arkadaslar bu bır yarıstır bu kadar uzatmaya gerek yok bence. bu tıp organızasyonlarda herseyı yapmak serbest bunu herkes bılıyor. ısteyen ıstedgını soker. adı ustunde yarıs elınden gelenı yapıcaksın. nos olayına gelınce oyle nos basan bır arac var gıbı gozukmuodu.
+ olarak
U yasin ve BG yasin yarışa sadece birbirleri ile kalkmak için girdiler. bunu herkes biliyordu. burda bunu ornek vermen bence yanlıs. ıkı yasıne de burda tesekkur etmek duser.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
valla arkadaslar cok eglencelı bı yarıstı gecmek gecılmek degılde aldıgın tad cok onemlı bole organızasyonlardan hırs yapılması normal ama cok uzatmaya gerek yok cok guzel bı organızasyon oldu emegı gecen herkese cok tesekkurler... bu arada merak edenler var bana soruyolar msuprayı gecmıssın ıkıncı kalkısta dıye onu ızah edım yanlıs anlasılma olmasın seyretmeyenler ıcın ısmaıl sagolsun benden baya sonra kalktı kaldıkı 50 metre daha yolumuz olsaydı cok rahat gecerdı![]()
Godzilla...
Bişey sorcam ben öylesine Buğraya takılmıştım. Benim araba iskeletor gibi getireyim öyle yarışayım diye. Buğra o zaman sadece sürücüler diyet yapsın demişti. Şimdi ise olanlar bu söylemle örtüşmüyor.
Valla Rs lerin kalkısı cok iyiydi bnm cok hosuma gitti sesleride cok farklıydı cok hosuma gitti!!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)