maliyet olarak ne cikti ilk etapta?
Printable View
maliyet olarak ne cikti ilk etapta?
3bin lira civarlarinda bir maliyeti var suan icin,2gun sonra istanbulda olucam tekrar o zaman tam olarak yapilan islemleri ve maliyetini paylasirim sizler ile
bir kac fotograf cekmek istiyorum zaten yapim asamasindan yetisebilirsem tabi :/
Rami de Remzi isimli bir usta yapicak motoru,dayimin arabasini yaptirdigi yer oldugu icin kafam rahat
Aracin icindede yapilmasi gereken ivir zivir seyler var.maslak sanayide onericeginiz elektrikci var mi?birde kaporta icin lazim tabi.
Genç arkadaşım. Alırken bir hata yapmışın birde şuan motor yaptırırken ikinci hatanı yaptırma. Adam gibi bu arabalardan anlayan bir yerde yaptır motoru.
Araç çıktı motor çok güzel saat gibi ama arızalar bitmedi tabiyki daha :)
2-3 şey kaldı onlarda bittikten sonra gönül rahatlığı ile binebilirim.
Ama bir kaç arkadaş demişt sat onu sıkılırsın arabadan diye o noktaya doğru giderim son değişiceklerden sonra gene arıza verir ise.
3 lıra harca arıza bıtmesın hey allahım neyaptırdın motora 3 lıra tutcak yav merak ettım
egzantrik sıfır
pistonlar sıfır
yağ popası sıfır
keçeydi contaydı falan
triger
direksiyon tamir
aklıma gelmeyen çok şey var.
motor ile iligli kısmı bitti elektriksel arıza en son dün olan.marş motoru yada dinamo bilemiyorum usta haber vericek.
Tanıdıgın usta yapmış aracı 3 bin tl lik ne yaptı motora cok merak ettım ?
edit : cevap geldi.
Orjinal bineceğini garantilemişsin sanırım.Doldurmayı düşündüysen yanlış yapmışsın.Bu noktadayken ufak ufak piston kol felan alıp zamanı gelince doldurabilirdin
Önceden araca timing yapılmış
düz boru var son susturucu o kadar
Şunun stock halinin bir keyfini çıkartaımda zamanla yüklenir ne kadar para harcamak istediğime yada harcamamak istediğime bağlı :D
pistonun sifiri 1500 civar yan sanayi pistonmu kullandn
araç ne durumda ?
Ben bi vts almıştım 10 binlaraya 2-3 liraya toplarım diye hesap ediyordum 6-7 lira harcadım gene adam olmadı gene olmadı. Patladımı patlıyor yama tutmuyor bir daha. Neyse seninde paylaşacak engin bir tecrüben oldu sende anlatırsın ileride bizim gibi :). Tabi ustada çok önemli.