yok kanka motordan sıkıntı yok sanzımanda korkuyom yürürken 3 ü kırdıda 0 dan neler kırılır aLLah bilir.. bence anca sabah erken kalkarım hahaha
Printable View
yok kanka motordan sıkıntı yok sanzımanda korkuyom yürürken 3 ü kırdıda 0 dan neler kırılır aLLah bilir.. bence anca sabah erken kalkarım hahaha
Nazar değmesin kuzen. Carbonium 'u çok seviyoruz.
sağol kankacım teşekkür ederim...
pandoranın kutusu gıbı oldu lıste he. heves meves kalmadı... bu ne abı bugune kadar lıste cıkmazmı pıyasaya ya . mılletın keyfı gelcekte kayıt olucaklar
sana deıl lafım zaten... bu kadar saygısızlık olmaz bence
valla opelin bir fan sitesine üye olan arkadaşım öle söyledi. Benim motorum hakkında bir bilgin var mı acaba? Hiç açıp gördün mü böle konuşuyorsun? Veya ne kadar titiz bir insan olduğum hakkında bir bilgin var mı?Tabi canım siz tüm yüklemeleri kapak açmadan yaptınız tebrikler:D
şişşşşşşşşşşşşşşşşşşşştt
[QUOTE=DRaGGeR;246619]90+chip olanların chipini degistirmis barbi, onlarla denicez tekrardan...
Gectim diye intikam almak icin tekrar deneyelim istiyolar :)
O aksam sen de gelirsin eglenceli olur, maksat zaten arabaları denemek :)
Sen stock 90ları geciyorsundur zaten...
allah acaba bızımkınıdemı degıssek neden degıstıkı ??
gelırım tabı haber verın yeter amac denemek gormek arabalarımızı:)
nos işi yattı bilecik'e gıtmesı grekıyomus dolum ıcın atmosferık ne olucak acaba burhan efendı
ben bişeye dikkat ettim arkadaşlar pist drag ve tıme treal dünyasının en hızlı adamlarında SELCUK DEMIRKARA TURKIYE göstepeyi göremıorum bu konuda fikri oLan varmı?
ewo ne oldu gökhan?
benim arabam sorunlu ama ben yinede gireceğim bu organizasyona arabam yansa bile bu organizasyonda uyansın iddalı değilim ama kolayda pes etmeyeceğim