
kısmet abi artık toparlicaz imkanlar dahilinde
Gemiş olsun.
ilanı göremiyorum Sahibinden silmiş. Sanırım şu mavi renk sunroofsuz mk1 değil mi aldığınız? Bir ara ön kısmı mk2 idi hatta
vay be silimiş hakkaten üzüldüm arkadaş adına.ne denir ki?
takma kafana ne saglam arabalar patlıyoda senin aldıgın araba patlamasın al i takım konex piston 300 tl 70 lira conta 80 lira yatak takımları 300 lira rektefe 500 motor işçiligi ıvır zıvr kayış yağ 500 sür gitsin bişi olmaz . :) tecrübe zarar ettikce kazanılıR
muaynesi falanda yok sanırım ilanıda silmiş
bilmeyerek olmuş olma ihtimali varmı bilmiyorum
Dostum bence kaldır bunu yada editle adamın adını çıkartmayalım gerek yok,dedim ya yanımda aracı ben test ederken sıkıştırmıştım,bugün devire giderken kullanan arkadaşta sıkıştırdı bişey olmamıştı.
Hayatta patlak aldigin araba olsun beaa uzulme :D
ramazan da sıkıntı cok fazla:))))
mübarek ramazanda yapılacakda iş değil belliki güzel ruhlu bir arkadassın kafaya sarma laflarını hoş bulmuyorum acıkcası
ramazandan sonra bende bu kafadan istiyorum :)
yapcak bişe yok