vti alsaydın bu sıkıntıları yaşamazdın
Printable View
vti alsaydın bu sıkıntıları yaşamazdın
keşke bu araçlar hakkında ciddi tecrübe ve bilgi sahibi olan buradaki arkadaşların yönlendirmesiyle yapsaydın motor işlerini filan.
alırken zaten bir hata etmişsin herhalde kafana göre hareket ederek ama anladığım sonrasında da aynı tutumu devam ettirmişsin:)
umarım pişman olunacak bir durumla karşılaşmaz, zevkle kullanırsın aracını bundan sonrasında
Okan ın arabası 11.500 ilanı vardı 3 sefer sattı arabayı itecekleri bozuktu yağ pompasını değiştir sibob ayarı bozulucak demiştim ayarı bozulmuş anlaşılan :) ilk sahibi kaportacı idi kartal da o bile toplayamadı arabayı bir galerici arkadaşım bana rica etti gidip bakalım die alma dediğim halde aldı ben test sürüşüne çıkmadım bile elimde kalmasın die :D ben pek üzüldüğümü söyleyemicem çünkü ne kadar ekmek o kadar köfte 8000tl ye Aladdin'in sihirli lambası gelmez ;) geçmiş olsun kardeş :icon_tup: araba toparlanır da astarı yüzünden pahallı olur keşke az daha sabretseydin düzgününü alsaydın o araba al satlık araba 300-500 ekmeğine bakıp devredicektin ;)
kardesım almıssın artık hayırlı olsun demek duser ama bu tarz arabalar bıraz pıyongo gıbı dusun her an her sey cıkabılıyoo arabadan bendede aynısı olduuu o yusden canını sıkmaaa
Aracını hallettin mi yaptırdın mı okumadım ama servis tavsiye edebilirim.
Yetkili oluşu korkutmasın kendi aracımın motorunu komple orada yaptırdım herkonuda başarılılar tavsiye ediyorum. Citroen Serhan adı çobançeşmede yetkili servis.
imzamdada web sitesi mevcut.
sahilde drag yapan vts den hayır gelmez geçmiş olsun motor problem değilde şasi şasi direkleri kuleler v.b. yerlerde sorun varsa hiç uğraşma motoru kafana takma o her türlü toplanır
Bir süre şu aracı kullanailiyimde keyif almazsam zaten bakarız,ama genel bir Fransız antipaisi oluşmaya başlamadı desem yalan olur :)
Bugün halletmişler aracı.Bobin arızasıymış yani telefonda anladığım kadarı ile.
Alırken evet hata ettim de çevrede pek sizler gibi konuya vakıf kimse olmadığı için çok iyi yönlendirmeler almamış olabilirim.Bitti zaten işte kalan bir elektrik var onun için de pazartesi çobançeşmeye gidicem.
Gösterde panelinde arıza var 140ile giderken yanımdan otobüs geçiyor falan gibi :)
Elektrik için yönlendirebiliceğiniz yer varsa çobançeşme dışında orayada bir gösteririm
Kardeşim eğer araç ihtiyacın yoksa, ailen çevren vs. 'aldık arabayı patladı çatladı bik bik bik' tarzı başının etini yemiyorsa , çek bir yere ört brandayı , 6 ay 10 ay neyse artık biriktir paranı. derecelini de koy port polishini de yaptır bir seferde bitir sağlam olsun.
Saolasın öyle başımın etini yiyen yokta,o kadar da yüklü bir araba istemiyorum sanırım şu arabayı olduğu gibi bir kullanıyımda yetmiyor artık dediğim yerde girişirim.
Bu güne kadar bana ait 90hp dizel connect dışında sahip olduğum en güçlü araba :D
en güçlü kullandığımda arkadaşımın Z4 2.0 idi :D
Merhabalar bende yeni üyelerinizden biriyim yazılanların hepsini okudum.Arkadaş iyi niyetli biri arabası konusundada geçmiş olsun.Bende 106 ve Vts aldıgımda danısacagım çok kişi oldu teşekkürler.
DEvir hariç hiç bir göstergem çalışmıyor ne tatlı yaa uhadassd
arkadaşlar elektrik için kime götüreyim bu aracı?Serhan Citroen e gittim yarına randevu aldım,
başka öneriniz var ise orayada götürebilirim
Ne uğraştırdı seni bu vts yahu, sıfırdan imal etsen çıkmıştı şimdiye. :)
hacı ilk araban heralde bende ilk gti mda aynı şeyi yaşamıştı düzele düzele düzeltmeyi öğrencez ama 8000 veripte güzel bi vts beklemekte pek akıl işi değil