Çok büyük firma olmak sartmı ihracat için
Çok büyük firma olmak sartmı ihracat için
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
ordan granit plaka getirme gibi bi şansımız varmı peki ?
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
hacı yanlış anlamada bakanım danışmanlığını yapıyorum diyorsun anladığım kadarıyla da bu ticareti sağlayıp komisyonculuk yapıyorsun...ve bunu halka açık forumda ilan yoluyla yapıyorsun...allah etmesin başın bir belaya girse bu işten (ki bu çok kolay ve normal) önce kendini sonra burda iş yaptığın arkadaşları fena yakarsın...benden uyarması...
ben burda herhangi bir komisyondan bahsetmişmiyim ?
bana pm atanlara ve cevapladığım yardımcı olduğum arkadaşlara herhangi bir komisyon ile ilgili birşey sölemişmiyim yada istemişmiyim bir sor bakalım. sonra gelip burda konuş. Allaha şükür komisyondan kazanılan 5-10 bin dolara muhtaç bir insan değilim.
son zamanlarda çoğu insan bu pazara girmek istiyorlar ve bu nedenle sürekli bana yardımcı olurmusun diyorlar. bende elimden geldiğince yardımcı oluyorum. o yüzden gelip de beni tanımadan ne amaçla yaptığımı bilmeden kafandan birşey düşünerek bana ithamda bulunma yok komisyonculuk yok bilmem ne.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
arkadaş öncelikle gerilemene gerek yok...komisyonculuk kötü bir şey değil öyle olsa benim ailem yapmazdı...ön yargılı okuduğun için sıkıntı oluyor...haberleşmelerini özel mesaj yoluyla yapınca ve açıklamasız bir konu olunca böyle düşünmek normal...kaldıki benım sana soyledıgım komısyonculuk yapıyorsun gıt burdan demedım...yapıyorsan dıkkatlı yap ne kendını ne de başakasını yakma dedim...
not olarak 5-10 bın dolar lazım degılse forumda zaman zaman bagıs konuları acılıyor katkılarını beklıyoruz...
koreliler köpek ve fare yiyorlarsa, burdan yollarız oraya?
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
ben bu forumda neden her konuda bi atarlı çıkar anlamam
adamın başı derde girse öyle bir risk olsa 30 yaşında adam zaten bunu düşünür...
Komisyonculukla ne alakasi var 1 saat once pm attim bana direkt kontak bilgileri verdi hiç komisyondan falan bahsetmedi, hakikaten bi garipsiniz
Bu arada zeytinyagi varil seklinde mi yoksa ambalajli şişeli sekilde mi isteniyor ?
HORSEPOWER is how fast you hit the wall
TORQUE is how far you take the wall
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)