listede adiniz yok ama ?
Printable View
Liste güncel değil arkadaşlar, katılan arabalar var
bence boyle bişey soylemeye pek hakkın yok kanka, bankaya gidip parasını yatıran insanlar bize yardımcı oldu hemen listeye ekledik.
sen biliyson soruyosun surekli hızlı arac varmı diye. aldıklarımızı yazıoruz, herkez orda verse orda yarıs degil kayıt gunu yaprız:):)):)
gurkan kanka benım demek ıstedıgım bu ıs salı aksamı bıtmıs olmalıydı okadar bas bas bagırdınız ...
evet Haklısın işte bize soyleyene aracında sorun olana yada banka bulamayanlara tmm dedik ama onun dısın da kayıt yok, keşke herkez yapsaydı bende kapı numarası sayısında akrasız kaldım.
Pazar gunu katılıcakalrı 8:30 da orda bekliyoruz malesef. yagmur filan olurya bi anca yarısa baslayalım 5-6 ya kadar ordayız, boş vaktimiz kalsın yani
Katılcıak arkadaslar en gec 8:30 da piste giriş yapsın lutfen Bunun nedeni sizi uykusun bırakmak değil yarısı erken baslatıp erken biterelimki 6 ya kadar eglence kalkısı yapalım
pazar gunu taahadütname ve katılım formu doldurulucak yanınızda imzalayıp hazır gelirse iyi olur imkanı olanlar kask getirsin lutfen
su listeyı görsek dıorum artık ya..
pazar günü toplantı kesin olucak demi arkadaşlar ...izmirden kalkıp gelcezde:D
50 sayfadan sonra iptal olmaz artıkın..(:
havanın kötü oluşundan dolayı iptal söz konusu olur mu diye şey ettim:D
pazar gunu hava acık 22 23 derece
teşekkürler soruma cevap verdiğiniz için..
arabama stikır yaptırcam işte bide bi yazı yazdırcam gelcem:)
2.0 dızel sokmayı dusnuyorsda kategorıde kımse yok gıbı ya 2.0 dızelde sulhicim bızımkındede sitikirr yapıstrııyoz ahagagha TEAM gOOP
ben aracı beykozdan hazırlayıp gelecem sanımıyorum iptal olacağını olmamalıda kar lastikleriyle bile gelirim özledim yaaa drag yapmayı :)
yok kanka ben team gop deil team çöp yolu habipler hahahaha..gecesi riddim gazş mahallesi...sabası umraniye safir hahaha
ahhaahhaha gop gop gop gop:D bklm 2.0 dızel kategorısınde kımler olck