Eski kız arkadaşımın radyo ekseni dinlediğini farkettigimden beri başka bisi dinlemez oldum ama köprü trafiğinde filan guzel sakinim eskisi kadar makas atmıyorum sinirlenmiyorum filan...
Eskiden pal fenomen arası gidip geliyordum
Eski kız arkadaşımın radyo ekseni dinlediğini farkettigimden beri başka bisi dinlemez oldum ama köprü trafiğinde filan guzel sakinim eskisi kadar makas atmıyorum sinirlenmiyorum filan...
Eskiden pal fenomen arası gidip geliyordum
106 pal station.
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
PowerXL....
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
power fm app yukledim iphone icin. Iki gundur surekli uzun yol yaptigim icin power turk dinledim yeni cikan parca varmi diye ama surekli ayni seyler calip duruyor. App olarak indirebilecegim guzel bir radyo varmi ?
95,3 SlowTürk
99,8 Powerturk
102,4 NumberOneFM
98.4 BestFM - (Ceyhun Yılmaz'ı dinlerim arada)
90,4 Haberturk radyo
87,7 NTV Spor
97,0 FenerbahçeRadyo
Benimde sırasıyla dinlediğim freakanslar bu şekilde
radyo seymeni diğer şehirlerde gördüm ankarada hiç dinlemedimpark fm 96.9 banko 99.1 100.0 power numberone fenomen 93.0 radyo vizyon
Herkes pop dinliyomuşben genelde Türk halk müziği dinliyorm kafa dinlemeye birebir
93.9 medya fm
94.3 radyo ekin
96.4 cem radyo
96.6 Yön Radyo
107.8 Radyo Özlem
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
İnternet radyosu yada bağlantısı olan radyolarda kesinlikle energy98 yada fusion radio kesinlikle tavsiye ederim çok aksiyonel ben diyim
Normal olarak:
100.00 power fm
101.00 virgin
102.40 number fm
103.80 dinamo
106.00 pal station
106.20 mydonose fm
Legen...wait for it...dary!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)