:hahaha::hahaha::hahaha:
Printable View
acıkcası adına üzüldüm her nekadar olgunlukla karsılamıs olsanda ayıp edilmiş sende fazla rahatsın kardeşim para iddiadanmı cıktı nedir :)
bende balon aldım patlak çıktı :(
öncelikle , foruma hoşgeldin.
araç alırken baktırmak lazım aceleye gelmiş herhalde :(
motor için güzele toplayıp, keyifle binmen dileklerim le ...
ilk maç ilk yenilgi durmak yok devam.
Vts bu catlarda patlarda dikkat et
geçmiş olsun üzücü bi durum
kel olmaya hazrliklı ol
gecmis olsun
kırılmışken gırtlak toplayalım tribine girmen daha mantklı
Seninkide benmde VTS'em var gibi bi istek olmus galiba 8 bine VTS mi alınır kardesım.neyse almıssın bundan sonra arkadasları dinle bence ilerisinde yapıcagın mantıklı islemlerin hepsi yazıo kolay gelsin..
tarzını sevdim valla :) makinadır en nihayetinde yapılır çiçek olur takmamak lazım..
Basiret baglanmasi bu olur iste:( gecmis olsun kasayi birak motoru doldur bari, saka makinasi yaparsin iste;)
http://img810.imageshack.us/img810/2075/ibretalindi.gif
Geçmiş olsun daha iyisi olur benımde motor u bozdugumda böyle olmustu :)
isminin cenabetliğinden :D
Gecmis olsun
Biraz bile bile lades durumu var gibi
satan rahat uyuyabiliyormu gerçekten merak ediyorum geçmiş olsun.
geçmiş olsun 8.Tlye beklenilen budur zaten kısa yoldan elinden çıkarmaya bak ..
heves olunca birçok şeyi görmüyor insan.Geçmiş olsun
gecmis olsun, alacagin motorun ustasina gostermeden almamali, her markaya bakanlarin bile analayamadigi kucuk seyler buyuk masraflar olarak geri donebiliyor.
Bundan sonra arkadaslarin dedigi sekilde toplatip bir sure kullanip para ederken sat ve hirpalanmamis bir arabaya gec derim
geçmiş olsun..
ben olanaklarım dahilinde en iyi şekilde yaptırıp binmeyi düşüüyorum şuan.mekaniktir en nihayetinde yapılır yedeği yenisi alınır yani.8 liralık VTS masrafsıf adam olmaz.Sabredip 12-13 e bir VTS alsaydım yine buna benzer bir problem yaşayabilirdim.En azından şuan kullanırken kafam rahat edicek motor bugün açıldı yarında toplanmaya başlar ben gidip usta ile rakamda anlaştıktan sonra.Gömlek,piston,piston kollarında problem yoksa ve kranktada problem yoksa stock şekilde toplanıcak.belkide forget olur yarın listeyi bir alayımda
krank lazım olursa bende var :)
Bugün krank ihtiyacım olup olmadığı belli olucak şuan için umarm yoktur diyorum :)
geçmiş olsun herseyın bır çözümü vardır
Beklemesi sıkıyor yaa baya telefona bakıp ustadan gelicek telefonu bekler durumdayım desem yeridir
senelerce" köprüyü kime satmıslardır" diye merak etmistim:) iyi niyet gercekten cok kotu bir sey. gecmis olsun.
usta ile konuştum krank kurtaıcak gibiymiş ama pistonlar falan dedi hey allahım yaa :) kısmet işte piston gömlek falan girişmişken şeytan neler diyor yaa :D
dostum gecmiş olsun :D hevesin kurbanı olmuşsun bu devirde kazıkcı cok :) bir dahakine ders olsun. :) aynı hataya bende düştüm yağ pompası yüzünden araba yatak sardı dün söküldü proje konusunuda actık hadi bakalım neler olucak :D
Yok abi alinmam ben olay ortada daha oncede dedim 1.eseklik benim,2.side zaten bu paraya vts alip ta aslan gibi binerim demiyodum,bir kac ay sonra motor yapilicakti onceye alindi daaaa
Keske bi kac ay sonra olsaydi :)
Piston gomlek hikayesine giricez derse usta belki kendimi maddi olarak biraz daha zorlarim 1.8 stroker kit e girisebiliriz.ama bu durumda egzanrtik falan derken epeyce zorlar.
1.8 stoker alsam illaki egzantrik falan da degistirmem gerekiyormu bilen var mi?
Tam performans almasamda olur bir sure icin
eğer ki kasasıda vahim durumdaysa emeklerini boşa sarf edip sevdiğin arabadan soğumanın anlamı yok sonuçta bir gün satacaksın o arabayı ve alıcı karşısına çıkardığın gün tüm emeklerin bir yana kasasının durumu başını eğmek zorunda bırakacak seni bu şekilde kendini düşünerek yap her ne yapmayı düşünüyorsan ;) büyük geçmiş olsun..
Aracı size kakaladığını düşünüyorsanız aldıgınız kişiyle tekrardan görüşün bence. Ben sizin yerinizde olsam dava bile açardım.
Benim olmayan 2 tane sorunlu arac satmistim bi ara biri Touareg(heryeri boyaliydi),digeri de Rover streetwise idi ki cok iyi durumda sayilmazdi benim gozumde.kaldiki aracin bir uretici fabrikasi yok sıkıntı yani.(fabrikasi kapandi biliyorum)
Dicegim o ki :)
Benimkisi kismetsizlik bir gun satiak olur isem zaten alicak kisi araca bakip karar verir yada bir baskasi bakar.kismet o gunlere cok var suan icin